forum.gif
Džentlmenis-citiem aizrādītājs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Džentlmenis-citiem aizrādītājs
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 16.03.09 19:55
 citēt
Kārtējais:
www.orb.lv...
Publicēts: 16.03.09 19:59
 citēt
a man patika - gan raksts, gan bildes
Publicēts: 16.03.09 20:00
 citēt
Annir:... ne par to runa- atļauja modelei netika pavaicāta.
Publicēts: 16.03.09 20:05
 citēt
tas nekur nebija nolasaams un es tikai izteicu savu viedokli par bildeem un rakstu :D:face-wink:
Publicēts: 16.03.09 20:05 labots
 citēt
Meitene forsja bildes smukas , tas bildes tipa spertas vai kas NEIZSKTAS ka meitens butu piespiests vai nepatiktu process :) Ka meiteni sauca bija atda baig smuka un kompakta , es meitenem vardus neatceross bet vienalga forsja bildes forsjas un teksti sakarigi:):)
Publicēts: 16.03.09 20:07
 citēt
un to visu muusu norcha personiigi rakstiijis un bildeejis?
Publicēts: 16.03.09 20:16 labots
 citēt
Šķiet, ka modele pati izteikusi zināmas pretenzijas komentos.
Publicēts: 16.03.09 20:52
 citēt
Neesmu manijis ka smukā meitene butu kadreiz izteikusi pretenzijas par Haidukpirsju bilžu publicēšanu piemēram , domāju par šitām ar gan jau neizteikss. Gana smukas man ar ar vinju ir smuka serija kopa ar Uljena beibi neemu sanemis iebildumus par publicesjanu.
Publicēts: 16.03.09 21:46
 citēt
Luni, tagad man skaidrs... kontekstaa...
Publicēts: 16.03.09 22:00
 citēt
Šiten baigi foršs smaids :))

Publicēts: 16.03.09 22:23
 citēt
Tas n-g šķiet tīri nedumš vecis, bet dažreiz tādus murgus dod ārā , ka liekas nupat no psihenes izmucis...:)
Publicēts: 16.03.09 23:32
 citēt
Forsa meitene, tik pēc komentāra noprotams ka viņa pati nav priecīga par šo rakstu un popularitāti.
Publicēts: 17.03.09 01:55
 citēt
Stereo:Kārtējais "Bruņinieka" murgs !

Ieteiktu palasīt savas "pērles"... :face-monkey:
Publicēts: 17.03.09 08:36
 citēt
Palieku vecs pardaudz, bet tēmā neierubījos...:(
tur neko sliktu neredzu, un ja kādam nepatīk, ka fotografē, tad aizliek roku sejai priekšā, vai citu žestu dod... smaids liecina, ka ir saņemta piekrišana :),
un ja reiz esi ielīdis un nogūlies uz matricas, tad esi matrica varā :D
Vēl, kas ir interesanti, topika autors ir
fotObloga raksti: 0 fotOreportāžas: 0
fotOgalerijas bildes: 0 fotOskolas lekcijas: 0
... līdz ar to naf iespējas debatēt :(... kārtējais izlēciens un viss.
Bet kopumā +++Anirs (pirmais ieraksts)
Publicēts: 17.03.09 10:29
 citēt
meitenes vajag fotografeet vai kniebt, nevis runaat ar vinjaam par politiku - ja vien taa nav netiiru zekju vai apakshbikshu politika...:face-devil-grin:
Publicēts: 17.03.09 10:52 labots
 citēt
man vairak riebjas tas Vilis Smutovs (21, Psycholog) kas paspej pilniigi visas bildes un rakstus pargudri iekomentet pirmais,
vnk fail
Publicēts: 17.03.09 11:33
 citēt
nuuuu, taa bildees ir dzindzjun vai kas tamliidziigs.
Katraa zinjaa daudzi vinju sheit zin.
Publicēts: 17.03.09 12:37
 citēt
Dambis , Bet PROTAMS ka dzindzjun un neesmu manijis ka vinai nepatiktu bildeties vai to ka bildes rada publiski . Forsj zakjis forsjas bildes :)
Publicēts: 17.03.09 12:42
 citēt
jaa - zakjis riktiigi forsh :)
Publicēts: 17.03.09 16:49
 citēt
zini...
dzindzjun:Vakar saņēmu ziņu draugos.lv - par to, kur ir redzamas bildes, šorīt no rīta kolēģi nāk klāt un saka - Tu esi Tvnetā! Tas, ka bildes tiek nopublicētas šeit fotoreportāžās, tas ir krietni vien savādāk kā tad, kad tiek publicētas citos saitos un ja ir runa par haiduka pirtiņas bildēm, tad tas ir tusiņš, kur visi bildē, bet šeit biju es viena pie raksta, kurš sasaistīts ar manām bildēm! Ziniet man ir arī bijis gadījums, kad nepazīstama persona uz manu darba meilu atsūta manas bildes, kuras ir kaut kur netā tiek uzraktas, tiek uzzināts mans mobilais zvana un aicina kaut kur un neizprotamu iemeslu dēļ, zvani katru vakaru noteiktā laikā - netiek izdevests ne vārds, pēc nedēļas jau dzirdu lamas! Biju pasākusi svešos nummurus necelt - tas radīja tikai stresu.... Slimi cilvēki ir, tikai nepatīkami ir tad, kad tas sāk skart mani!
ja nonjem autora personiibu (par ko es nemaaku spriest, jo nepaziistu personiigi) tad ir normaals raksts un smukas meitenes smukas bildes...

kur te naids?
Publicēts: 17.03.09 17:43
 citēt
dzindzjun:... zvani katru vakaru noteiktā laikā - netiek izdevests ne vārds, pēc nedēļas jau dzirdu lamas!...
maini pieslēgumu uz "piezvani man!", "nebeidz vēl!" vai kā nu to sauc.
Publicēts: 17.03.09 18:57
 citēt
"nebeidz vēl" - Anatomijas stundu plenērs ar ierobežotu cilvēku skaitu pēc socioloģisku aptauju veikšanas vecrīgā, apzināti izvēlētā vietā pēc prātīgas līdzekļu investēšanas savas labsajūtas uzlabošanai.
Publicēts: 17.03.09 21:55 labots
 citēt
dzindzjun : Nu saule tu tac nesāksi feisu ar pelniem smērēt un staigāt snīpi zemē dēļ kautkādiem trakajie kuru zvana un klusē un lamājās beigās , tādu pilna pasaule:) Istenībā tas bildes ir TEICAMI ILUSTRATĪVAS ar tādām var noilustrēt DA JEBKO par attiecībām utt. FORSJAS:):) Nju be paga kada atskirība tusinjbildēm no konkretājām , tās tac ar ir tādas "Sadzīviski smukas" :) Saprotu jau protams tevi ka ir diskomforts no trakajiem un cilvēkiem KURUS NEVĒLIES:) Man piemēram ir daudzus gadus paradums es nekad nekādi nereaģeju uz zvaniem pie durvīm un telefona nepazīstamiem telefoniem. Sākumā pie tā nevarēja pierast mana patreizējā personīgā laulene bet kad rudenī nacās vērt durvis valā kādas 10x pa dienu visādiem "Nopērciet , mums šoedien akcija , vai ticat dievam , socialoģiskā aptauja " tad viņas pieklājobai ar bija mērs pilns un šobrīd arī vīņa vairs nereāģē uz durvju zvanu SAVĒJIE ZVANA PAR MOB pirms nāk vziītēs , a tie kuri NEZIN MOB tie mums nav vajadzīgi ja reiz NEZIN PAT TELEFONU . Tāpat aŗi ar tiem kas NAV TEL GRAMATĀ tātad tādi man nav bijuši intresanti , nafig man tādiem runāt :):) E-pasts , Mob no zināma numura i-NETS manas lietišķie kontaxti PARĒJIE MANI NEINTRESĒ:) Tev ar tā iesaku ja reiz tā rūpējies par savu privātumu:)
Publicēts: 17.03.09 22:31
 citēt
luni - diemzheel par veelu... meitene neiztureeja un izdzeesaas... stulbi:face-crying:
Publicēts: 18.03.09 08:30
 citēt
Hmmm...
...nu žēl, ka meitene izdzēsās... bija ļoti interesanta un jauka būtne :)
...bildes bija labas, raksts arī normāls, paliek vienīgi , ka vaina ir atmiņās un virsrakstā
Publicēts: 18.03.09 08:33
 citēt
Haiduks:Hmmm...
...nu žēl, ka meitene izdzēsās... bija ļoti interesanta un jauka būtne :)
...bildes bija labas, raksts arī normāls, paliek vienīgi , ka vaina ir atmiņās un virsrakstā
+Haiduks
Publicēts: 19.03.09 23:02
 citēt
skat. arī par jauno bulli un veco!
Publicēts: 19.03.09 23:58
 citēt
:face-sad::face-plain::face-smile::face-grin:
Publicēts: 20.03.09 00:00
 citēt
He deputāta kungs bildi nomainijis :)
kamēr bij zirgā pētija skudras,
tagadiņ ar ložmetēju :face-devil-grin: