forum.gif
internets
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / internets
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 18.03.09 19:40
 citēt
Varbūt kāds lieto Bites priekšapmaksas mobīlo internetu, kādas atsauksmes....:face-plain:
Publicēts: 18.03.09 20:06
 citēt
meegjinaaju sasaukt - neatsaucas...

ps. - daargi

labaak bez trafika - tagad visi piedaavaa pa 19 ls apmeeram - jaaizveelas tas, kuram tajaa vietaa kur paarsvaraa uzturies ir vislabaakais tornis. es biju baigi iefanojis, man tele2 testa modeems bija maajaas 3,5G tiikls, nu es kaa lojaals lmt klients panjeemu ibiroju un chuss - man briizhiem tikai edge...
Publicēts: 18.03.09 20:13
 citēt
tur jau tā lieta, ka dauzos apkārt. pavēroju Bites piedāvāto pārklājuma karti, derētu. variants, ko viņi piedāvā 10Ls + naktis par brīvu arī derētu, pa dienu prātīgi, pa nakti uz pilnu klapi......
Publicēts: 18.03.09 20:53
 citēt
a 10 vai 19 ir baigaa shkjirba?
karti skatiities nav jeegas, nevienaa kartee jau nav preciizi atziimeetas antenas un to kuru tiiklu taas piedaavaa...
Publicēts: 19.03.09 08:17
 citēt
Schnircks:Bites pārklājums ir bleķis.... t;ikls ta ir, bet tik vārgs...

oponēšu, jo ar Biti vienīgo varu posmu Rīga -Saldus norunāt bez zonas noraustīšanās ... Braukājot pa Latviju tikai atsevišķās vietās esmu manījis zonas iztrūkumu...
(ģimenē lietojam visus 3 tīklus)
Publicēts: 19.03.09 08:59
 citēt
Lietoju, jo vajadzēja uz sitiena dabūt internetu tur kur tas defaultaa nav (nebija pieejams wifi) no tirguu esoshajiem piedaavjaaumiem bites priekshapmaksas mobilais internets ir visizdeviigakais (pagaidaam, kameer tele2 nav iisti ielaunchojis savu pakalpojumu) suudziibu nav.

pa 44Ls var nopirkt modeemu + krediits 20h interneta lietoshanai bez nekaadiem liigumiem un meenesha maksaam. Kad 20h ir izlietotas, tad ar bites priekshampaksu kartinjaam to var papildinaat (zelta zivtinjas princips). Manaa gadiijumaa tas bija optimaalaakais risinaajums.

Riigaa un apkaartnee aatrums normaals, taalaak par 50Km no Riigas nav testeets.
Publicēts: 19.03.09 09:29
 citēt
lietoju jau vairākus mēnešus, kad mājās nepieciešams internets, esmu ļoti apmierināts.
Publicēts: 19.03.09 09:50
 citēt
Gadiem braukājot ar laivām pa Latvijas ūdeņiem, ~90% gadījumu par kvalitatīvāko noteikti atzīstu LMT. Tur kur LMT raustās, pārējie parasti jau sen kā ir pazuduši vispār. Par i-netu man komentāru nav, ibo cik tur googleszemi ielādēt man vienmēr izdodas un tādos gadījumos noteicošais ir nevis ātrums, bet pats notikušās ielādes fakts :)
Publicēts: 19.03.09 09:57
 citēt
Eliks:Lietoju, jo vajadzēja uz sitiena dabūt internetu tur kur tas defaultaa nav (nebija pieejams wifi) no tirguu esoshajiem piedaavjaaumiem bites priekshapmaksas mobilais internets ir visizdeviigakais (pagaidaam, kameer tele2 nav iisti ielaunchojis savu pakalpojumu) suudziibu nav.

pa 44Ls var nopirkt modeemu + krediits 20h interneta lietoshanai bez nekaadiem liigumiem un meenesha maksaam. Kad 20h ir izlietotas, tad ar bites priekshampaksu kartinjaam to var papildinaat (zelta zivtinjas princips). Manaa gadiijumaa tas bija optimaalaakais risinaajums.

Riigaa un apkaartnee aatrums normaals, taalaak par 50Km no Riigas nav testeets.

shodien kaut kas jaapeerkk, turklaat par 44 ls??????? cik tad maksaa taas 20 stundas?
Publicēts: 19.03.09 10:07
 citēt
palasiijos - hahaha! godiigas lietoshanas politika... nav tak 1. apriilis...
Publicēts: 19.03.09 10:47
 citēt
iznāk šausmīgi dārgi, pat ļoti apdomīgi lietojot (slēdzot ārā, kad nevelk lapas utt). 2 mēnešos kādus 40 Ls notērēju papildus sākuma komplektam 44 Ls. arī tās bezmaksas naktis (00:00-6:00) neko daudz nedeva. nebija citas izejas, jo manā lauku ciematā (Salaspils lauku teritoija) izākstījās gan Lattelecom, gan Baltcom, kamēr beigā Baltcom atvilkās...
Publicēts: 19.03.09 10:57
 citēt
Kāreiz vakar nācās notestēt , izpalīdzēt kolēģiem. Bilde ~2mb sūtijās no meža ~5min ar G3 LMT caur Fujitsu Siemens Lifebook iekšējo modēmu.
Publicēts: 19.03.09 11:08
 citēt
nu modeems varbuut atbalsta 3G bet vai tajaa mezhaa ir 3G antena - shaubos...
Publicēts: 19.03.09 11:08
 citēt
Jebkurš priekšapmaksas i-nets ir būtiski dārgāks par pastāvīgo pieslēgumu. (Tele 2- 15,00 Ls/mēn. bez trafika ierobežojuma).

Domāju, ka varbūt tad labāk izlīdzēties ar wifi?
Publicēts: 19.03.09 11:45
 citēt
Annirs:

shodien kaut kas jaapeerkk, turklaat par 44 ls??????? cik tad maksaa taas 20 stundas?

20h ir iekljautas saakuma cenaa
Publicēts: 19.03.09 11:58
 citēt
tik un taa bargi... pret divu telju 15 latiem bez trafika ierobezhojuma... nepiekriiti?
Publicēts: 19.03.09 12:03
 citēt
Pats nelietoju, bet lieto kolēģe, ļoti apmierināta un viņai esot n'ācies lietot arī daudzās LV vietās , nekādu pretenziju. Par Bites pārklājumu , pašam darbā iedeva Bites pieslēgumu telefonam, vēl pagājušo gadu bija , kā bija , bet nu jau viss OK, man tāpat kā Ariss nākās daudz braukāt pa LV , sevišķi Liepāja - Rīga - Liepāja , kā arī esmu iemaldījies galīgās čuxņās, viss OK , sāk palikt labāki pakalpojumi. Tā kā ar netu tāpat ir un būs apmēram.
Publicēts: 19.03.09 13:15
 citēt
viss kārtībā. darbojos jau no mobīlā interneta pieslēguma. paņēmu Tele 2. 5Ls modeems, 15Ls mēnesī. dotalā vietā, kur pašreiz atrodos[ čuhņa ] signāls nav tas labākais, bet darboties var, labāk nekā nekas, savādāk pēdējās divas nedēļas pie pieslēguma tiku tikai brīvdienās. ar Bites modeemu manam kompim[Vista] varētu būt problēmas, tā vismaz sapratu no Bites kantoreļa apkalpojošā personāla
Publicēts: 19.03.09 14:27
 citēt
njaa, vot man ari modems ir, tik nesanaak lidz LMT aiziet piesleegties.
kaut gan shaubas maac - to lmt open tik daudzi lieto, ka normali lietojams ir tikai naktiis, vismaz Riigaa.
mosh tieshaam telji? bet tad laukos shvakaak buus...
Publicēts: 19.03.09 14:28
 citēt
Annirs:tik un taa bargi... pret divu telju 15 latiem bez trafika ierobezhojuma... nepiekriiti?

Nu bet es jau savaapostaa rakstiiju: pagaidaam, kameer tele2 nav iisti ielaunchojis savu pakalpojumu :)

Turklaat runa ir par BEZLĪGUMA internetu. Piesleegumu tomeer jaapeerk uz 2 gadiem, katru meenesi jaamaksaa aboneeshana u.t.t. ja protams to lieto ikdienaa, tad viss ok, bet ja vajag atsevishkjos gadiijumos, tad gan izdeviigaak ir priekshapmaksa.. Kad es pirku biti, veel tele2 nebija savu pakalpojumu ieviesis un man tieshi vajadzeeja uz sitienu un uz 2 nedeeljaam max.
Publicēts: 19.03.09 15:27
 citēt
Schnircks:
agriss:te]
oponēšu, jo ar Biti vienīgo varu posmu Rīga -Saldus norunāt bez zonas noraustīšanās ... Braukājot pa Latviju tikai atsevišķās vietās esmu manījis zonas iztrūkumu...
(ģimenē lietojam visus 3 tīklus)

Paga, runāt jau var, bet datu pārraidei ārpus Rīgas un citām pilsētām- slabo.. esmu pietiekoši pārbaudījis. Tas pats modems Vodafone tīklā Luxemburgā- strādāja kā bitīte. Latvijā kā trans:)

OK, tam gan es piekrītu jo ne TELE2 ne BITE nav izvilkusi tik daudz optikas starp torņiem cik LMT .... ;)
Publicēts: 19.03.09 15:47
 citēt
Schnircks:

Nebūtu bijis problēmu- vnk nedarbojas tas oriģinālais Vodafone CD softs, a leišiem slinkums atjaunot. Es vnk novilku no Vodafone mājas lapas Vista versiju un no softiskā viedokļa nekādu probzu nebija:) Tiesa, es tagad Vistu kā šķiru ignorēju:)

Paga, Tele@ tak lielījās, ka jamajiem par 30% lētāk kā jebkuram citam operatotam:) LMT ir tieši tā pati cena:)

LMT saka: Lai nodrošinātu iespēju saņemt pakalpojumu visiem lietotājiem un novērstu tīkla pārslodzi, izmantoto datu apjomam mēnesī pārsniedzot 3 GB, datu pārraides ātrums var tikt ierobežots.

Tele2 saka: * Lai saglabātu augstu pakalpojuma kvalitāti, Tele2 patur tiesības samazināt datu pārraides ātrumu klientiem, kuri mēnesī izmanto vairāk par 10 GB.
Publicēts: 20.03.09 10:58
 citēt
Arii lietoju Vodafone priekshapmaksas. Parcik reizumis sanaak darbaa diennakti dezjuureet, bet diezgan neregulaari, tad sho panjeemu kaa papildus izklaides liidzekli. Zona mani paarsteidza Krievu draamas teaatra pagrabaa-ideaals signaals. Kaa tas tur tiem muuriem cauri tika-nezinu, bet bija. :)) Visaadi savaadaak-tiuiri paraleeli kaa darlaiciibas kliedeeshanas liidzeklis ir ok. Parcik tie 70 sanji stundaa nav neko prieciiga summa, tad ar censhos lietot pa naktiim vai briivdienaas. Visaa visumaa-prieksh tam, kam man vajag-ir ok. Un ja nu krainjakaa ar vaig kaadreiz kautkur celjaa k-ko pamekleet, tad reizeem ir leetaak, nekaa, piemeeram, uz 1188 zvaniit...
Publicēts: 20.03.09 12:38
 citēt
šodien darbā paņēmu LMT(Huawei) pa 19 Ls mēnesī, braukšu uz Liepāju, pa ceļam testēšu.
Vai kāds nevar pateikt, kā tur ir ar apmaksu ? It kā pa latviju nav ierobežojumi, bet ja no Igaunijas, Itālijas. Un kā tur ir ar ārzemju web lapu apmeklējumu ?
Publicēts: 20.03.09 13:03
 citēt
es vakar no krūmiem patestēju, neko, varēs kokus pa taisnu uz Blogu sūtīt. Tele 2 līgumā rakstīts, ka par darbībām ārzemēs, pienāks rēķins no Tele 2, ar ārzemju apkalpojošā operatora kalkulācijām
Publicēts: 20.03.09 13:13
 citēt
ImkaSm:šodien darbā paņēmu LMT(Huawei) pa 19 Ls mēnesī, braukšu uz Liepāju, pa ceļam testēšu.
Vai kāds nevar pateikt, kā tur ir ar apmaksu ? It kā pa latviju nav ierobežojumi, bet ja no Igaunijas, Itālijas. Un kā tur ir ar ārzemju web lapu apmeklējumu ?
Latvijaa kaut vai kachaa filmas no aarzemeem. ja buusi labaa vietaa - pat buus ok. par njemshanu uz aarzemeem gan labaak aizmirst - ja nu vieniigi kaa galeejo izmisumu - summas var svaarstiities no 1-10 Ls par megabaitu
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):