ES vel nevaru veco sigmu dabut ar 4 f , apzvaniju visu siveikalus neienam nav vai jagaida 2 menesi un cena nevis ka rakstits bet 70 vairak! varbut kads grib veco pardot ja jau nak jauna?
anonims_:ka to saprat, es tagad domaju vienu no tiem pirkt sigma 12-24 ir dargaks sakuma crena 350 ls bet sigmas 10-20 internetveikalu sakuma cena 270 ls ,
sāc ar to, ka ar Ls. nebildē, bet objektīvi spēj nosegt dažādus laukumus
ja stikls vasara iiireju un pat loti patika, 260 ? ka ar garantiju un nolietotibu? ja vel ir gada garantija tad vel var domat jo cenas stipri augusas! vel pa veikaliem paskraidisu! Varbut kads zin forshu foto veiklau ap centru?
matricai + RAW pilnīgi pofig, kāds tur WB nāk ārā. Ja rokas aug no pareizas vietas, tad PS var visu pareizi sataisīt. Un šis ir viens no tiek stikliem, kur apstrāde ir kā ēst vajadzīga - kaut vai kadrējumu pielabot, paasināt un t.t. Specifisks stikls, ar plato ne-zivs stiklu jāmāk fočēt.
Ja tev tas ir svešs lauciņš, tad nav ko teikt - stikls nekam neder, ir slikts un vispār labāk nošauties.
Anonims, nav man garantija, visu vedu no ķīnas/EU. Stikls MINT kondīcijā, kaut arī esmu lietojis diezgan, ar stikliem vienmēr apejos kā ar saviem pautiem.
pirms 2 nedeeljaam nopirku i-veikalaa pa 246 ls! cenas nokritaas par apm 10% peedeejaa meenesha laikaa! saliidzinot ar canonu 10-22, kontrasts nedaudz mazaaks, bet paareejais viss super! tas, ja nesanaak smukas bildes, taa jav ir fotograafa, ne objektiiva vaina! ieraksti flickraa "sigms 10-20" un izleks kaudze smuku bilzhu!
alchsh:pirms 2 nedeeljaam nopirku i-veikalaa pa 246 ls! cenas nokritaas par apm 10% peedeejaa meenesha laikaa! saliidzinot ar canonu 10-22, kontrasts nedaudz mazaaks, bet paareejais viss super! tas, ja nesanaak smukas bildes, taa jav ir fotograafa, ne objektiiva vaina! ieraksti flickraa "sigms 10-20" un izleks kaudze smuku bilzhu!
nikonam nopirki? neticu,! es atradu letako 322 ls un tagad pasutiju!
nikonam nopirki? neticu,! es atradu letako 322 ls un tagad pasutiju!
canonam! ieksh salidzini.lv atradu, bet daudziem no i-veikaliem nav uz vietas noliktavaa peedeejaa laikaa!
ja man tas pars 20 veikalus apzvaniju, visi del kriizes savus stokus samazinajusi t aka uz vietas nekas nestaav, un ja gribi atraak ka 2 menesi tad japiemaksa 60 ls