Da nu sjitais paklajs neerts , atceros kadreiz turpat pirms 20 gadiem izmantojām laukā ka atsatrotajus Paklajinjus no auto aptiecinjam tur bija pa kapaikam tadi zelta plani lieli folijas segas
Lunis:lkz : Portrets grib ar beibi iepazīties bet šī trubu nedo , ta nu taga šis mēģina autoru uztaustīt mož tas zin beibes TEL
man reiz viens fotograafs (pareizaak sakot fotograafE) teica, ka tie bildeetaaji (aka fotograafi) ir diivaini cilveeki piekritiishu
Man arī tā pati sieviete teica, ka visdīvainākie esot tie, kuri visādos interneta čatiņos citus par dīvainiem saucot. Tādejādi gribot novērst uzmanību no savām dīvainībām.
Lunis:lkz : Portrets grib ar beibi iepazīties bet šī trubu nedo , ta nu taga šis mēģina autoru uztaustīt mož tas zin beibes TEL
Beidz trakot, man viņas tel un netel sen jau ir! Ne par to ir raidījums. Parasta cilvēkpētniecība /īstās fotomākslas, fetišu, relišeru un zemapziņas dziņu/ kontekstā.
Juri - es saprotu Tavu zemtekstu - Tevi eercina doma, ka kaads vecs meerglis siekalosies gar Tavaam jaunajām meitaam... un taa kaa man pasham ir, tad to labi izprotu... bet vispirms ir audzinaashana - smilshukaste - taads peinaak un saka: meiteniit - kaa buutu ar rocinju uz dupsiishs? Meiteniite: kaa buutu ar laapstinju starp actinjaam? Un peec tam pa kluso nomushiit tumshaa kaktaa to veci... diemzheel - taa ir sisteema, pret kuru ciiniities ir bezceriigi. turklaat - Tev arii patiik jaunaakas, un tas ar gadiem progresee, kameer likumiigaa vecuma robezha nosliid zem likumiigaas...