forum.gif
Fotoizstādes apmeklējumi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Fotoizstādes apmeklējumi
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 5
  5. 6
  6. 7
  7. 8
  8. 9
  9. 10
  10. 11
  11. 12
  12. 13
  13. >
IerakstsAutors
Publicēts: 24.05.09 00:34 labots
 citēt
Aha, izskatās, ka labs pasākums bijis :) es jau iekomentēju ;)
Publicēts: 24.05.09 00:41
 citēt
galvenais, ka varēja sadegustēties āfrikāņu vīnus! :D to gan nebildēju, bija svarīgāk - degustēt. :)
Publicēts: 24.05.09 00:56
 citēt
Mjā, degustācija laba lieta ;)
Publicēts: 15.08.09 20:11
 citēt
.........
Publicēts: 23.11.09 11:35
 citēt
Vai nevienas fotoizstādes vairs nav? ...;)
Vai neviens uz izstādēm neiet?
Iesakiet lūdzu kaut ko!!!
Jau iepriekš paldies ...:)
Publicēts: 23.11.09 14:12
 citēt
nu, es, par piemēru, vēl neesmu līdz fotomuzejam aizvilkusies....to šonedēļ jāpaspēj:)
Publicēts: 23.11.09 14:58 labots
 citēt
Fotomuzejā laikam šobrīd šī izstāde www.latfoto.lv...
Un šonedēļ vēl šī www.latfoto.lv...
Publicēts: 23.11.09 15:02
 citēt
Derētu apskatīt arī šo :) www.latfoto.lv...
Publicēts: 23.11.09 15:04
 citēt
A.Pavlova izstāde (ekstrēmie sporta veidi) pārcēlās uz Rūda bāru "Route 66". Ja vēl nav novākta (šonedēļ vēl neesmu tur bijis), var aiziet apskatīties, dažas tīri o.k. bildes. Ieeja (kā jau bārā) bez maksas. :)
Publicēts: 23.11.09 20:20
 citēt
ERA - paldies par idejām un linkiem.
Tātad:
1. - Fotogrāfijas muzejā atklāta fotogrāfa Modra Rubeņa izstāde „Kuldīgas pilsoņi". Ekspozīcijā ietvertas nedaudz vairāk kā trīsdesmit melnbaltas fotogrāfijas, kas tapušas galvenokārt sociālo pārmaiņu laikā - 80. gadu beigās, 90. gadu sākumā. Izstāde apskatāma līdz 10. janvārim.
2. - Latvijas Fotogrāfijas muzejā atklāta izstāde "FotoForma + 21". Tā ir veltījums nodibinājuma "FotoForma" iniciatīvai 80. gadu nogalē veidot Latvijas fotogrāfijas nozares pašapziņu un patstāvību. Izstāde atvērta līdz 29. novembrim. Aha - tātad šī ir pēdējā nedēļa.
3. - No 20. novembra līdz 14. decembrim Dailes teātra telpās ir izstādīta dāņu fotogrāfa Stīna Brogāra (Steen Brogaard) ceļojošā fotoizstāde "Stāsti no Eiropas virsotnes". Šī ir tikko atvērusies ...;)
4. - tad vēl kaut kas tāds ir piedāvājumā: Universitātes radio NABA 7 gadu jubilejai veltītā fotokonkursa finālistu darbu ceļojošā izstāde "7x7". Bet kāds žanrs - nav īsti skaidrs. Šonedēļ izstāde būšot Latvijas Kultūras akadēmijā.
Tātad zem jautājuma - 2. un 4., bet 1. un 3. varētu skatīt arī vēlāk kādā citā nedēļā ...;)
Publicēts: 23.11.09 20:21
 citēt
alvils:A.Pavlova izstāde (ekstrēmie sporta veidi) pārcēlās uz Rūda bāru "Route 66". Ja vēl nav novākta (šonedēļ vēl neesmu tur bijis), var aiziet apskatīties, dažas tīri o.k. bildes. Ieeja (kā jau bārā) bez maksas. :)

Aha - paldies - būsim zināt. Bārā Route 66 noteikti neesmu bijis, būtu iemesls aiziet ...;)
Publicēts: 24.11.09 00:41
 citēt
Linkman:Tātad zem jautājuma - 2. un 4., bet 1. un 3. varētu skatīt arī vēlāk kādā citā nedēļā ...;)

Klau, ja jau 1. un 2. abas vienā muzejā atrodas, tad tikpat labi abas vienā piegājienā var apskatīt :)
Publicēts: 24.11.09 02:58
 citēt
Linkan, piedaavaaju aizbraukt uz Baku, kur no 25.nov buus atklaata izstaade .. varbuut redzeesi arii kaadu no LV bildi ;_))))
Publicēts: 24.11.09 12:58
 citēt
Publicēts: 24.11.09 15:12
 citēt
dansiga:Linkan, piedaavaaju aizbraukt uz Baku, kur no 25.nov buus atklaata izstaade .. varbuut redzeesi arii kaadu no LV bildi ;_))))
tad jau dansiga metās iekarot austrumu tirgu.....laikam
Publicēts: 24.11.09 16:02
 citēt
Aizbrauciet uz Ogres novadpētniecības un mākslas muzeju , tur patreiz PIRMS muzeja slēgšanas ir apskatāma Ogres foto kluba 40 gadiem veltīta isstāde , Spuris , Ruka , Grants , Mihalovskis un vēl daudzi no 80 gadu "Spura skolas" audzēkņiem nu arī jaunie kluba biedri divas zāles tīr intresantu darbu galvenais ka tādi kurus citur diez vai vares apskatīt no Spura @ ko :) Issdāde ir pēdējā Ogres muzejam , tālāk viņš pamet savu "Privātmāju" kur mājoja pēdējos 30 gadus tā Ogres Dome iedomājās taupīt ~200Ls menesī :):)
Publicēts: 24.11.09 23:54 labots
 citēt
dansiga:Linkman, piedaavaaju aizbraukt uz Baku ...
Ja kāds nofinansē man šo izstādes apmeklējumu Baku - labprāt ...:)

Lunis: Aizbrauciet uz Ogres novadpētniecības un mākslas muzeju , tur patreiz PIRMS muzeja slēgšanas ir apskatāma Ogres foto kluba 40 gadiem veltīta isstāde ...
Oki doki - būsim darīt. Lidz kuram laikam tā izstāde ir atvērt. Droši vien netā būs kaut kas rakstīts, gan jau atradīšu.

Maris: http: ...
Dļa osobo poņatļivih... paskaidroši vēlreiz - mani interesē nevis virtuālās izstādes un kaut kādi fotostoki, bet gan reālas izstādes. Alles klar? ...;)

ERA: Klau, ja jau 1. un 2. abas vienā muzejā atrodas, tad tikpat labi abas vienā piegājienā var apskatīt :)
Vispār jau var. Cik lielas izstādes, cik laika apskatei veltīt, par daudz arī nav labi ...;)
Publicēts: 25.11.09 00:06
 citēt
Linkman:Oki doki - būsim darīt. Lidz kuram laikam tā izstāde ir atvērt. Droši vien netā būs kaut kas rakstīts, gan jau atradīšu.
26.XI no 19.00 lidz 21.00 tā speciāli tiks atvērta "Ķidāšanai" kopā ar autoriem utt. Tā teikt "Razbor paļotov" :):) Bet tā lidz 13 XII ir valja kad muzeis pēc tam jāpamet tā māja.
Publicēts: 25.11.09 23:18
 citēt
Lunis: ... 26.XI no 19.00 lidz 21.00 tā speciāli tiks atvērta "Ķidāšanai" kopā ar autoriem utt. ...

He - tas jau ir rītā ... Laikam jābrauc ... Autori un bildes kopā - nekas labāks nevar būt ...:) .. Adrese laikam: Ogre, Kalna prospekts 3 ...:)
Publicēts: 25.11.09 23:52
 citēt
Labprāt rīt pievienotos Linkmanam, bet rītvakar jau cits pasākums ieplānots :(
Publicēts: 26.11.09 23:49
 citēt
ERA - ja cits pasākums, tad jau viss skaidrs ...:)
Lunis - paldies par ieteikumu - šovakar Ogrē bija superīgais vakars. Būs arī reportiņš ...:)
Publicēts: 27.11.09 00:24
 citēt
Linkman:ERA - ja cits pasākums, tad jau viss skaidrs ...:)
Lunis - paldies par ieteikumu - šovakar Ogrē bija superīgais vakars. Būs arī reportiņš ...:)

Man prieks ka tev patika , cerams Diikim ar bija jautri :):)
Publicēts: 27.11.09 11:48 labots
 citēt
Lunis:Man prieks ka tev patika, cerams Diikim ar bija jautri :):)

Es domāju gan, ka Dīķim bija jautri. Jo tas taču ir superīgi - parādīt bildi un dzirdēt dažādus viedokļus par to. It sevišķi par karstu bildi karsti diskutēt - vairāk/mazāk, augstāk/zemāk, pielikt/noņemt, gaišāk/tumšāk ... Ja bilde izsauc emocijas skatītājos un sarunu atmosfēra pilnīgi kūsā no tā - tas taču autoram kā enerģijas lādiņš un iedvesma citiem darbiem ... Par to meitenes apakšu man ir trīs superīgi kadri - Lunis ir galvenā persona kadrā ... :)
Publicēts: 06.12.09 19:00
 citēt
Vakar biju uz Edītes Pauls-Vīgneres personālizstāde "Ak, sievietes!" Dekoratīvās mākslas un dizaina muzejā.
www.vietas.lv...
Apskatāma vēl līdz 30.decembrim. Iesaku aiziet ;)
Publicēts: 06.12.09 20:18
 citēt
ERA: Apskatāma vēl līdz 30.decembrim. Iesaku aiziet ;)

Vietas.lv rakstīts: *... tādēļ izmantoju 20. gs. fotoattēlus, parādot tos šajā izstādē...*
- Kādas gan tur ir fotogrāfijas? Vai tikai kleitas un aksesuāri uz manekeniem?
- Un vispār vajadzētu aizbraukt uz Jelgavu kādreiz: No 5. decembra Jelgavas Kultūras namā Aivja Šmuldera personālizstāde, Kr. Barona ielā 6 - pilsētas centrā blakus Hercoga Jēkaba laukumam
- Un arī uz Jūrmalu, uz Dubultiem apskatīt Tugaļeva ballīti ... ;)
Publicēts: 06.12.09 20:32 labots
 citēt
Vilberto:
Vietas.lv rakstīts: *... tādēļ izmantoju 20. gs. fotoattēlus, parādot tos šajā izstādē...*
- Kādas gan tur ir fotogrāfijas? Vai tikai kleitas un aksesuāri uz manekeniem?
- Un vispār vajadzētu aizbraukt uz Jelgavu kādreiz: No 5. decembra Jelgavas Kultūras namā Aivja Šmuldera personālizstāde, Kr. Barona ielā 6 - pilsētas centrā blakus Hercoga Jēkaba laukumam
- Un arī uz Jūrmalu, uz Dubultiem apskatīt Tugaļeva ballīti ... ;)

Ir tur arī fotogrāfijas, nav gan ļoti daudz, bet dažas ir :) Pārsvarā tur ir ''gleznas'', kas veidotas no dažādiem audumiem, pogām, krellītēm, pērlītēm, izšuvumiem, utt. Rekur šis tas ir apskatāms:
www.tvnet.lv...

Paņemsi mani līdzi uz Jelgavu un Jūrmalu skatīt izstādes? ;)
Publicēts: 06.12.09 21:07
 citēt
Tugaljeva balliite, man personiigi - LJOOOTI patiik!
Publicēts: 07.12.09 11:46 labots
 citēt
ERA: ... Paņemsi mani līdzi uz Jelgavu un Jūrmalu skatīt izstādes? ;)

Klau - vai kāds negrib uztaisīt tūri: Rīga-Jurmala-Jelgava-Rīga ar savu auto uz divām fotoizstādēm?
ERA un arī es būtu kā līdzbraucēji ...;)
Nekrietnā dansiga - nepieteica, ka brauks pie Tugaļeva ...;)
Publicēts: 07.12.09 11:58
 citēt
Laixs, terminjsh?
Publicēts: 07.12.09 11:58
 citēt
Uzmet pliiz dandyyy@inbox.lv kad buutu doma.., vareetu "sabiidiities"
Publicēts: 07.12.09 20:39
 citēt
La4i:Laixs, terminjsh?

Esmu samērā brīvs. Izņemot šosestdienu - tad ir pokera vakars. Tā kā varu pievienoties braucējiem jebkurā laikā. Acīmredzot kāds pusdienlaiks vai pēcpusdienlaiks derētu. Droši vien izstādes no kādiem 10-11 līdz kādiem 17-18 ir skatāmas. Varbūt trešdien, ceturtdien vai piektdien ...:)... Ja nesanāks šonedēļ, tad varam mēģināt nākošo ...:)
Publicēts: 07.12.09 22:00
 citēt
Es arī šonedēļ tieku jebkuru dienu izņemot sestdienu, protams, ja vien paņemsiet mani līdzi :)
Publicēts: 07.12.09 23:20
 citēt
ERA: Es arī šonedēļ tieku jebkuru dienu izņemot sestdienu, protams, ja vien paņemsiet mani līdzi :)

Ņemu Tevi pulciņā. Jāgaida, kad La4i pieteiksies, kad viņi var ar savu auto var tikt pieminētajās izstādēs ...:)
Publicēts: 07.12.09 23:46
 citēt
Vilmaar, tu jau ari mani neaicini nu jau kaadu laiku .... tad arii minu savaam kaajaam ;-ppppp
Publicēts: 08.12.09 00:37
 citēt
dansiga - es ir kļuvis pavisam riebīgs - tiešām nevienu neaicinu, jo beigu beigās vēlāk citi sāk ņirgāties, ja ar kādu aizeju uz izstādi ...;)
Publicēts: 08.12.09 00:41
 citēt
Vilberto, nu ja tev ir mazveertiibas kompleksi - ta ajau ir tava probleema ...;-ppp a es esmu no tiem tipinjiem, kas nemeedz uzbaazties ar savu personiibu (j anu tikai ljoti tuviem draugiem) .... apzinoties, to, ka ir interesentaakas personas par mani ....
Publicēts: 08.12.09 02:47
 citēt
9. decembrī atklās izstādi berga bazārā, es tikai īsti neatceros kura fotogrāfa izstāde tā būs, bet man šķiet, šis ar midformātu bildēja
Publicēts: 08.12.09 12:54
 citēt
Vilberto:dansiga - es ir kļuvis pavisam riebīgs - tiešām nevienu neaicinu, jo beigu beigās vēlāk citi sāk ņirgāties, ja ar kādu aizeju uz izstādi ...;)

Vilmār, tas tak sen zināms, ka cilvēkiem tik iedod iemeslu parunāt... Sarunās zilus brīnumus ;)
Publicēts: 08.12.09 22:20
 citēt
dansiga:Vilberto, nu ja Tev ir mazvērtības kompleksi - tā jau ir Tava problēma ...:)

Paldies, dansiga, ka parūpējies par maniem kompleksiem ...:)
ERA: ... cilvēkiem tik iedod iemeslu parunāt... Sarunās zilus brīnumus ;)

Tieši tā. Tāpēc, ja noķeršu, kurš tos zilos brīnumus taisa, iekaisīšu zilas zvaigznītes ...;)
Mhmm - La4i laikam vēl neko nav izdomājuši ...:(
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 5
  5. 6
  6. 7
  7. 8
  8. 9
  9. 10