forum.gif
Fotoizstādes apmeklējumi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Fotoizstādes apmeklējumi
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...
  11. 13
  12. >
IerakstsAutors
Publicēts: 28.03.09 12:35
 citēt
Daiga - meitene zeltene, man prieks par Tavu domu gājienu attiecībā par dress code. Droši vien neko raibu nevajadzētu, kaut ko vienkrāsainu un mierīgu, jo lielākais uzsvars uz žestiem. Varbūt kaut ko viegli strīpainu, jo tad labi papildinātos rokas līnijas ar apģērba piedurknēm. Cik nu ir redzēts, tad tetovējums uz pleca lāpstiņu tuvumā - kā papildinošs akcents - mhmm - kāpēc gan ne. ;) Par to māksliniek - es nesapratu - to Tu man? Apcilā mani, ja? ;):D
Publicēts: 28.03.09 13:07
 citēt
einuei kāta mākslinieku var apcilāt - jocīgs vai

ja vajag dresskodus, tad uz suņu izstādi iedami varat vateniekus ar piedurknēm pāri pirkstiem uzvilkt
Publicēts: 28.03.09 14:20
 citēt
Maris:einuei kāta mākslinieku var apcilāt - jocīgs vai

ja vajag dresskodus, tad uz suņu izstādi iedami varat vateniekus ar piedurknēm pāri pirkstiem uzvilkt
ja grib suņu izstādē žestikulēt, tad bez vatenieka nav ko darīt, arī citās izstādēs kādam tas var nepatikt un tad jānodrošinās ar ķiveri un bruņu vesti:face-wink:
Publicēts: 28.03.09 16:39
 citēt
tas jau atkarīgs no žestiem :face-angel:
Publicēts: 28.03.09 18:04
 citēt
daiga35:tas jau atkarīgs no žestiem :face-angel:
nevar jau zināt kādus žestus Linkmans scenārijā iekļāvis, scenāriju vajadzētu iepriekš pārskatīt, lai nesanāk pārsteigumi
Publicēts: 28.03.09 18:14
 citēt
jā... es gan cerēju uz improvizācijas iespējām... :face-wink:
Publicēts: 28.03.09 18:31
 citēt
daiga35:jā... es gan cerēju uz improvizācijas iespējām... :face-wink:
ja Tu sāksi improvizēt Linkmans var apkrist un nekāda sesija nesanāks
Publicēts: 28.03.09 18:34
 citēt
domā, kritīs? viņs teica, ka labi sevi kontrolējot :)
Publicēts: 28.03.09 19:18
 citēt
sik ta Tev Daiga gadu, ka tici visam ko saka onkuļi?
Publicēts: 28.03.09 21:55
 citēt
un cik ta Tev, Māri, gadu, ja tici sieviešu naivumam? ;)
Publicēts: 28.03.09 22:20
 citēt
Hm. :) Par sieviešu naivumu runājot...

Publicēts: 28.03.09 23:59
 citēt
daiga35:jā... es gan cerēju uz improvizācijas iespējām... :face-wink:

Protams - improvizācija. :)
Un spama improvizācija negatīvam Marim labi sanāk. Kāds lielisks duets un forši tiek cilāta tēma. ;):D
Publicēts: 29.03.09 11:48
 citēt
gaidam reportāžu - Daiga žestikulē, Linkmans fotografē
Publicēts: 29.03.09 13:57
 citēt
izklausas nopietni:):)- stundu veltit tikai zestu foto, man apniktu............................
Publicēts: 29.03.09 14:08
 citēt
aitinaa:izklausas nopietni:):)- stundu veltit tikai zestu foto, man apniktu............................
Tu jau vairāk uz kailfoto specializējies, žēl, ka profilbildes satura raksturs novirzījies no tēmas. ja sadarbosies ar Linkmani, viņš Tevi ar platleņķi nobildēs
Publicēts: 29.03.09 14:35
 citēt
kailgliemežfoto ar ragu žestikulāciju
Publicēts: 29.03.09 14:53
 citēt
Maris - Tu man derētu kā modelis bez vatenieka piedurknēm uz suņu izstādi, gan arī kādam kailfoto ar ragu žestikulāciju. ;)
Publicēts: 29.03.09 15:09
 citēt
ēēē nēēē - man mākslinieciskā pašdarbība galīgi nav tuva
Publicēts: 29.03.09 15:25
 citēt
Maris:ēēē nēēē - man mākslinieciskā pašdarbība galīgi nav tuva

Tu vari mani uz suņu izstādi pasūtīt, bet daigu sūtīt uz suņu izstādi par modeli ... nu, nu ... :(
Dāmas vajadzētu sūtīt uz baltic beauty un/vai bodypainting izstādi, pie reizes apmaksājot ieejas biļeti un skaistumkopšanas pakalpojumus - frizūra, manikīri, pedikīri, sejas masāža ar karsto parafīnu, utt. utml.
Puķīte rozīte dārziņā zied, un lai tā puķe ziedētu, tā ir jālaista. Kaut vai ar virtuāli pozitīviem komentāriem. ;)
Publicēts: 29.03.09 15:50
 citēt
tāda prokurorīga nobīde Linkmanam šodien

Linkman:
Tu vari mani uz suņu izstādi pasūtīt, bet daigu sūtīt uz suņu izstādi par modeli ... nu, nu ... :(

eitak - es ieteicu likksmu dresskodu (meitene ta pati ieteica). lai nav peleeki - nu un pamainījās izstādei sīki tematika

Dāmas vajadzētu sūtīt uz baltic beauty un/vai bodypainting izstādi, pie reizes apmaksājot ieejas biļeti un skaistumkopšanas pakalpojumus

izklausās ciešami - ir jau darīts ar
Publicēts: 29.03.09 16:05
 citēt
Maris: izklausās ciešami - ir jau darīts ar

Maris - jā, jā, ir jau darīts - esmu bijis suņu un kaķu izstādē un fotogrāfēju saimniekus ar saviem mīluļiem, gan kopā, gan atsevišķi. Pēc tam turpat izstādē foto apstrādāts, karsti iespiests attiecīgā izmēra t-krekliņā pašam saimniekam sava čempiona reklamēšanā, gan kā dāvana kādam radiniekam. ;)
Bet labāk aiziet uz baltic beauty bodypainting - vieglāk sarunāt, gan izteiksmīgākas līnijas un krāsas. ;)
Publicēts: 29.03.09 16:23
 citēt
nu nu - paskat kas manam suņam pa līnijām:

Publicēts: 29.03.09 17:13
 citēt
Maris - super bilde, nu jā - viss pelēkajos toņos, košās krāsas izpaliek, bet tas mani netraucē baudīt līnijas ne tikai sunī, bet visā bildē. Šo bildi Tu varēji man uzdāvināt, piemēram, 30x30cm izmērā. ;)
Publicēts: 29.03.09 17:22
 citēt
ak, jel:))))))
Publicēts: 29.03.09 17:37
 citēt
Linkman - shitaadu parastu bildi? nu labi - man maija otraa pusee jaadrukaa 2-3 duchi ciparbilzhu - pielikshu sito ar
Publicēts: 29.03.09 17:42
 citēt
Linkmans neatleizh veesha ragus;-))))
Publicēts: 29.03.09 17:42
 citēt
Maris:Linkman - shitaadu parastu bildi? nu labi - man maija otraa pusee jaadrukaa 2-3 duchi ciparbilzhu - pielikshu sito ar

Paldies. :) Es Tev neko īpašu nevaru piedāvāt, bet ja nu kāda no galerijas kvadrātiskajiem ainaviņām Tev šķiet pieņemama, tad varu attiecīgi ciparu drukā Tev iedāvināt. ;)
Publicēts: 29.03.09 17:44
 citēt
asteszvaigzne:ak, jel:))))))

Tas ir par ko - par suņa bildi? ;)
Dansiga - no idejas (ieteikuma) līdz praksei tikai viens solis. ;)
Publicēts: 29.03.09 17:56
 citēt
skaidrs, ka man liksies pienjemama kaada kvadraatiska bilde - izseerfoshu ruupiigi un doshu zinju - un ta uz iewziedu laiku taisam chendzhu

no beidzamaas skolas laikiem sitaa nesu dariijies - doma laba
Publicēts: 29.03.09 17:58
 citēt
Maris:skaidrs, ka man liksies pienjemama kaada kvadraatiska bilde - izseerfoshu ruupiigi un doshu zinju - un ta uz iewziedu laiku taisam chendzhu

labāk no sērijas - maxņom ņe gļaģa.............................:face-grin:
Publicēts: 29.03.09 18:01
 citēt
Linkman, patiik man tava uzciitiiba;-)
Publicēts: 29.03.09 18:30
 citēt
negatIvs:
Maris:skaidrs, ka man liksies pienjemama kaada kvadraatiska bilde - izseerfoshu ruupiigi un doshu zinju - un ta uz iewziedu laiku taisam chendzhu
labāk no sērijas - maxņom ņe gļaģa ... :face-grin:

Oki doki - ievziedu laiks - time for change. ;)
Mahņom ņe gļadja - to varētu kādā plenērā sarīkot - katrs paņem līdzi kādu savu bildi (30x45) ko atdāvināt, tad neskatoties velk un priecājas par iegūto. Ja izvelk savējo, tad velk vēlreiz. Tā izveidosies fotokolekcija no pazīstamo fotogrāfu darbiem. ;)
Publicēts: 29.03.09 18:36
 citēt
arii Linkmanam tagad ir projekts - sis jau tiko a kautko mainiijaas bildeem - paskat kljuus par kolekcionaaru
Publicēts: 29.03.09 18:41 labots
 citēt
Maris:arii Linkmanam tagad ir projekts - sis jau tiko a kautko mainiijaas bildeem - paskat kljuus par kolekcionaaru

Es ar dansigu arī uz ievziedu laik changešos, es biju izvēlējies, bet iecerētās bildes izdruka tā īsti nepatika, tāpēc dansigai dāvināšu citu - ilgais ceļš kāpās, bilde pēc Aizputes plenēra, kurā dansiga piedalījās. ;)
Publicēts: 29.03.09 19:18
 citēt
negatIvs-kailfoto ar platlenķi?

Maris - needis tas sunitis izskataas...........
Publicēts: 29.03.09 20:14
 citēt
aitinaa:negatIvs-kailfoto ar platlenķi?

Maris - needis tas sunitis izskataas...........
kailfoto neesmu mēģinājis, bet vienas paziņas "portretu" ar Tokinu 10-17mm uzņēmu. vispār man viņa piegriezās, pati regulēja rakursus, grieza vaigu, lai labāk bedrīti redz utt. uzliku Tokinu un dažos rakursos no 20 cm attāluma uzņēmu. viņa vēl painteresējās, kāpēc tik tuvu lienot. teicu super objektīvs, vaigu bedrīte būs OK. kad aizsūtīju, tad bija drūmā reakcija....................:face-surprise:, vēlāk protams aizsūtīju normālu variantu. kailfoto arī vajadzētu būt labam.......................................................:face-grin:
Publicēts: 29.03.09 20:26
 citēt
pa bedrainiem vaigiem vaig dot a makrostiklu sliidoshaa gaismaa
Publicēts: 29.03.09 21:24
 citēt
Maris laikam šņabi sadzēris,
Ja tādas domas ieņēmis,
Ka pa vaigiem vajag dot...
A mož labāk vaig nobučot?!
Publicēts: 29.03.09 21:29
 citēt
alvils no komiksiem pārgājis uz pantiņiem :face-grin:
Publicēts: 29.03.09 21:39
 citēt
Maris:Linkman - shitaadu parastu bildi? nu labi - man maija otraa pusee jaadrukaa 2-3 duchi ciparbilzhu - pielikshu sito ar

nu skaties ka nesajauc ar kaadu citu skates bildi.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...