nu feini, a bet kurā caurumā zibenim tos 6V bāzt iekšā ??? Vai kaut kas gatavs(vads) ir nopērkams ? es tik atradu divus caurumus, viens ar trīs??? galiem , otrs tāds dīvains ar skrūvīti iekšā ???
Vislabāk uztaisi falšās baterijas Tai zibspuldzei bateriju vāciņš pilnībā noņemams, vai tikai atverams. Jo savai vāciņu aizvietoju ar organisko stiklu. Ja tiešām vajag, tad pa kādu garšīgu dzērienu varam sarunāt
hi, ha, ha viss gatavs ! Tikko pabeidzu ! Visiem paldies ! Lunim : izskatīju googli un savu 580EX manuāli, it kā ārējais baroklis no 220 V nemaz nav paredzēts !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tas , kas ir pa 90 ls ir tikai no bačām, man tas nebija vajadzīgs ! un LV it kā nav pārdošanā
taču pielodēju pie 2 bačām, ko bāž iekšā, vadiņus (+) un (-), tie savukārt pie 5V(pilnīgi pietiek) adaptera no 220V. Kopējās izmaksas 0.00 LVL
Ja kāds grib atkārtot, tad aktīvie divi poli zibenī ir tikai tie apakšējie.
Tagad atliek atkodēt un pielāgot to trīskontaktu ligzdu uz zipenes un varēs bliezt no 220V un paralēli lādēt aķus kas zibenī, jo man šķiet , ka trešais kontakts ir (+) priekš uzlādes IMHO....
neesmu detaļās pētījis, bet lielajiem krievu un igauņu āmuriem FIL un Luč pa vienai resnai diodei un (pa SHITo līniju) normaļoks. pat uz cūkas šņukurī spraužamā "+" un "-".