tad jau labāk pie dabas man gan šoreiz sanāca tepat pa pilsētu, mazliet arī redzēju visus tos cilvēku barus, nu tā, ne visai iedvesmojoši, bet vienmēr jau ir iespēja noklīst no galvenajām takām
Mani tās cilvēku masas pinīgi neuztrauca - bija pat jautri vērot, kā skatās un ko neredz. Domāju, ka daži foto, it sevišķi no Arsenāla būs pietiekoši labi. Tāds nieks vien palicis, kā apstrādāt un pievienot reportiņus. Bet bez tā vēl dažas izstādes jāpievieno - tā sakot kaut cik hronoloģiskā secībā. Tā kā nākošo nedēļu droši vien nekur neiešu, bet apstrādāšu bildes. Ja nu vienīgi kāda izstāde, kas beigsies maijā, tad vēl to varētu apskatīt.
tad labi, ka tevi neuztrauc cilvēku masas, bet mani gan uztrauc, esot cilvēku pūlī, man kļūst fiziski slikti, kaut kas līdzīgs panikas lēkmei... :face-plain:
o man ar sākas izstāžu laiks - šodien un rīt skolnieki nodod darbus otrā pusgada skatei - protams šajos noteiktajos datumos es tos darbus varu gaidīt ar maisu - tos šie nesīs līdz pat drukāšanas dienai un daži arī pēc tam kad te vairs nebūs vajadzīgi
bet nākamo otrdienu, trešdienu kautkāda izstāde pie sienas būs eņīvei
būtībā skates karājās pie sienas pusgadu - līdz tās nomaina nākamā semestra darbi un tās var apskatīt jebkurš interesents
bet kā izstādes tās netiek pozicionētas - izstādes ir aptuveni 1 gab. divos gados un tajās ir labāko darbu izlase no pēdējiem trim gadiem - šķiet nākamo kautkad vasarā komplektēs
alvils:ak tad zo bij autors šitai! starp citu, mana favorīte no tā līdz galam nenovestā konkursa...
ooo sitai bildei ir moinie parametri - vienreizlietojamaa ziepja zipene palaida divas studijas zipenes no kuraam viena pusotrmetriigaa softboxaa otra tubusaa gaismoja skenera eenu dots tak bij tik 1 kadrs, bet izdomaataa sheema noshanceeja
Tirdzniecības centrā „Mols” līdz 24. maijam apskatāmi fantastiski pieredzējušā fotogrāfa (hehe) Mārtiņa Plūmes darbi, kas tapuši ekspedīcijas laikā Etiopijā. Šī izstāde ir kā iesākums t/c „Mols” organizētajām Āfrikas dienām, kuru laikā “Mols” būs iekārtots atbilstoši šai videi. Noskaņu radīs arī Āfrikas ritmi un filmas, kā arī veikalu pārdevējas - ar kailām krūtīm.
Mhmm - ticams informācijas avots. Plūmi varētu skatīt drukātā veidā. Es varētu ceturtdien vai piektdien. Mhmm - daži tie čigliņu darbi ir tīri ok. Tā kā jūnijā būs jāaizet apskatīt papīra variants.