forum.gif
Atklāta vēstule, jeb ko mēs sagaidām
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Atklāta vēstule, jeb ko mēs sagaidām
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.12.06 09:27
 citēt
+ Pedro44. Manas domas liidziigas...arii man gribeetos vairaak izmantot vaardu ieteikumi nevis kritika! Ieteikumi parasti ir par to, ko gribeetos, lai bilde ir manaas aciis labaaka....cits to uztver kaa...ka redzu tikai slikto vai ka baigi maacu, kaut pats esmu zalsh...taa nav..es tikai iesaku ko es gribeetu redzeet kaa skatiitaajs!
Publicēts: 06.12.06 19:27
 citēt
...malacis Pedro kad esi mani pareizi sapratis,ar aukstu pratu un skaidru apzinu:)...dazs labs(nesauksu konkreti vardos)to butu uztveris ka uzbraucienu,tipa kas tu tads esi,pats neko nesaproti,bet kritize te citus.Tu manas acis esi cienijams fotografs,tavos darbos ir ta saucama rozinite,ir tas keriens,tas ko cits neievero bet tu spej saskatit.Mums visiem ir sadas tadas kludinas,un neviens nav seit profesionals un perfekts fotografs.Es piemeram uzskatu tapec nevajag rakstit kritiku ja neesi pilnigi parliecinats,ka to dara dazs labs kuram pasam 2 bildes cjut ne ar mobilo telefonu uztaisitas,bet vienkarsi uzrakstit ka vinam skiet butu labak,tas pirmkart neaizskars tik loti autoru kuram bilde varbutas liekas laba....un jadzivo draudzigi:))
Publicēts: 06.12.06 19:50
 citēt
+ Pedro par pozitīvismu, bet Visītim būtu/ir, kas cits sakāms :)

www.fotoblog.lv...
Publicēts: 06.12.06 20:16
 citēt
...ja Vismants runa pareizi viena zina,bet tani pasa laika pamato kad blogisti ir ZURIJA.Bet ka blogistu var salidzinat ar zuriju ja vins pats seit macas no savam un citu kludam un kritikas.Iedomajies Vismant ja liktu tikai atzimes bez paskaidrojumiem kapec ir tads vertejums,tad ka tu zinatu savas kludas.Man tiesi otradi gribas lai tiesi bloga programmetaji iztaisitu ta kad nemazam nevar ielikt to 3 bez paskaidrojuma kapec ir tads vertejums.Un tapec atkal atkartojos kad visi mes seit parsvara macamies,un nevaram 100% teikt ka ir jabut,jo pareizi Vismants saka,kad neviens nezin kados apstaklos bilde ir taisita utt.Tapec mes varam tikai izteikt savas domas ka liktos labak un izejot no ta likt savu vertejumu.Tadas ir manas domas.
Publicēts: 06.12.06 20:44
 citēt
Liekot 2, ir jāraksta paskaidrojums, bet var arī uzsist pa "space"
Publicēts: 06.12.06 23:51
 citēt
darkz, kush :P
Publicēts: 07.12.06 00:05
 citēt
:P :P :P
Publicēts: 07.12.06 11:15
 citēt
jums comments keyword un vismaz lenght pattern match nav veel uztasiiits?! :mrgreen: ai ai ai 8)
Publicēts: 07.12.06 17:25
 citēt
> ja liktu tikai atzimes bez paskaidrojumiem kapec ir tads vertejums,tad ka tu zinatu savas kludas.

Nuu, fakts /ka veerteejumi zemaaki, kaa cereets/ jau liek aizdomaaties. Un ne 1-nmeer iistie vaardi aatri atnaak, iipashi ja negribas paarlieku atkaartoties.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):