jau atkal novirzijāties no tēmas. Dansigas dzīvoklī varētu sarīkot < Pēcpieskatīšanas instilāciju izstādi >. man līdzīgās lietās ir sena pieredze. reiz Vaļņu ielas kojās [ biju viesizrādēs ] sarīkojām instilācijas par kempinga tēmu - ar teltīm no segām, degošu ugunskuru utt..................kopmītņu administrācijas acīs uzrīkojums atsaucību neguva, daži izlidoja no institūta, daži izgrozījās. tagad citi laiki, pasākums varētu izdoties
olas nevajag UZ sienaam... tas daraas taa - smuki atpleesh tapetiiti kaadaa stuuriitii, izkalj caurumenju un tur liek iesistu olu, tad tapetiiti apakalj smuki pa virsinju :face-angel:
Jūs atkal esat novirzījušies no tēmas - par izstādēm runājam, par FOTO izstādēm!!! un BILDĒM!!! Jums tik segas, olas, ugunskuri, dzīvoklis un sievietes prātā! Bet nu labi - atslodzei pauzes arī vajag, kā nu bez tām.
dansiga:atnaaca dusmiiKais Linkmans;-)))) Klau - mees riit laizham uz zosiim ;-)
Es nemaz nav dusmiiks, es tik grib uz ceļa noturēties. Tas prieks ir ceļā, nevis grāvjos. Par zosīm? Mhmm. Man rīt tāds kā fotomobilaizeris paredzēts. Jāsagatavo bildes, citādi soda sankcijas - finansiāls trieciens nav vēlams.
Linkman:Jāsagatavo bildes, citādi soda sankcijas - finansiāls trieciens nav vēlams.
Krīze, krīze... Jāatsakās no izdevumiem, nevis jāpelna! Linkman, izslēdz PC, ietaupīsi elektrību, kā arī mums nenāksies tērēt savu DĀRGO laiku, lasot, ko esi uzrakstījis, tērējot savu elektrību un deldējot kompi, kuru jaunu drīz vairs neviens no mums nevarēs atļauties nopirkt! (es protams, jokojos)
dansiga:negativs, nuuu ....... nu nez ..... manaa laikaa pedeejaa kursaa Valjnju kojas likvideeja ... kaa tad tu tur vareeji buut?;-)))
kojas nelikvidēja, celtnieki aizvācās, ielaida mehāniķus, es atgriezos no armijas un mēģināju ar otro piegājienu piebeigt institūtu, tajās kojās bieži rīkoju viesizrādes[1982-1984.g.]. ja viss būtu bijis štokos, es diplomu saņemtu 1980.g. tā kā vari parēķināt. tas tā, kā Linkmans saka atslodzej...................ja par izstādēm un zosīm, tad es pie tā strādāju, izstāde Tavā dzīvoklī[ attiecīgi noformētā ], pēc tam nebūs divu domu, ka jāremontē[ + ], varbūt atnāks arī kāda zoss, vēl nebijis pasākums Latvijas izstāžu dzīvē.....
Tu re kaaa - es nemaz nezinaaju par tiem mehaanikjiem. Bet es jau tajaa laikaa no koju dziives biju atgaajusi, jo 3.kursaa appreceejos un pametu kojas;-( Ooo - labi, ka pabriidinaaji, tad es pagaidaam nemaz nedomaashu par dziivoklja remontu
Negatīvs - skaidrs. Nākamā izstāde pie dansigas dzīvoklī, kā dāvana līdz jāņem zoss. Jo pagaidām Tukuma izstādē uzdāvinātie klusās dabas elementi nav nekur izmantoti, bet dansiga brauc zosīs. Dansiga - es izdomāju. Es Tev uzdāvināšu to bildi, kurai Tukuma dāvanas apsveikumā visi parakstījās apakšā. Tā bilde ir jau pasūtīta 30x30cm. Es izvēlējos Tavā vietā. Piedod - es puika fiksais. Tad vēl svarīgs PAZIŅOJUMS - meklēju modeli izteiksmīgiem žestiem ķermeņa valodas žestu fotoizstādes reportam. Iespējams, ka būs nepieciešams pleciņš. Lūdzu piesakieties pm. Kas pirmais brauc, to pirmo maļ.
alvils: Linkman, izslēdz PC, ietaupīsi elektrību, kā arī mums nenāksies tērēt savu DĀRGO laiku, lasot, ko esi uzrakstījis, tērējot savu elektrību un deldējot kompi ... (es protams, jokojos)
Alvils - dari labāk nekā es, neraksti un izslēdz savu kompi, ietaupīsi elektrību, un Tev nenāksies tērēt savu dārgo laiku, lai izlasītu, ko esmu uzrakstījis, jo jauns kompis Tev bez elektrība un krīzes laikos nebūs vajadzīgs (cenšos neatpalikt no Tava joku līmeņa) .
tas, skatoties kā pleciņu izmanto. es gribētu teikt, ka pleciņi iedalās - piemērotos fotografēšanai un pleciņos, kas novērš domas no fotografēšanas un ievirza tās romantiskā gaisotnē, kušetes virzienā...
daiga35:pažestikulēt jau var, bet kam tas pleciņš vajadzīgs?
Viss ķermenis ir žestu valoda - roka ar plecu ir ļoti tieši saistīta - gribot negribot pleciņš būs iesaistīts. Daiga -Tavā pašreizējā profila bildē neliela pleca daļa ir redzama. Izskatās lieliski. Es protams vēl kadrētu pa labi, lai viss plecs būtu redzams. Un izstādē uz visa pleca varētu balstīties bilde, kurā kāds žests būtu attēlots. Variants fotoskicei ar pleciņu.
Daiga - tad runājām tālāk - kāds datums - 1. vai 2. vai kāds cits aprīlis? Laiks? Acis, žesti, pateikts vārds - to visu jāsaliek kopā, jāmēģina ieraudzīt un saklausīt, kas patiesībā tiek pateikts.
Rezervē? Beidz. Es noteikti gribētu Tavus žestus redzēt un piefiksēt. Normālu sesiju jātaisa - par rezervi nav ko runāt. Ar Daigu un ar Tevi. Vai otrādi, bet atsevišķi. Tas gan no datumiem un laikiem atkarīgs. Stundu ar Daigu un stundu ar Tevi. Der?
par laikiem pagaidām nepateikšu, nāks tuvāk, sarunāsim, bet neredzu problēmu, kādēļ lai vēl kāds līdzi nenāktu, vismaz līdzjutējos varbūt nemaz nav slikti, ja aizkadrā ir kāds, ar ko var komunicēties, žestikulējot, varētu pat būt dabiskāk...
ERA:Labi Var arī tā, man nav iebildumu Nākamnedēļ varu jebkuru dienu izņemot otrdienu
Ja pareizi atceros - izstāde atvērta no 1. aprīļa. Tātad trešdien, 1. aprīlī? Cikos? Kaut gan vajadzētu uzvanīt tai kafejnīcai, kā šie ir atvērti un vai izstāde būs skatāma tiešām no pirmā aprīļa.
No 3. aprīļa Gētes institūtā fotoizstāde "Apturētais laiks. Dejas attēli". Izstādē apkopotas 50 fotogrāfijas - melnbaltu un krāsainu Vācijas dejas fotogrāfu un mākslinieku fotogrāfiju izlase. Izstādes kompozīcija veidota tā, ka katrs darbs tiek prezentēts kā vienots objekts estētiska pozīcija. Daiga, man šķiet, ja sāk interesēties, tad ar vienu izstādi nedēļā kļūst par maz - kāpums, velk uz divām izstādēm nedēļā.
ERA:Linkman varam 1.aprīlī. Tikai vai uz atklāšanu bez ielūguma drīkst iet? Varbūt jāiet 2.aprīlī?
Par atklāšanu latfoto lapā nekas nav teikts. Tāpēc tiešām varētu uzzvanīt un noskaidrot, vai būs izstādes atklāšana. Atklāšana varētu būt interesanta, jo paši autori varētu būt un varbūt stāstītu par žestiem un darbu veidošanu.