forum.gif
Fotoizstādes apmeklējumi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Fotoizstādes apmeklējumi
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...
  11. 13
  12. >
IerakstsAutors
Publicēts: 24.03.09 07:08
 citēt
Grupavuha, ibio:D
Publicēts: 24.03.09 10:09
 citēt
Publicēts: 24.03.09 10:24
 citēt
netraucēšu jau "izveidojušos grupiņu" un aiziešu citu dienu uz izstādi. Veiksmi.
Publicēts: 24.03.09 15:10
 citēt
Birkenfelda galerijā bija patīkami parunāties ar galerijas īpašnieku un iegūt jaunas atziņas par fotogrāfiju apstrādi. Attiecībā par Gleizda softīgo apstrādi atcerējos, ka sen biju nopircis šādu 1955. gada izdevumu - Praxis der Weichzeichnung (Burtiski - mīkstā zīmējuma prakse), kurā aprakstītas vairākas metodes, kā šāda tipa bildes iegūst. ;)
Gleizda izstāde apskatīta, nu par jaunu izstādes apmeklējumu jāsāk domāt. Kā variants - Ulvis Alberts aprīļa vidū. ;)
Publicēts: 24.03.09 15:18
 citēt
Linkman, esi preciizaaks - nevis fotograafiju apstraadi, bet noformeeshanu ;-ppp;-)
Publicēts: 24.03.09 17:03
 citēt
showakar 22.00 esu noleemis apmekleet veeliino gaajeeju kabatas - ja kaads veelas piebiedroties laipni luudzu
Publicēts: 24.03.09 17:09
 citēt
ak , kādi piedāvājumi..................
Publicēts: 24.03.09 20:56
 citēt
Maris:showakar 22.00 esu noleemis apmekleet veeliino gaajeeju kabatas - ja kaads veelas piebiedroties laipni luudzu

Vēlīnā gājēja kabata - tā ir kāda izstāde vai kas? Izsakies, lūdzu, precīzāk un vēlams par fotoizstādēm. ;)
Publicēts: 24.03.09 21:08
 citēt
looti specifiska izstāde laikam:):)
Publicēts: 24.03.09 21:26
 citēt
Gleizda izstāde ļoti patika, jo beidzot bija iespēja viņas fotogrāfijas apskatīt arī dzīvē... :)
Starp citu, viņa fotogrāfijas ir iespēja arī iegādāties. Varētu būt laba investīcija, ja vien būtu lieka nauda... :)
Publicēts: 24.03.09 21:31
 citēt
uzkjeries uz galerijas iipashnieka reklaamu?;-))))))
Publicēts: 24.03.09 21:34
 citēt
ERA: ... Varētu būt laba investīcija, ja vien būtu lieka nauda... :)

Tā liekā nauda sākās no 300 Ls uz augšu. Ak tā, vēl protams varētu izsolē vinnēt kameru ar bildi - sākumcena vismaz 200 Ls. Tas pat būtu vairāk nekā tikai viena bilde. ;)
Publicēts: 24.03.09 21:36
 citēt
Es gribētu aiziet uz zīmējumu izstādi Tīrība (līdz 3. aprīlim) radošā telpā TASTY Martas ielā 1. Šajā izstādē trīspadsmit autoru darbi. :)
Publicēts: 24.03.09 21:39
 citēt
dansiga:uzkjeries uz galerijas iipashnieka reklaamu?;-))))))

Nē, tak... :) Es tak acīga būtne ;) To, ka Gleizda fotogrāfijas var iegādāties, pamanīju pirms galerijas īpašnieka t.s. reklāmas :)
Publicēts: 24.03.09 21:48
 citēt
gan ne foto. laikam parīt Toropinam nāks vaļā izstāde Daugavmalā.
Publicēts: 24.03.09 22:19
 citēt
Linkman:Es gribētu aiziet uz zīmējumu izstādi Tīrība (līdz 3. aprīlim) radošā telpā TASTY Martas ielā 1. Šajā izstādē trīspadsmit autoru darbi. :)

Hmm, varētu gan :) Ejam šonedēļ vai nākamnedēļ? :)
Publicēts: 24.03.09 23:58 labots
 citēt
ERA: Hmm, varētu gan :) Ejam šonedēļ vai nākamnedēļ? :)

Šeit var skatīt par Gleizda izstādi: www.fotoblog.lv...
Varbūt nākošnedēļ? Vienreiz nedēļā apskatīt kādu izstādi (arī ne foto) - varbūt tāds ritms?:)
Publicēts: 25.03.09 00:11
 citēt
atradushies ritmiskie;-))))))
Publicēts: 25.03.09 00:13
 citēt
aitinaa:looti specifiska izstāde laikam:):)

netak - parasts gopstops - bet dazi makos glabaa arii fotograafijas - beediiga liimenja kaa likums
Publicēts: 25.03.09 00:29
 citēt
dansiga:atradushies ritmiskie;-))))))

Dansiga - ritms ir ļoti svarīgs. Vienmērīgi peldēt dzīves mutulī bez īpašiem kritumiem un lēcieniem. ;)
Piemēram, velosportā, - ir jāslēdzās tā, lai kāju apgriezienu skaits nemainītos, tāpēc laicīgi jāslēdzās uz lielāku vai mazāku pārnesumu, lai uzturētu kaut cik vienmērīgu slodzi un elpošanu. ;)
Gluži tāpat par izstādēm - vismaz viena izstāde nedēļā - tas taču būtu ok, vai ne? Tad es tik ātri neapniktu ar tiem izstādes reportiņiem. ;)
Publicēts: 25.03.09 00:43
 citēt
un ja nu kādreiz rodas vēlēšanās redzēt 2 izstādes nedēļā vai kādreiz nevienu? domā, visu laiku vienmērīgi peldēt vienādā ritmā būs īstā recepte? ;)
Publicēts: 25.03.09 00:47
 citēt
www.reitingi.lv...

Mākslas vēstures pēcpusdiena

2009.gada 26.martā
plkst. 16:00
Romana Sutas un Aleksandras Beļcovas muzejā

Rīgā, Elizabetes ielā 57a, dz. 26 (ieeja caur pagalmu, 5.stāvs)

Ceturtdien, 2009.gada 26.martā, plkst. 16:00 Romana Sutas un Aleksandras Beļcovas muzejs aicina uz mākslas vēstures pēcpusdienu Modernisma laboratorija: Niklāvs Strunke un Romans Suta, kurā visi interesenti varēs noklausīties priekšlasījumus par abiem māksliniekiem.

Rīt domāju ka jāiet uz šo pasākumu ja vien neiekritīs tajā laikā sarunas par kursiem 3ds max...Pāslaik notiek sarunas lai tas ta nenotiktu :)
Publicēts: 25.03.09 01:01
 citēt
daiga35:un ja nu kādreiz rodas vēlēšanās redzēt 2 izstādes nedēļā vai kādreiz nevienu? domā, visu laiku vienmērīgi peldēt vienādā ritmā būs īstā recepte? ;)

Vienmērīgs ritms ir laba recepte. Katram ritmam ir savi kāpinājumi un atslābumi - varētu būt gan 2-3 izstādes, taču viena izstāde mēnesī, ceturksnī vai pusgadā - tā varētu pārāk maza slodze. Slodzei vajadzētu būt tādai, lai tas radītu patiku un nevis tāpēc, ka tas būtu jādara kāda tur ķeksīša pēc. ;)
Publicēts: 25.03.09 01:02
 citēt
Arturso :) Kad studēju LKA, Latvijas mākslas vēsturē lekcijas lasīja Tatjana Suta. Daļa lekciju notika Mākslas muzejā, bet daļa tai pašā dzīvoklī, kur tagad atrodas muzejs. Visai interesanta sajūta, sēdi uz dīvāna dzīvoklī, kas izskatās pēc muzeja, un klausies lekciju par mākslas vēsturi... :) Man gan šī labuma bija gana, bet noteikti aizej, ja sanāk ;)
Publicēts: 25.03.09 01:07
 citēt
Paldies par rekomendāciju man par šo pasākumu pavēstija izbijusi G.Bindes modele, kas mums lasa interjera vēsturi :)))) Nu tad i jāšmauc prom ātrāk no gleznošanas un jāiet iespaidoties liekas ka varētu but patiešām interesants pasākums:))))
Publicēts: 25.03.09 01:10
 citēt
Noteikti! :) Tai dzīvoklī ir ļoti mākslinieciska atmosfēra ;)
Publicēts: 25.03.09 10:05
 citēt
Linkman, tātad pēc tevis teiktā "vienmērīgi peldēt bez kritumiem un lēcieniem", bet "ar kāpinājumiem un atslābumiem" :face-grin:
Publicēts: 25.03.09 10:17
 citēt
ERA:Arturso :) Tatjana Suta.
bija tie godi. cik nu smiltis vieglas, bet...
Publicēts: 25.03.09 10:42 labots
 citēt
daiga35:Linkman, tātad pēc tevis teiktā "vienmērīgi peldēt bez kritumiem un lēcieniem", bet "ar kāpinājumiem un atslābumiem" :face-grin:

Tā varētu to tēlaini aprakstīt. ;) Slodzes intensitāte varbūt relatīva - skaits kādā izvēlētā laika vienībā. Piemēram, apmeklēt vienu izstādi vienreiz gadā. Ja būs divas izstādes, tad būs kāpums, ja neviena - tad kritums (vai atslābums). Katrs var izvēlēties, kas pašam tīk - cik bieži skatīt izstādes. Es šobrīd pieņemu (attiecībā uz sevi), ka varētu vidēji vienu izstādi nedēļā apskatīt - vides maiņa, jauni iespaidi un foto, jaunas sejas un/vai arī pazīstami cilvēki jaunās drēbēs. ;)
Daiga - kādas Tavas domas par izstādes apmeklējumiem? ;)
Publicēts: 25.03.09 10:48
 citēt
Linkmanim, izstādes normālai apmeklēšanai, vajag divas līdz trīs sievietes līdz.............................................................................................
Publicēts: 25.03.09 10:52
 citēt
Man patīk apmeklēt izstādes (ne tikai foto), tāpat kā kino, bet es to nedaru tik vienmērīgi, kā tu iesaki :)

Viss atkarīgs no tā, cik daudz interesējošā tobrīd ir pieejams, un vēl no dažādiem citiem apstākļiem. Varu arī vienā dienā aiziet uz vismaz 2 izstādēm vai 2 filmām (īpaši, kad ir kāds filmu festivāls), un varu arī kādu laiku neiet, ja nekas īpaši nepiesaista uzmanību.

Bet ir labi, ja reizēm kāds kaut ko iesaka :face-glasses:
Publicēts: 25.03.09 11:17
 citēt
Negatīvs - vai Tev ir kādi ieteikumi vai pretenzijas - varbūt iet ar piecām sievietēm vai iet vienam pašam? ;)
Vai Tavā greizā sirds nespēj pārdzīvot, ka dansiga kopā ar mani vakar skatīja Gleizdu? ;):D
Publicēts: 25.03.09 11:21
 citēt
daiga35: Viss atkarīgs no tā, cik daudz interesējošā tobrīd ir pieejams, un vēl no dažādiem citiem apstākļiem. Varu arī vienā dienā aiziet uz vismaz 2 izstādēm ... Bet ir labi, ja reizēm kāds kaut ko iesaka :face-glasses:

Gluži manas domas. :)
Publicēts: 25.03.09 12:05
 citēt
es jau neko. ieteikums, ieteikums varētu būt - apmeklēt sievietes, neapmeklēlot izstādes, lētāk krīzes apstākļos. Dansiga tā neuzkrītoši slīd ārā no tīkliem un dauzās apkārt, nespēju viņu kontrolēt, projekti arī paņem daudz laika, bet tie var kompensēt zaudējumus, kurus radīs < laulību versijas > izgāšanās
Publicēts: 25.03.09 12:36
 citēt
Negatīvs - kāpēc man apmeklēt sievietes, ja var apmeklēt izstādes? Krīzes apstākļos man knapi pietiek naudas izstādei. Un par sievietēm vienkārši nav jēgas domāt. Nav naudas, nav sievietes. Labi, ka Gleizds bija par velti, bet Binde man kārtīgu robu iecirta makā. To es viņam pieminēšu. ;):D
Publicēts: 25.03.09 12:46
 citēt
nē, sievietes apmeklēt interesantāk un tur naudas, ja tā nepieciešama, nav žēl izmest
Publicēts: 25.03.09 12:52
 citēt
negatIvs:nē, sievietes apmeklēt interesantāk un tur naudas, ja tā nepieciešama, nav žēl izmest

Katram savas prioritātes, kur esošu naudu izmest. ;) Bet vēlreiz - nav naudas, nav sievietes. ;)
Publicēts: 25.03.09 13:06
 citēt
Linkman:
negatIvs:nē, sievietes apmeklēt interesantāk un tur naudas, ja tā nepieciešama, nav žēl izmest

Katram savas prioritātes, kur esošu naudu izmest. ;) Bet vēlreiz - nav naudas, nav sievietes. ;)
Tev taisnība daļēji, sievietes ir dažādas, attiecīgi dažādas atskaites sistēmas
Publicēts: 25.03.09 14:51
 citēt
Linkman ...................Bet vēlreiz - nav naudas, nav sievietes. ................

nea - tik nedaudz sašaurinās apmeklējamo loks

arturso

nu ja 1x un tā ir 1.x, tad aiziet vajag - Sutas kdzei. gan jau 10 gadi atpakaļ nervi bij lupatās un stāstījums caur pamatīgu blakuslietu prizmu, bet vietai fīlings ir un 2D kompenes ģēnija R.Sutas darbi ar pamatīgs strēķis.
Publicēts: 25.03.09 14:55
 citēt
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7