Meklēju modeles komerciāliem un nekomerciāliem projektiem, vecums vēlams virs 30 g. Standarta modeļa augums un svars nav vēlami. Var būt saistīts ar kailfoto. Rakstīt uz e pastu : maris@zemgalietis.lv. Atbildēšu uz motivācijas vēstulēm ar pievienotām fotogrāfijām. Daiļrade : [url=www.zemgalietis.lv]www.zemgalietis.lv[/url]
principā wisko - tehniskās filmas šnaba un cigarešu taloniem, lai taisīju. kas zina - varbūt par kautkā eksistenci i nenojaušu. ilgi dzīvoju pārliecībā, ka reportāža mana vājā vieta. tak nācās. bet nahālības joprojām pietrūkst.presenē atnāku laicīgi un ieņemu labāko vietu. kad izsludina bildēšanu, nez no kurienes uzrodas un manu kadru par 2/3 aizpilda zolīds būdams, neteikšu, kura smalkā preses fotogrāfa bezde.
P.S. "ko wisko tu BILDē, harald?" - salasīju. meklēju wisko. i modeles i darba devējus i atslēgas no dzīvokļa, kurā nauda guļ.
miller31 : A tu zini PROFILBILDEI / PROFILAM nav nekadas nozimes , tu linka paskaties un tici man IESPEJA uz nekomercialu bildi tur tikt gadisies galig ne kuram katram Redz Daiga jau pierakstija blicinja kordinates , gudra meitene
Luni, tavuprāt kādas koordinātes es pierakstīju? domā, es jau rakstu motivācijas vēstuli, lai kļūtu par kādas reklāmas vai kailfoto modeli? tur gan tu maldies...
Harald, smalkai mākslinieka dvēslei nav ko darīt reportieru pilnā pasākumā, kur valda tie, kam netrūkst nahālības, varbūt pievērsties sirreālismam?