forum.gif
Fotoizstādes apmeklējumi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Fotoizstādes apmeklējumi
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9
  11. 10
  12. ...
  13. 13
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 20.04.09 17:15
 citēt
svētdien apmeklēju Kokneses pilsdrupas, iztālēm, bez meitenēm, lai pabildētu, nedaudz krastu piekopu......
Publicēts: 20.04.09 17:20
 citēt
negatIvs:svētdien apmeklēju Kokneses pilsdrupas, iztālēm, bez meitenēm, lai pabildētu, nedaudz krastu piekopu......

NegatIvs kļūst pozitīvs? :)
Publicēts: 20.04.09 17:42
 citēt
ERA:
negatIvs:svētdien apmeklēju Kokneses pilsdrupas, iztālēm, bez meitenēm, lai pabildētu, nedaudz krastu piekopu......

NegatIvs kļūst pozitīvs? :)
reti ir tā, ka kaut kāds s...... nebūtu jāizvāc no kadra
Publicēts: 20.04.09 19:05
 citēt
dansiga:... shops ir kaa tumshaa istaba ar sarkano lukturi ;-)
labāk ar AGFA-113 dzeltenzaļo!:face-plain:
Publicēts: 20.04.09 19:39
 citēt
ERA: Linkman :) kad atkal ejam uz kādu izstādi? Rītdien uz "Žestiem" un Ulvi Albertu? :)
Ienācās info, ka rīt 17:00 Rīgas Mākslas telpā lekcija

Tā bija iecerēts, ka rītdien uz Žestiem un Albertu. Tad vēl varētu paķert līdzi Gētes institūtā izstādi "Apturētais laiks, Dejas tēli" (jo sestdien tā tiks slēgta, bet es gribētu to redzēt). Ņemam trīs izstādes? ;)
Priekšlikums:
1. ap 13.00 tiekamies Žestos Dzirnavu ielā 39 (kaut kur pie Valdemāra ielas jābūt) (skatīt līdz vienai stundai),
2. tad ar kājām līdz Birkenfeldam, jo nav jau arī tik tālu Līdz Rūpniecības ielai - skatam Alberta šo izstādi (arī līdz vienai stundai). Tad plkst jau varētu būt ap 15.00.
3. Dodamies Vecrīgas virzienā. Varam kādu pusdienu iekost (mierīgi līdz stundai), līdz kādiem 16.00.
4. No 16.00-17.00 skatam Gētes institūtā izstādi.
5. Ja vēl ir luste, tad klausamies lekciju par ogoņok krāsotajām bildēm Rīgas mākslas telpā. :)
Sanāk piesātināta pēcpusdiena, bet mani tas īpaši nebaida. :)
Publicēts: 20.04.09 19:47
 citēt
Labs plāniņš, Linkman ;) Es piedalos :)
Publicēts: 20.04.09 20:05
 citēt
ERA - sarunāts, rīt ap 13. pie žestiem. Pa ceļam no vienas izstādes līdz otrai varam aprunāties par pēdējā ceļojuma piedzīvojumiem. ;)
Publicēts: 20.04.09 20:12
 citēt
Labi, Linkman :) Tad rīt ap 13 tiekamies Dzirnavu 39 ;)
Publicēts: 20.04.09 20:57
 citēt
ja sanāks, varētu arī kaut kur pievienoties...
Publicēts: 20.04.09 21:06
 citēt
nu gan jums plnachiki .... bezdarbnieki ... rrrrrrrrrrrrrrrr
Publicēts: 20.04.09 21:06
 citēt
daiga35:ja sanāks, varētu arī kaut kur pievienoties...

Noteikti pievienojies! :)
Publicēts: 20.04.09 21:20
 citēt
Hmm!
Var būt arī piedalīties?
Publicēts: 20.04.09 21:21
 citēt
nu, es, piemēram, tagad strādāju, taisu līgumu... tā nu tas ir ar nenormēto darba laiku :face-glasses:
Publicēts: 21.04.09 00:14
 citēt
daiga35: ... tā nu tas ir ar nenormēto darba laiku :face-glasses:

Plāns Tev apmēram skaidrs, tad jau vari uzzvanīt mums, lai uzzinātu precīzāk, kur atrodamies, ja nu gadījumā izdomā kaut kur pievienoties. Tā nu tas ir ar nenormēto darba laiku SonyFotoLabā. ;)
Publicēts: 21.04.09 00:25
 citēt
Jūs tai Kāzu isstādē bijāt? Man personīgi nesanāca tā isti apmekēt , bet vakar sanāca testējot Ds MARK III ar EOS 5D MARK II salīdzinājumus parunāt ar pāris Leišu koļēgiem reportāžu un kāzu bildētājiem , tiem bij gadijies tur iegriesties un secinājums bij visai neglaimojošs esot bijuši tik DIVI parliecinoši autori Brauns un Urtāns parējais esot bijis "Očenj slabeņko" , taka tā . Pats nemāku teikt nebiju bet kolēģi tā atsaucās.
Publicēts: 21.04.09 01:46
 citēt
Lunis :) es neesmu bijusi, bet Linkman ir bijis... par darbiem gan neko daudz neteica, bet izteica atzinību autoram, zem kura darbiem bija vizītkartes ;)
Publicēts: 21.04.09 10:15
 citēt
es apskatīju kāzu bildes....īpaši feina ar tiem rozā gumijniekiem bija:) bet, ja nopietni, tad gan Billijam, gan Adreart, gan Ekoistam smukas bildes, līdztekus Braunam un Urtānam:))
Publicēts: 21.04.09 10:26
 citēt
Ekoista bilde ar līgavu saplēstā logā ir teicama. Vēl pāris Adreart bildes piesaistīja, pārējās tiešām diez gan parastas.
Publicēts: 21.04.09 11:07
 citēt
Lunis - ejot uz Tevis pieminēto Ogres vienu dienu, iegāju Centrā, pavērot kāziniekus. Kaut kad būs arī reportiņš, kā tas izskatījās. Tovakar Gunārs Janaitis savā uzrunā par Vienu dienu Latvijā pirms 20 gadiem pieminēja, ka foto iedalās divās grupās - reflektīvā un konstruktīvā. Reflektīvā (kā asteszvaigzne izteicās no vārda - reflektors) nozīmē - bez iejaukšanās notikumā, savukārt konstruktīvā - ar fotogrāfa iesaistīšanos, iejaukšanos, inscenējumu. Par ko stāsts? Ka dažas kāzu bildes izskatījās kā reflektīvs kāzu momenta attēlojums - no tā savukārt lietuviešu secinājums - očen slabeņko. Pagājušo gadu pats fočēju vairākās kāzās un šis te vienkāršais reflektīvais attēlojums - tā nav problēma un tādas reportāžas bildes var uztaisīt jebkurš, kas bijis vairākās kāzās un fotogrāfējis, bet tieši tikai jaunā pāra bildes ar inscenējuma piegaršu - tas jau ir cietāks riekstiņš. Tādas bildes, kurās var sajust fotogrāfa konstruktīvo redzējumu, kas piesaista, uzrunā un ir daudz interesantākas, tādas nebija daudz. Tā īsumā par kāziniekiem. ;)
Publicēts: 22.04.09 00:02
 citēt
par riekstiņiem ir mīļi

arī par cietajiem lietuviešiem
Publicēts: 22.04.09 00:17
 citēt
mums riekstiņi palīdz

reflektēt, konstruēt,

piesaitīt, uzrunāt

un pa dzīvi soļot
Publicēts: 22.04.09 01:42
 citēt
Mhmmm - kādi pantiņi parādījušies par riekstiņiem. :)
Šodien bija superīgs žestiņu izstādes apmeklējums ar vīnu, tēju, kafiju un lieliskiem fotomomentiem. ;)
Publicēts: 22.04.09 01:43
 citēt
Linkman, un kur tad reportāža? :face-wink:
Publicēts: 22.04.09 01:49 labots
 citēt
ERA:Linkman, un kur tad reportāža? :face-wink:

Es tikko pabeidzu un pievienoju blogu par alfu, a reports par žestiņiem būs kaut kad vēlāk, bet ne šodien. Es vēl aizgāju uz grāmatnīcu un nopirku izstādē pieminēto žestu grāmatu, arī forši palasīties, ko kas nozīmē. ;)
Publicēts: 22.04.09 01:54
 citēt
Skaidrs... tad jau varu mierīgi iet gulēt... :) Rīt arī būs diena... ;)
Publicēts: 22.04.09 01:57
 citēt
ERA:Skaidrs... tad jau varu mierīgi iet gulēt... :) Rīt arī būs diena... ;)

Tā jau ir un pēc rītdienas būs parītdiena un tā katru dienu. ;)
Publicēts: 26.04.09 14:26
 citēt
Tā - nākošā nedēļa rīt jau klāt. Kādi priekšlikumi par izstādes apmeklējumiem? Žestu izstāde rūnājām, ka varētu skatīt netikai foto izstādes, bet arī zīmējumus, gleznas.
Piemēram:
1. Galerija Daugava (Alksnāja iela 10/12) - Debesīs un uz zemes - glezniecība (6 autori), līdz 30. aprīlim.
2. Galerija Māksla XO (Kalēju ielā 9/11, Konventa sēta), Kristaps Zariņš (Latvijas Mākslas akadēmijas Profesors) - Ceļojums, 13 lielformāta gleznu cikls. bet tikai līdz 28. aprīlim.
Nākošais cikls sākas maijā.
Publicēts: 26.04.09 15:00 labots
 citēt
man domāt autoportretu izstādi Daugavmalā arī vēl nav aizpogājuši. laba.
daiga35:es labprāt skatos arī glezniecību, ne tikai foto... :face-glasses:
ne daudz, bet tur arī foto vai vismaz portreti, kuri sākušies ar foto.
Publicēts: 26.04.09 16:49 labots
 citēt
es labprāt skatos arī glezniecību, ne tikai foto... :face-glasses:
Publicēts: 26.04.09 17:12
 citēt
Arī es labprāt apskatu ne tikai foto, bet arī gleznu izstādes :)

Linkman :) tad jau atliek tikai vienoties par mākslas baudīšanas dienu ;)
Publicēts: 26.04.09 18:44
 citēt
ERA: Linkman :) tad jau atliek tikai vienoties par mākslas baudīšanas dienu ;)

Rīt uzzvanīšu tam mākslas XO un pajautāšu, vai otrdien (t.i. 28. aprīlī) izstāde vēl ir skatāma. Ja jā, tad ejam otrdien? Ja nē, tad varbūt rīt?
Attiecībā par to Autoportretu Daugavmalā galerijas ceļvedī (aprīlis - maijs - jūnijs) nekas nav teikts. Vai ir kāda konkrētāka informācija, kas un kur? ;)
Publicēts: 26.04.09 18:52
 citēt
Varu gan rīt, gan parīt... :)
Publicēts: 26.04.09 19:00
 citēt
Linkman, tā kas Daugavmalā, laikam ir šī www.msav.lv...
Ja tā, tad skatāma vēl līdz 30.maijam ;)
Publicēts: 26.04.09 19:35
 citēt
ERA:Varu gan rīt, gan parīt... :)

Tad ejam rīt - ap 13.00 galerijā pie XO? Tad man nav jāzvana, bet ir skaidrība par rītdienas plāniem. Pēc XO seko galerija Daugava. Ja vēl ir luste un spēks skatīt, tad nobeigumā var vēl iečolēt tos autoportretus. Ja ne, tad kaut kad citu reizi, jo tie līdz 30. maijam būs skatāmi. :)
Publicēts: 26.04.09 19:47
 citēt
Labi, tad rīt ap 13 ;) Cerams, ka atradīšu to XO :face-smile:
Publicēts: 26.04.09 19:47
 citēt
vai XO bija Konventa sētā?
Publicēts: 26.04.09 20:01
 citēt
daiga35:vai XO bija Konventa sētā?

Tā galerijas ceļvedī rakstīts, ka Konventa sētā. :)
Publicēts: 26.04.09 20:12
 citēt
tā jau man likās, ka biju to tur manījusi :face-glasses:
Publicēts: 26.04.09 22:05
 citēt
Linkman:
daiga35:vai XO bija Konventa sētā?

Tā galerijas ceļvedī rakstīts, ka Konventa sētā. :)
bija un ir. un pagrabā bija un ir. bet bija metrus 100 uz Kaļķu ielas 1/2-i no bijušā psih. dispansera, tagad pārvilkusies tuvāk.:face-plain:
Publicēts: 26.04.09 22:26
 citēt
par bijušo psix dispanseru gan nekā daudz nezinu :face-monkey:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6