forum.gif
Autoru, studijā!!! /Publika sajūsmā auro.../
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Autoru, studijā!!! /Publika sajūsmā auro.../
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.03.09 21:38 labots
 citēt
Publicēts: 20.03.09 21:39
 citēt
Pēc kadrējuma velk uz Haidukonkuli...vai tiešām viņš ir autors? Kādas citas versijas? :)
Publicēts: 20.03.09 21:42
 citēt
es tas nebiju
Publicēts: 20.03.09 21:59
 citēt
es laikam zinu
Publicēts: 20.03.09 22:20 labots
 citēt
Tas tur uz zemes ir atstarotājs, vai tūristu paklājiņš? :D

Labi, atzīstos, autors esmu es.
Publicēts: 20.03.09 22:57
 citēt
nu, košeris nav, bet nekā ne nosodāma, ne krimināli sodāma bildē nav.
Publicēts: 20.03.09 23:07
 citēt
Normāls OHO-FOTO :) Juris grib iepazities ar beibi un meginas no autoras TEL noslaukt?:):)
Publicēts: 20.03.09 23:09
 citēt
Tie atstarotajpaklajini aizdomigi redzeti liekas.
Publicēts: 20.03.09 23:40
 citēt
a kas tas par cepienu atkal?? :face-devil-grin:
Publicēts: 21.03.09 01:07
 citēt
lkz : Portrets grib ar beibi iepazīties bet šī trubu nedo , ta nu taga šis mēģina autoru uztaustīt mož tas zin beibes TEL:):)
Publicēts: 21.03.09 01:16 labots
 citēt
briedis:Tas tur uz zemes ir atstarotājs, vai tūristu paklājiņš? :D...

Kāds tur tūrist paklājiņs... hehehe - ziemā mašīnas logu pretaizsalšanas "plēve", vai nu kā viņu tur sauc :D

Autors?... Dolbi? Stereo? Mono? Portreti? FOTOdurnis? Lunis? Briedis?... ak, ja - Alvils :face-devil-grin:
Publicēts: 21.03.09 01:36
 citēt
Beedarts:Kāds tur tūrist paklājiņs... hehehe - ziemā mašīnas logu pretaizsalšanas "plēve"
atklāti, kā mātei sakot, domāju, ka starpība nav esenciāla.
Publicēts: 21.03.09 02:34
 citēt
Beedarts:
briedis:Tas tur uz zemes ir atstarotājs, vai tūristu paklājiņš? :D...

Kāds tur tūrist paklājiņs... hehehe - ziemā mašīnas logu pretaizsalšanas "plēve", vai nu kā viņu tur sauc :D

Iekšpusē uz paneļa uzklāj vasarā, lai mašīnas iekšpuse nenormāli neuzkarst :D
Publicēts: 21.03.09 02:55
 citēt
Pāris dienas atpakaļ es vēl vienam šitādu paklājiņu redzēju, bļin... vot nevaru atcerēties kur...:face-crying: No Beedarts nosauktajiem toč neviens nav :)
Publicēts: 21.03.09 03:02
 citēt
Da nu sjitais paklajs neerts , atceros kadreiz turpat pirms 20 gadiem izmantojām laukā ka atsatrotajus Paklajinjus no auto aptiecinjam tur bija pa kapaikam tadi zelta plani lieli folijas segas:)
Publicēts: 21.03.09 03:48
 citēt
Lunis:lkz : Portrets grib ar beibi iepazīties bet šī trubu nedo , ta nu taga šis mēģina autoru uztaustīt mož tas zin beibes TEL:):)

man reiz viens fotograafs (pareizaak sakot fotograafE) teica,
ka tie bildeetaaji (aka fotograafi) ir diivaini cilveeki :)
piekritiishu :D
Publicēts: 21.03.09 07:35
 citēt
nekas īpašš, ir visādas briesmas redzētas.
Publicēts: 21.03.09 11:06
 citēt
aitinaa, pareizi buutu teikt:"nasing spešel"! ;)
Publicēts: 21.03.09 12:08
 citēt
lkz:
Lunis:lkz : Portrets grib ar beibi iepazīties bet šī trubu nedo , ta nu taga šis mēģina autoru uztaustīt mož tas zin beibes TEL:):)

man reiz viens fotograafs (pareizaak sakot fotograafE) teica,
ka tie bildeetaaji (aka fotograafi) ir diivaini cilveeki :)
piekritiishu :D

Man arī tā pati sieviete teica, ka visdīvainākie esot tie, kuri visādos interneta čatiņos citus par dīvainiem saucot. Tādejādi gribot novērst uzmanību no savām dīvainībām.
Publicēts: 21.03.09 12:10 labots
 citēt

Beidz trakot, man viņas tel un netel sen jau ir! Ne par to ir raidījums. Parasta cilvēkpētniecība /īstās fotomākslas, fetišu, relišeru un zemapziņas dziņu/ kontekstā.:face-kiss:
Publicēts: 21.03.09 12:42
 citēt
Juri - es saprotu Tavu zemtekstu - Tevi eercina doma, ka kaads vecs meerglis siekalosies gar Tavaam jaunajām meitaam... un taa kaa man pasham ir, tad to labi izprotu...
bet vispirms ir audzinaashana - smilshukaste - taads peinaak un saka: meiteniit - kaa buutu ar rocinju uz dupsiishs? Meiteniite: kaa buutu ar laapstinju starp actinjaam? Un peec tam pa kluso nomushiit tumshaa kaktaa to veci... diemzheel - taa ir sisteema, pret kuru ciiniities ir bezceriigi.
turklaat - Tev arii patiik jaunaakas, un tas ar gadiem progresee, kameer likumiigaa vecuma robezha nosliid zem likumiigaas...
Publicēts: 21.03.09 15:53
 citēt
autora rokraksts nenolasaas, taatad autoram ir ko vel piedomat pie sav stila :D
Publicēts: 21.03.09 21:17
 citēt
Ha ha Kārlīts nu gan parasti bildē dabā vai melnā studijā:) Un vispār šitās lietas labāk risināt pie trauka:):)

Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):