"Āfrikas dienas noslēgsies ar krāšņu pasākumu sestdien, 23. maijā, plkst. 14:00. Tajā skatītājus priecēs pazīstamais perkusionists Nils Īle un deju grupas “Pulsa Efekts” un „Alegria”, kas afrikāņu deju soļus mācīs arī apmeklētājiem. Pasākuma apmeklētāji varēs laimēt arī vērtīgas balvas – Dienvidāfrikas vīnu no veikala “Gourmet”, spa ceļojumu divām personām no “Go Travel Cassandra”, makšķerēšanas ceļojumu no “Safari kluba” un galveno balvu – aviobiļetes divām personām uz Āfriku no “Go travel Cassandra” un “Safari Kluba”."
ja kas, man jauši tapa zināms (bet tikai šorīt!), ka Melngalvu namā plkst. 14.00 kņopē vaļā Puškinam veltītu izstādi. drošas ziņas, ka tur būs Jura Toropina un mana armēņu drauga hudožnieka (ot slova "hudo"!) Babkena Stepanjana darbi.
bet laiku pa laikam jāpārbauda, vai kaut kas nav mainījies konkrētā sfērā. nekas jau nestāv uz vietas. tehno pasākumi mūsdienās nav vairs tādi, kādi tie bija pirms 10 gadiem (tas tikai piemērs).
alvil, galvenā problēma jau ir tā, ka nepanesu lielas cilvēku masas, jo īpaši slēgtā telpā... apskatīt izstādi, tas ir viens, bet šovs ar dejām un balvām - pavisam kas cits... nesaku, ka tas ir kaut kas slikts, bet nav domāts man... noteikti aizej, un pēc tam apskatīsim reportāžu
Sāku likt kopā zināmo ar nezināmo, tad nu salikās kaut kas šāds, uztverams kā mans ieteikums apskatei: dansiga: - pašportreti (LMS galerija), Zīmētājs (galerija Daugava), Jaunākie darbi Juta@Mareks (Birkenfelds); az: - Juta@Mareks (Birkenfelds); era: - Zīmētājs (galerija Daugava); daiga35: - man šķiet, ka visas augstāk pieminētās izstādes ir redzējusi. alvils: - grūti spriest, ko ir redzējis vai nav, kas patiktu, kas nē. Pašportretus jau varēji apskatīt, Doma laukumā Viena diena. Var skatīt arī pieminetās Zīmētājs, kā arī Juta@Mareks. Muzejas nakts laikā biju skatījis: - Jānis Gleizds Motosports (tiem, kurus interesē filmas, mb foto un šis tehniskais sporta veids); - Leonards Laganovskis Normāli Arsenālā, kopā ar apmeklētāju masām - lieliski; - Andris Eglītis Lietu kārtība Arsenālā kopā ar Olgas Žitluhinas deju kompānijas uzstāšanos - lieliski. Citas izstādes, ko varbūt vēl paspēšu apskatīt līdz šīs nedēlas beigām: - XO galerijā 21. maijā vērsies vaļā grupas izstāde Zīmējums V. Ja skata Daugavas Zīmētāju, tad pie reizes var paķert līdzi šo Zīmējumu. - fotoizstādes, ko neesmu redzējis - Plūmes variants Molā, Un tad vēl delfikonkurss Pavasaris Latvijā Riga Plaza (30 bildes no vairāk kā 5000 iesūtītajām), kurā piedalījās alvils un laikam vēl citi blogeri. Ak tā, Billy laikam pat kādu prīzi nopelnīja (300 Ls apmācībām - apsveicu ). Aiga Zeltiņa (pēc nika aigaz) ieguva žūrijas otro vietu (apsveicu - ). Tik vien kā apskatīt uzvarētaju darbus, žūrijas izvēli un darbu kvalitāti. šim izstādem pieklūšana droši vien vislabāk ar auto, jo stāvvietas pie šie veikaliem nebūtu problēma. Tā kā izstādes daudz, spēj tik izvēlēties. Ja iet kopā (vismaz divi), tad tik saskaņot laikus un skatāmos darbus. Piektdien es varbūt varētu būt pie rātsnama ar auto, paķert līdzi kādus skatītājus (max 3) un tad doties skatīt Molu un Riga plaza. Tad atgriežos pie Rātsnama, izlaižu nogurušos skatītājus un dodos zilās tālajās. Ja nav neviena līdzbraucēja, tad braucu pats individuāli bez Rātsnama pieturas.
Runa par šo piektdienu (22.maijs): ja ir vismaz viens līdzbraucējs, tad maršruts šāds: Rātsnams (12.00-12.15) -> Riga Plaza (vai tas ir tikko atvēries pie Salu tilta un Bauskas apļa?) -> Mols -> Rātsnams (aptuveni 14.00-14.15) -> tad katram savas Tāles zilās.
Ja pareizi sapratu, tad piektdien (22.maijā): 12.00-12.15 tiekamies pie autostāvietas (starp strēlnieku pieminekli un TU ēku) un līdzi brauc skatīt divas fotoizstādes (Riga plaza un Molā) az, daiga, era. Auto ir komplektā. Ap 14-14.15 atgriežamies turpat autostāvvietā pie rātslaukuma.