forum.gif
Fotoizstādes apmeklējumi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Fotoizstādes apmeklējumi
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...
  11. 13
  12. >
IerakstsAutors
Publicēts: 18.03.09 20:58
 citēt
Tā pirmā izstāde, ko kopīgi ar A. un E. apskatījām bija Bindes izstāde Mākslas telpā.
Šodien redzējām Tugaļeva izstādi Pēterbaznīcā un mums pievienojās D.
Kāda nākošā izstāde? ERA šodien pieminēja šo:
- - -
No 18. marta līdz 7. aprīlim galerijā Birkenfelds ir skatāma viena no Latvijas ievērojamākā fotomākslinieka (EFIAP) un Triju Zvaigžņu ordeņa kavaliera Jāņa Gleizda fotoizstāde "Sapņa piepildījums". Izstāde ir par godu fotogrāfa 85. gadu jubilejai. Izstāde ir no cikla - fotogrāfijai 170.
Galerijas adrese: Rūpniecības iela 3.
Avots: Latfoto
- - -
Kādi priekšlikumi - nākošnedēļ?
Gleizds arī ir jāredz!
Publicēts: 18.03.09 21:06
 citēt
Laba ideja, Linkman! ;) Šādos nelielos bariņos izstādes apskatīt ir pat interesantāk nekā vienam, vismaz ir ar ko padiskutēt par bildēm! :)

Nākošnedēļ varu jebkuru dienu, tikai trešdien tā švakāk ar laikiem :)
Publicēts: 18.03.09 21:37 labots
 citēt
Var kādu citu dienu - otrdien vai ceturtdien. :)
Tas tiesa - parunāties un atcerēties, kas un kur ir bijis. Piemēram, šodien attiecībā par Tugaļevu. :)
Tugaļeva portreti ļoti patika. Varbūt daži pat pārāk deformēti un izvilkti, bet mani tas īpaši netraucēja. Ar aci un kameru vari dokumentēt, bet tieši bildē autors var parādīt savu versiju un tā tikai bildē ir skatāma.
Tugaļevam foršs halāts. Bez tam man patīk līnijas no stūriem un dažas vietās tādā kā S līnija, kas vijās pa bildi. MB versijas foršas. :)
Dažādi paspartu, bet man tīkamākais ir tumši pelēkais ar gaišo slīpo maliņu. Bet tas droši vien jāizvēlas atkarībā no bildes satura. Daži paspartu bija tādi gaiši un zaļganīgi, bet citi savukārt vairāk uz silto pusi.
Tā sērija ar Viktora Jansona Un Jāņa Ziemeļnieka cepuri un bārdu - interesants paspartu variants atrasts - gaišs un lielāks nekā pati bilde. Tad pašas bildes papīra paspartu ar vieglu melnu svītriņu gar pasās bildes malu. Nu jā šajā sērijā iekopētie jaunieši pie Katedrāles tomēr leca laukā, jo citas perspektīvas līnijas. Bet doma lieliska, bet perfekti izpildīt - tas noteikti nav vienkārši. ;)
Tā šeit varētu pierakstīt, kas pēc izstādes palicis prātā un pievērsis uzmanību. ;)
Baznīcā bija tīkama fona mūzika. Bet tas plašums virs galvas - superīgi. :)
Kā gan Tugaļevs izplānojis un sarunājis šo izstādes vietu? Bet redz kā - Mākslas telpā Gunārs Binde, bet Tugaļeva izstāde turpat pāri ielai un laukumam un gandrīz vienlaicīgi. ;)
Publicēts: 18.03.09 21:58
 citēt
a diognaales paraleeles un spiraales bija nolasaamas???:face-devil-grin:
Publicēts: 18.03.09 22:06
 citēt
Leonīds ir viens no retajiem vecmeistariem kurs spej parmainities sekot lidz laikam un tehnalogijam un palikt nemainigi spice. Loti reta un teicama ipasjiba. Loti daudzi kas noklust pasja auxsja ar KAUTKO nespej vairs neko citu pienemt un attistities un ta ar paliek tai punkta kur apstajusjies pirms daudziem gadiem. Tugalevam taa nav vins JOPROJAM SPEJ PARSTEIGT:)
Publicēts: 18.03.09 22:11
 citēt
4. aprīlī GC kāzu fotogrāfiju izstāde! :)
Publicēts: 18.03.09 22:26
 citēt
es arii redzeeju izstaadi, Ogres Elvi veikala foajee, shkjiet, fotograafs bija Pochs
Publicēts: 19.03.09 01:06
 citēt
Annirs:a diognaales paraleeles un spiraales bija nolasaamas???:face-devil-grin:

Kaut kā nevarēja manīt. Bet no stūriem bija slīpas līnijas (krēslas, galds) uz bildes iekšpusi. Bez tam arī akcenti stūru tuvumā novietoti. Labi uzbūvēti kadri. Īpaši nekas netraucē. Arī darbu secība ir pārdomāti veidota. :)
Publicēts: 19.03.09 01:10
 citēt
Lunis:Leonīds ir viens no retajiem vecmeistariem kurs spej parmainities sekot lidz laikam un tehnalogijam un palikt nemainigi spice. Loti reta un teicama ipasjiba. Loti daudzi kas noklust pasja auxsja ar KAUTKO nespej vairs neko citu pienemt un attistities un ta ar paliek tai punkta kur apstajusjies pirms daudziem gadiem. Tugalevam taa nav vins JOPROJAM SPEJ PARSTEIGT:)

Nu ko lai Tev saka - tā nu tas ir, kā raksti (sāls). ;)
Par portretiem it sevišķi esmu sajūsmā. :)
Publicēts: 19.03.09 07:00 labots
 citēt
man patika grauds uz portretiem! Nez tas no filmas , vai kā.... ??? Ar ko Tugaļevs bildē ?
laikam jautājums Lunim :face-smile:
Publicēts: 19.03.09 11:26
 citēt
Toreiz, kad biju pie Tugaļeva (skat. šeit - www.fotoblog.lv... ) šķiet, ka tika pieminēta digitālā kamera Canon, bet modelis - 20 vai 30D? Varbut, ka kļūdos, jo katram bija līdzi sava kamera un Tugaļevs nefotogrāfēja, bet stāstīja par savām bildēm. Tas bija pats lieliskakais, kad no paša autora dzirdi, ko viņš domājis un ka veidojis bildes. Tas tikai kārtējo reizi apliecina, ka ne jau superīgākā kamera taisa bildes, bet gan tas, kurš kadrē un to pogu nospiež. Tugaļevam iedosi ziepīti, viņš arī tad uztaisīs lieliskas bildes. ;)
Publicēts: 19.03.09 13:16
 citēt
+ ERA
Publicēts: 19.03.09 22:11
 citēt
ooo, labprāt pievienotos uz Gleizda izstādi.
der jebkura diena, bet nu kādu stundu iepriekš vajadzētu brīdināt.
Publicēts: 19.03.09 23:27
 citēt
tad tik jāgaida paziņojums :)
Publicēts: 20.03.09 12:51
 citēt
Šie trīs pazīstamie grandi būtu jāapskata - Binde, Tugaļevs, Gleizds. Vai jūs ejat individuāli vai kopā ar kādu - tas paliek katra izvēlē. Ar dažiem blogeriem man ir izveidojusies skatītāju grupiņa, ar kuriem centīšos saskaņot laikus un kopīgi skatīt izstādes. Par nākošo nedēļu - man ir parādījies nezināmais mainīgais, tāpēc šobrīd nekādus konkrētus datumus nevaru nosaukt. :)
Publicēts: 20.03.09 16:12
 citēt
šodien Gleizdu jau apskatīju vienatnē, tiešām lieliski, iesaku visiem,
varbūt aiziešu vēlreiz kādā interesentu kompānijā :face-smile:
Publicēts: 20.03.09 22:21 labots
 citēt
Mosties, mosties reiz izstāžu gars,
Aizej un apskaties Gleizda izstādi.
;)
Kompānijā ar mani. :face-wink:
Publicēts: 20.03.09 22:23
 citēt
nu re, Linkman jau āķi izmetis, tagad tik jāgaida zivtiņas :face-grin:
Publicēts: 20.03.09 22:37
 citēt
Nāriņas labāk nekā zivtiņas. ;)
Publicēts: 20.03.09 22:58
 citēt
heh, kaarumnieki_makskjernieki :)
Publicēts: 20.03.09 22:58
 citēt
Linkman :) pleciņš man ir, bet astes gan nava ;)
Publicēts: 20.03.09 23:35
 citēt
ERA:Linkman :) pleciņš man ir, bet astes gan nava ;)

Šopiņā visu it kā varot - pleciņu ar asti savienot. Es gan vēl nemāku, bet ideja kādam foto ir radusies. Paldies Tev. ;)
Publicēts: 21.03.09 01:48
 citēt
ak grupinja izveidojusies? tas jauki gann ;-)))
Publicēts: 21.03.09 07:49
 citēt
dansiga, vai tik Tu nevēlies pievienoties? ;) laipni lūgta! kamēr grupiņa pietiekami maza, lai netraumētu fotogrāfa - vientuļnieka dvēseli, tikmēr šādiem pasākumiem manā skatījumā nav ne vainas... :face-smile:
Publicēts: 21.03.09 09:57
 citēt
tad jau labi, ja var grupa bildes skatities- un visiem pietiek ar vienadu laiku...................... tas takir tik individuals process................
Publicēts: 21.03.09 10:06
 citēt
ja sāk vienā laikā, tas nebūt nenozīmē, ka skatās visu vienlaicīgi, kopā un prom iet reizē, bet brīžiem var paklausīties, ko par to domā kāds cits, nedaudz apspriest un tad atkal nodoties individuālai apskatei...:face-glasses:
Publicēts: 21.03.09 11:07
 citēt
davai ejam :)
Publicēts: 21.03.09 11:10
 citēt
pičiņu, pačiņu, pleciņu, bučiņu! :))
Publicēts: 21.03.09 11:32
 citēt
daiga, ka nesanaak par lielu grupinja;-)
Publicēts: 21.03.09 11:33
 citēt
Annir, tu vēl neesi bijis? :face-surprise:
Publicēts: 21.03.09 11:34
 citēt
mjā, ne velti uz Gleizdu jau aizgāju viena... tur arī salīdzinot ar Pēterbaznīcu vietas daudz mazāk, tā ka nudien var sanākt pleciņš pie pleciņa :)
Publicēts: 21.03.09 11:44
 citēt
uz bindi biju, nepatika, bet bija apsprieshanas veerts...
nu vismaz tas pashportrets ar kraanu... :D
a patiesiibaa tas daudz izskaidro... te arii viens otrs vareetu salikt taadas bildes - tadf vismaz potence buutu tredzama peec darbiem nevis tukshu salmu kulshanas :D
Publicēts: 21.03.09 12:01
 citēt
nu, nez kā būtu, ja visi tagad sāktu pierādīt ar darbiem :face-grin:
Publicēts: 21.03.09 12:07
 citēt
kas nemelo, tam nav ar darbiem jaapiesedzas... vai otraadi
negribas tik lai pienaak laiki, kad kaadam jaaprasa atljauja... :D

a uz izstaadeem jaaiet

ps. diivaini, neesmu dzirdeejis nevienu atsauksmi par to sviestu, kas bija bindes izstaades blakustelpaa... tur pat biezs kraasains buklets ash bija sadrukaac... vot tas man riktiigi neaizgaaja...
Publicēts: 21.03.09 12:11
 citēt
es gan manīju, ka fotodurnis vienbrīd priecājās par to sviestu, bet nu man arī neaizgāja, laikam neesmu vēl izaugusi līdz tādam līmenim :face-monkey:
Publicēts: 21.03.09 12:12
 citēt
Annirs, un CIK izstaadees tas sviests piedaliijies!!!!!!! mii un zhee!!!!!
Publicēts: 21.03.09 12:13
 citēt
vai arii paaraugusi... taads jaunieshu melnais pilseetas gruuvs... es tikai briinos, kas tur nolika vairaakas shtiukas izcilam poligraafiskas kvalitaates megabukletam... vot taads pikjis ir jaamaak panjemt
Publicēts: 21.03.09 12:42
 citēt
daiga35:ja sāk vienā laikā, tas nebūt nenozīmē, ka skatās visu vienlaicīgi, kopā un prom iet reizē, bet brīžiem var paklausīties, ko par to domā kāds cits, nedaudz apspriest un tad atkal nodoties individuālai apskatei...:face-glasses:

Tieši tā - rociņās nav jāturās, skatīties var viens pats, tad pirms promiešanas plecu pie pleciņa var par dažām bildēm parunāties, ja vēl kāds pazīstams ir atnācis līdzi. ;)
Publicēts: 21.03.09 23:05
 citēt
Annirs:vai arii paaraugusi... taads jaunieshu melnais pilseetas gruuvs... es tikai briinos, kas tur nolika vairaakas shtiukas izcilam poligraafiskas kvalitaates megabukletam... vot taads pikjis ir jaamaak panjemt

Mjā, savādāk kā par sviestu to tiešām grūti nosaukt... Bet autors tak LMA studējis un tā... :face-sad:
Laikam jau galvenais ir prast savam sviestam izdomāt drausmīgi krutu koncepciju un vēl iepotēt kādam ar biezāku maku, ka tā ir baigā māksla :face-devil-grin:
Publicēts: 24.03.09 01:18 labots
 citēt
Ja neesat aizmirsuši, Gleizda izstāde gaida apmeklētājus. Rīt, bet pareizāk būtu teikt - šodien, 24. martā esmu iecerējis tur būt ap 13.00. Ja nu kāds vēlas to šajā laikā skatīt un izteikt domas par Gleizda foto - laipni aicināti pievienoties. ;)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...