daiga35: ... jebkurš vīrietis, kurš vēlas būt interesants sievietei, arī kaut ko investē, kaut vai pats sevī... bet bieži vien cilvēki investē naudu un laiku neīstajās lietās... ... daudzas sievietes maldās, ka visus vīriešus interesē tikai viņas krūšu izmērs vai kleitas īsums, tāpat vīrieši maldās, domājot, ka visas sievietes alkst pēc viņa super-mašīnas vai lielās mājas...
Mhmm - vai es investēju sevī, lai būtu interesants sievietei? Man šķiet, ka mans laiks ir garām, lai es būtu interesants kādai sievietei. Nu nav jau tā, ka man ir pilnīgi vienalga, kā es izskatos, bet tas nav saistīts, lai es kādai īpaši izpatiktu. Tāpēc lielākoties lieko naudu investēju dažādos instrumentos (vai darbarīkos vai vienalga kā tos nosaukt), jo ar tiem es varu radīt ko jaunu, literatūrā, kur es varu uzzināt ko jaunu. Vai tur kas paliek pāri, nu jā. Šī ir tik plaša tēma, kas, ko un kāpēc dara, ka dažos teikumos to tikai var ieskicēt, bet ne jau uzzīmēt saprotamu ainavu par naudas lietām un investīcijām. Bet tā vispārīgi sakot - dzīvē par visu ir jāmaksā. Jāmaksā ar savu laiku, darbu, sviedriem, asinīm, nerviem un arī ar naudu. He he - daiga, kā es paspēju Tevis rakstīto citēt.
Nekad nesaki nekad, Linkman, kādu dienu uznāks pavasara reibonis un aizmirsīsi par saviem instrumentiem, un nedomāsi vairs par vecumdienām, kad bērni pienu nesīs...
Daiga - es nesaku nekad, es saku: man šķiet ..., jo viss ir iespējams, arī neiespējamais. Es spēju sevi pietiekoši labi kontrolēt, lai neļautos reiboņiem. Bet par izstādēm runājot: (avots Latfoto.lv): - - - Atklās ķermeņa valodai veltītu foto izstādi. No 1.aprīļa kafejnīcā "Silts", Dzirnavu 39 būs aplūkojama fotoizstāde par ķermeņa un žestu valodu un mīmiku. Izstādes idejas autors Aldis Kalniņš to veidojis kopā ar draugiem - Aivaru Čivželi jeb Čižiku, Viktoru Runtuli, Žaneti Skaruli, Māri Ločmeli un citiem. Fotoizstādes mērķis - palīdzēt visiem aizdomāties un pievērst uzmanību ķermeņa valodai, kustībām, mīmikai - ko tās stāsta. Fotogrāfijas redzamās pozas, žesti un mīmika analizētas, balstoties uz zinātniskiem pētījumiem. - - -
nu, nu - nepērc tik daudz tās savas lāpstas un ķelles, bet investē dāmu kokteiļos - viņām tak visi nav mājā jebkurā vecumā - pavilksies, ka maz neliekās
a es shodien ap 13tiem ieshu uz Maskavas kultuuras namu - Ilonchika bildes skatiities (Ilona Pulkstene, vai lavlada, publiceejas photodomaa, jo blogaa vinju paris gadus atpakalj noreeja)
Papildus jautājums: sestdien tā (I.Pulkstenes) izstāde darboies? Ja jā, tad vai var noskaidrot, kādos laikos (kā arī - kāda ir precīzā adrese un ieejas maksa)?
dzīvoklis netiks īpaši popularizēts, vienīgi piebildīšu, ka tas apvīts ar māksliniecisku auru zaļganās nokrāsās, un tam pievērsta pastiprināta interese no dažiem Bloga lietotājiem. nav tagad daudz laika vāvuļot, jāgatavojas foto plenēram
Varētu gan. Forši portretiņi. Šodien izklaidē rakstīts: Vīrietis nekad nerūpēsies par tevi (par sievieti) kā veikals. Tas tik tā - ne pa izstādes tēmu. Nu re - ir jau divas fotoizstādes, kuras derētu apskatīt. Būs jāiet vienam pašam, citādi sākas pieprasījumi - plikas modeles fotoizstādē.
alvils, izstaadi var apskatiit darbidenas liidz 18 un sestdien liidz 17 tur ir 2 izstade .. labajaa pusee Kims ar portretiem un kreisajaa pusee Ilona. Bet, kaa Ilona izteicaas - taa nav vinjas izstaade ... vinaji bija noteikumi gan no KN puses, gan no drukaataaju puses (jo pusi sponsoreeja) un liidz ar to ir bildes, kas nav vinjas labaakie darbi ....
dansiga:negativs, tev liidz liedlieinaam nekas nesanaaks - man tur viirinjsh sheptee pa trepju telpu - re montee .. es pieteicu, lai pieskata;-p;-)))
es Tev to vīriņu piedzirdīšu un nākamo izstādi <<<< Dzīvoklis pēc pieskatīšanas 2009 >>>> varēsi rīkot pie sevis bez problēmām, no redzēt gribētājiem nevarēsi atkauties. varbūt uz lieldienām varētu, pēc lielās olu dauzīšanas akcijas........................
dansiga:negativs, es nepaspeeshu sadrukaat bildes;-pppp
Maris:ledus9 bus sasitis galvu - kadas 10 dienas atpakal vel izskatijas vesels
maris, a tas kas par tekstu bija!?!?!?!?
tur jau bildes nemaz nevajadzēs, dzīvoklis būs jāskatās, it īpaši, ja skatīšanās būs pēc lielās olu dauzīšanas pret sienām...............................
dansiga - par nopietnākām lietām parunāsim! Tu kādas savas bildes no izstādes pārdosi? Man patiktos tā meitene labā pusē un logs kreisā pusē uz māja sienas fona, septītā bildē šajā reportiņā: www.fotoblog.lv... Un vispār Tu varētu man uzdāvināt to bildi.