Alvils - mēs nokļūstam līdz vietējām izstādēm, lielākoties Rīgā. Līdz maija beigām skatāma izstāde Pašportrets Latvijas mākslinieku savienības galerijā. Uz to Tev jāaiziet. Haralds ieteica. ERA un es jau bijām. Piektdien skatīs Daiga. Es taisu aptauju, kādi kuram pašportreti patīk. Vēlak būs kursa darbs, ja būs pietiekoši daudz skatītāju atbildes manā rīcībā.
Vakar (t.i. 8. maijā Birkenfelda galerijā) bija foršs pasākums. Izstādē parādīti lieliski darbi - tos būtu vēlams redzēt: Juta Policja un Mareks Gureckis jaunākie darbi. Paldies ERAi par uzaicinākjumu tur ierasties un parunāt ar pašiem māksliniekiem par darbu veidošanos, par šahu, izbaudīt rosa vīnu un atklāšanas atmosfēru. Būs vēl kād reiz jāaiziet un jāpaskatās uz manu sapņu gleznu - meiteni ar puķi matos, daļēji piesegtu ar vieglu audumu uz lielas vāzes fona.
Linkman Kā jau teicu - man prieks, ka Tev patika Pasākums tiešām bija feins - sen nebiju bijusi izstādes atklāšanā Šī tāda sirsnīga bija izdevusies nevis stīvi oficiāla kā citreiz novērots. Bet tas, iespējams, mākslinieku nopelns Izstādi, domājams, aiziešu vēlreiz apskatīt - ar svaigu skatu, kad cilvēku nav tik daudz, lai labāk izjustu gleznu radīto atmosfēru
P.S. Vai tik šī nebija tā, kas Tev visvairāk iepatikās? www.draugiem.lv...
ERA - biku pakoriģē savu bildes linku - tur beigās vajadzētu to <br>Un izdzēst, lai nokļūtu uzreiz pie bildes. Dāsnais dāvinātāj, atrodies un uzdāvini mums visiem šīs bildes.
a durnim interesants shtuks - gara acim jau redzu atturigu birku uz tumshzilas zaketes iekshkabatas - "fotoblog swingers club". Zakete tada no himchistkas - to dod shweicars pie ieejas, tiem kas atvilkusies neieverojot dreskodu.
daiga35:harald, tevis paša ietiektā pašportretu izstāde
Haralds labu izstādi ar pašportretiem ieteica, vai ne? Daiga - Tev taču kopumā patika pašportreti? Es vispār apskatījos tās virtuālās galerijas bildes, kuras Tu pieminēji ceļā uz Birkenfeldu. Labs. Respect.
ERA - runājām par dabas ainavām, kalniem un ielejām, tā kā pēdējā laikā es reti ieskatos galerijās, tad daiga brīnījas, kā tad es tās neesot redzējis. Tad nu apskatīju nepamanīto.
Jā, harald, sākās ar vienu un tad turpinājās arī par citām, pārsvarā hronoloģiskā secībā. Varbūt ir vēl kāda, ko vari ieteikt, esmu ievērojusi, tu mēdz piedalīties dažādu izstāžu atklāšanās
Iespējamie varianti - izstādes apmeklējums, izstādes apmeklējumi, izstāžu apmeklējums un visbeidzot izstāžu apmeklējumi. Vai pēdējais būtu vispiemērotākais?
Tiem, kuri apmeklē, šis vienskaitlis vai daudzskaitlis neko būtisku nenozīmē. Tie, kuri apmeklē vienā skaitlī, iespējams, ka daudzskaitlis rada nepieņemamu kontrastējošu pretrunu nosaukumā un saturā, un neizpratni par virtuālo turpinājumu par reālā attīstības tendencēm.