Bizzare, jaa nav - bez fotoaparaata un podzinjas nospieshanas - shops nav nekas, BET .... kad nopsiezh podzinju un tai atminjas karktee kaut ko ieraksta, tad shops ir kaa tumshaa istaba ar sarkano lukturi ;-) (it sevishkji ja fotografee RAW)
Mja открытие выставки всемирно известного фотографа Миколы Гнисюка "Вечность". состоится 3 апреля 2009 г в 18.00 в фойе кино-концертного зала. Время работы выставки с 3 по 15 апреля 2009 года с 10.00 до 19.00
negatIvs:Ooooooooooo, Linkmans atgriezies, laikam daudzdienu izstādē bijis..........................
Oooooooooooo, cik acīgi fokusējošs negatīvs. Jā, biju daudzdienu dabas skatu plenērā. Negatīvs - kādā izstādē biji? Neesi bijis ... Šonedēļ Tev vienu izstāde jāapskata un neliela recenzija par to. ok? Pietiks bazarēt - man lasis jāiet filēt.
Pilns tak ar Isstādēm: No 8. aprīļa līdz 3. maijam Latvijas Fotogrāfijas muzejā apskatāma foto akcijas "Viena diena Ogres rajonā. 2008" izstāde, akcijā piedalījās un isstādīti Valta Kleina , Gvido Kajona , Gundegas Deģes , Aivja Šmuldera , Ulda Balgas , Daiņa Karkluvalka , Pētera Korsaka , Aivara Liepīņa , Elmāra Rudzīša , Normunda Mežīņa , Vitauta Mihalovska , Intas Rukas , Andreja Granta , Andra Tenassa , Jura Kalniņa , Andra Krieviņa un vēl 30 fotogrāfu pāri par 70 darbiem. Ceturtdien, 16. aprīlī plkst. 17.00 muzejā norisināsies pasākums „Viena diena Latvijas vēsturē”. Fotogrāfs Gunārs Janaitis, viens no akcijas „Viena diena Latvijā. 1987” organizatoriem, stāstīs par tās norisi pirms vairāk kā divdesmit gadiem un rādīs tā laika fotogrāfijas, savukārt Vitauts Mihalovskis, foto kluba „Ogre” vadītājs, raksturos Ogrē notikušo akciju. Pēc diskusijas interesentiem būs iespēja noskatīties Ogres Televīzijas sagatavoto īsfilmu „Viena diena Ogres rajonā. 2008”
Tiem kuri nekad nav bijuši Latvijas fotogrāfijas muzejā tas jau 21 gadu atrodas vecrīgā Marstaļu iela 8, (Ieeja no Alksnāja ielas)
ERA:Tā, es arī esmu atpakaļ un gatava iet uz izstādēm Linkman, kad iesim uz kādu izstādi?
Es arī ir apakaļ. Varētu iet pat rīt uz to, ko Lunis pieminēja - ceturtdien, 16. aprīlī plkst. 17.00 muzejā norisināsies pasākums „Viena diena Latvijas vēsturē”. Šī nedēļa piesātināta ar dažādiem mājas un dārza darbiem, tāpēc nākošo izstādes apmeklējumu jāplāno uz nākošo nedēļu. Varētu skatīt to žestu izstādi - nākošo otrdien varbūt?
Es atkal domāju aizčāpot uz šo: pics.livejournal.com... - arī mani 2 darbiņi tur būs izstādīti :face-monkey:
"Foruma „Imagine” piedavajam apskatit izstadi, baudit koncertu, ka ari piedalities lekcija/diskusija par izveletajam fotografijam, ko vadis fotomakslinieks Nikolajs Trifanovs-Bogdanovs. Izstade viesosies ari body-art makslinieki, un ikvienam bus iespeja iejusties dziva audekla loma. Pasakums norisinasies kluba 16. korpuss, 18. aprili."