forum.gif
Jautājums Zavadska kungam !?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Jautājums Zavadska kungam !?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 18.03.09 20:03
 citēt
stereo - Tu tak vari vinjam pm uzrkstiit...

divi asi prozhektori... un fotoshops
Publicēts: 18.03.09 20:38
 citēt
Atbildēs viens, pārējie minēs :face-devil-grin:
Minējums: pa vienai no katra sāna, trešā ieslīpi no augšas
Publicēts: 18.03.09 20:39
 citēt
Kādi trīs?!
Viens!
un
Crop (tieši degunam pa vidu)
Duplicate Layer
Flip Horizontal
savienojam abus spoguļslāņus
Clone Stamp, Hue-saturation utml. pēc gaumes.

eļemantarno, Vatson!
Publicēts: 18.03.09 20:47
 citēt
Ar vienu nepietiks, zem deguna arī ir ēna.

eļementarno, Holms!
Publicēts: 18.03.09 20:48 labots
 citēt
Vaidzej uz Zavadska kunga kursinjiem piestaigat tur vinš konkrēti ŠO stastija un rādija nevis blandities pa maz lietderigiem skuķu bliezēju pasākumiem:):)
Publicēts: 18.03.09 20:54
 citēt
Eltons:Kādi trīs?!
Viens!
un
Crop (tieši degunam pa vidu)
Duplicate Layer
Flip Horizontal
savienojam abus spoguļslāņus
Clone Stamp, Hue-saturation utml. pēc gaumes.

eļemantarno, Vatson!

Slinkums skatīties, bet ja darbs ir tapis šādi, tad tikai piebildīšu- MELOT IR JĀMĀK!!!
Publicēts: 18.03.09 21:11
 citēt
ne to vien ar PS uztaisīsi :D
Publicēts: 18.03.09 21:15
 citēt
acumērs, bla, bla, bla, bet ja bilde no 1/2-bildes simetriski atspieģelējot izgatavota, uzreiz ar mazāk lākturiem var iztikt.
Publicēts: 18.03.09 21:20
 citēt
Reizēm, kad centies nolasīt kā uzliktas gaismas, der ieskatīties acīs!
Publicēts: 18.03.09 22:12
 citēt
Tubus un beautydish + PS
Publicēts: 18.03.09 22:14
 citēt
stereo - kautvai mati saka, ka ta ir viena sejas puse kurai otra spoguli apmesta un lampas actinjas apskati a onkulja teikto megini izlasit uz pozitivas nots . Megini nokljut lidz stadijai kad fotopamacibu gramatas ir taas kur teksts vairs nav vajadzigs - interesanto jalasa bildes
Publicēts: 18.03.09 22:30 labots
 citēt
mhm, simetrija čakarē prātu, aizklājot pusi, vieglāk uztvert cik gaismas varētu būt bijušas.. bet nevar jau zināt cik vēl sejas detaļas ņemtas no atsevišķi izgaismotas bildes.
Šaubos vai acis atsevišķi ar gaismas otu gaismotas ;)
Publicēts: 18.03.09 22:48
 citēt
... bet tieši par gaismām, (neapspriežot šīs bildes izcelsmi), nekādu problēmu nesaskatu šādi uzlikt, ???bet vai vajag divus šādus darbus
Publicēts: 18.03.09 23:57
 citēt
Vienos kursos Andrejs šito stāstija. Ja pareizi atceros tad viņš teica, ka ar 2 gaismām.
Publicēts: 19.03.09 09:03 labots
 citēt
man gan pamatoti šķist, ka ir spoguļattēls...
tie, kas domā, ka ausis nav vienā augstumā arī apbružātu viltoto naudu no īštas neatšķirs, atšķirs tikai tad, ja nauda būs jauna un neapbružāta...

Kāpēc tāds spriedums - neviens make up spečuks tik simetrisku prīdžu NEKAD nespēs uzmeistarot...
Publicēts: 19.03.09 09:08
 citēt
Billy:Vienos kursos Andrejs šito stāstija. Ja pareizi atceros tad viņš teica, ka ar 2 gaismām.

Kazu lekcija kaut ko ieminejas pa šito bildi.
Teica ka pat uz atro esot bildets ka maz laika esot bijis, varbuut kludos! :)
Publicēts: 19.03.09 09:24 labots
 citēt
Portreti:Reizēm, kad centies nolasīt kā uzliktas gaismas, der ieskatīties acīs!

ziiliites meedz melot. dazhreiz tiek aizvietotas ziiliites lai ieguutu vajadziigo efektu vai nosleeptu kaadu citu defektu. luuk piemeers :

un redz kas bija:

fotoblog.andreart.lv...#
Publicēts: 19.03.09 09:26
 citēt
paņem foto, sagriez 2 daļās uz pusēm, 1 layerim uzliec 50% opacity, horizontal flip un tad bīdi un skaties... sakrīt bilde vai nē :)
Publicēts: 19.03.09 09:29
 citēt
Mandalay:paņem foto, sagriez 2 daļās uz pusēm, 1 layerim uzliec 50% opacity, horizontal flip un tad bīdi un skaties... sakrīt bilde vai nē :)

tikai vēl der ņemt vērā ka šīs bildes radīšanas procesā varēja izmatot tādas funkcijas, kā scew, rotate, transform, pēc tam ar otu piezīmēt kādu grumbu, utt.
cilvēks, kas grib panākt vēlamo efektu tacu var padomāt arī par to, kā slēpt acīmredzamo simetriju, to jau sauc par māksliniecisku pieskārienu...
Publicēts: 19.03.09 09:29
 citēt
minējums: izsktās, ka ir divas identiskas gaismas katra no savas puses, protams, ka kaut kāds darbs arī šopā ielikts, piere, acis, degungals... bet arī fons, šķiet, ir izgaismots (nevis tikai šopā pakrāsots) visdrīzāk ar atsevišķu gaismu. tātad kopā laikam būs trīs.
Publicēts: 19.03.09 09:30
 citēt
protams ka puse sejas spogulii ar vienu BET - tomeer ir veiktas mazas shkjiibinaashanas lai rastos kaut nedaudz efekts ka nav
tik simetrisku cilveeku dabaa nav :D
Publicēts: 19.03.09 09:38
 citēt
varbuut kaads arii sapratiis kaapeec es veicu simetrijas izmainas :

patiesaa simetrija :

Publicēts: 19.03.09 09:43 labots
 citēt
:face-smile:
Publicēts: 19.03.09 09:45
 citēt
Marchello:NU tur viss ir paraak simetriski, pat punkti uz aadas, kas uzreiz nodod :)

tev ir iespeeja vinu nobildeet un atstaat nesimetrisku :D
Publicēts: 19.03.09 09:46
 citēt
lai gaismu sheemas paliek seminaaru apmekleetaajiem :face-wink:
Publicēts: 19.03.09 09:47
 citēt
andre:
Marchello:NU tur viss ir paraak simetriski, pat punkti uz aadas, kas uzreiz nodod :)

tev ir iespeeja vinu nobildeet un atstaat nesimetrisku :D

Darbam viss ok, izkataas labi un efekts ir, es tos spriedeejus te nesaprotu kaa var neredzeet ka ir simetrija. :face-smile:
Publicēts: 19.03.09 09:48
 citēt
mani visvairaak mulsina... kjershanaas pie citu bildeem nevis saveejaam... analizeet - kaa to cits dabuujis gatavu lai iemaaciitos? iemaaciitos ko? Ideju? Var iemaaciities dazhaadus tehniskos izpildiijumus, bet ja galvaa nedzimst savas idejas...
Publicēts: 19.03.09 09:49 labots
 citēt
Man domāt ka simetrijas mērķis bija panākt uzrunājošu foto
Atšķirības sejas pusēm ir tādas, ka vienkāršāk vēlamo simetrijas efektu var panākt šopā, nevis ilgi un dikti cīnoties ar gaismām... jo te galvas pagrieziens par pusgrādu un piere izgaismojas ne pārāk simetriski, deguna sāni izgaismojas nevienādi. acu skatiens izskatās mazliet šķielējošs, ausis atšķirīgas ...
vienu vārdu sakot - šopā bija vienkāršāk un ātrāk, nekā bildēt jau gatavu...
tās tikai manas domas, moš arī galveno neesmu pamanījis, vai arī pamanu, bet neizceļu, jo uzskatu par pašsaprotamu vai arī pamanu, bet nesaprotu šādas rīcības motīvus un jēgu, proti - neesmu izaudzis... :face-monkey:
Publicēts: 19.03.09 09:51
 citēt
Stereo:nu vo - tagad viss skaidrs :D

bet par gaismām tik un tā neko nepaskaidroji ? :face-plain:

stereo - pilns internets ir ar sheemaam... Tev gribas, bet nav ideju - taapeec arii eekaa... aiztaisi acis, iedomaajies bildi un tad liec gaismas kameer izskataas kaa galvaa... nevis noguldi beibi un tad neesaajies apkaart ar lampaam - kur taas vareetu sabakstiit un kaadaas kraasinjaas...
Publicēts: 19.03.09 09:53
 citēt
Annirs:mani visvairaak mulsina... kjershanaas pie citu bildeem nevis saveejaam... analizeet - kaa to cits dabuujis gatavu lai iemaaciitos? iemaaciitos ko? Ideju? Var iemaaciities dazhaadus tehniskos izpildiijumus, bet ja galvaa nedzimst savas idejas...

Vieni špiko 1:1 ideju, citi gaismas shēmu, citi vienkārši ziņkārības dzīti ņemas...
vēl citi (kuru ir gauži maz) mēģina izanalizēt uzņēmumu, lai ko vairāk saprastu par konkrātās gaismošanas shēmas īpatnībām un efektu, lai vēlāk izmantotu kādu efektu savā darbā...
Publicēts: 19.03.09 09:53
 citēt
Annirs:mani visvairaak mulsina... kjershanaas pie citu bildeem nevis saveejaam... analizeet - kaa to cits dabuujis gatavu lai iemaaciitos? iemaaciitos ko? Ideju? Var iemaaciities dazhaadus tehniskos izpildiijumus, bet ja galvaa nedzimst savas idejas...

A kaa lai zin kam pieder ideja? :) jaaskrien pa pasauli un jaapaarbauda visas bildes? :) nerunaaju par sho bildi bet vispaar :) Vnk te biezji ir shis idejas jautajums apspeleets. man ir ideja, Tev ir ideja..veel kaadam ir ideja un ja shiis idejas ir liidziigas tad tas ir kkads noziegums uzreiz :))
Publicēts: 19.03.09 09:54
 citēt
palaidniex - taa tomeer nav pases bilde... taa ir taa maakslas joma, kur visi panjeemieni labi, ja ir rezultaats...

nu skaidrs, ka taa aarzemju anna kas montee beebjus pukjees iekshaa neaudzee gigantiskus augus shim noluukam :face-wink:
Publicēts: 19.03.09 09:58
 citēt
Marchello:

A kaa lai zin kam pieder ideja? :) jaaskrien pa pasauli un jaapaarbauda visas bildes? :) nerunaaju par sho bildi bet vispaar :) Vnk te biezji ir shis idejas jautajums apspeleets. man ir ideja, Tev ir ideja..veel kaadam ir ideja un ja shiis idejas ir liidziigas tad tas ir kkads noziegums uzreiz :))
Tu mani paarprati :)
Publicēts: 19.03.09 10:06
 citēt
Annir - mākslā izšķir divus jēdzienus - mazliet šķībi un gandrīz taisni...
Un ko nu - kam piesiet plaģiātu? Tiem, kas taisa mazliet šķībi, tiem, kas gandrīz taismi, vai tiem, kas nolēmuši principa pēc taisīt galīgi šķibi?
Publicēts: 19.03.09 10:07
 citēt
Annirs:
Marchello:
Tu mani paarprati :)

Nu nekas bus jau labi :)
Publicēts: 19.03.09 10:13
 citēt
palaidniex:Annir - mākslā izšķir divus jēdzienus - mazliet šķībi un gandrīz taisni...
Un ko nu - kam piesiet plaģiātu? Tiem, kas taisa mazliet šķībi, tiem, kas gandrīz taismi, vai tiem, kas nolēmuši principa pēc taisīt galīgi šķibi?
maakslaa tieshi nekas nav jaaizshkjir. maaksla ir individuaala. konkreets maakslas darbs pret konkreetu indiviidu/skatiitaaju. uzrunaa vai neuzrunaa. maaksla nevar buut kolektiiva/puulja - kad bars salasaas un apvieno domu energjiju savstarpeejaa sapratnee ka ir garaam...

ps. Tu arii paarprati. es runaaju par kaut ko pilniigi citu... Ja man galvaa rodas ideja/bilde un es nezinu kaa to realizeet, tad es prasu kaadam - kaa to izgaismot vai sashopot... skatoties citu bildes man nerodas veelme tipa - man vajag obligaati saprast kaa un tad KAA es to vareetu pielietot. Tas ir celjsh no otras puses - kur primaarais vienmeer buus teniskais izpidiijums, nevis ideja
Publicēts: 19.03.09 10:14
 citēt
p.s. bet taa jau arii rodas ties stereo teksti, tipa, gribu paarspeet to portretu bildi vai gribu paarspeet to tavu bildi...
Publicēts: 19.03.09 10:29
 citēt
Annir - kas bija pirmais ola vai vista?
Vieni varbūt ir izlolojuši ideju, bet kādā bild ieraudzīja iespējamo risinājumu - tātad tā pati shēma ar citu saturu
Otri ieraugot bildi saskata saturu un to realizē ar savu tehnisko risinājumu
Abi ir plaģiatori
bet vienam iešāvās prāta līdzīga doma ar līdzīgu saturu un tas to realizē neredzot otru oriģināl darbu - tas vispār ir mērglis un maita nambā van!
Katrs cita darbos smeļas ko citu, viens risinājumu, viens iedvesmu, viens ideju...
TIk pat labi būtu apvainot plaģiāta cilvēku, ka smācās, kas beidzot saprot, ka konkrēta bilde bildējama ar makro vai platleņķa bibi, riņķablici vai uz gaismasgalda...
Publicēts: 22.03.09 17:33
 citēt
Labaa puse spogulii, piere = originaals vienaa gabalaa, taapat kaa luupas, zods un deguns stikjeets kopaa. Visizteiksmiigaak spoguljatteelu var pamaniit uz deguna. IMHO
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):