forum.gif
meklēju modeles
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / meklēju modeles
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.03.09 23:27
 citēt
Meklēju modeles komerciāliem un nekomerciāliem projektiem, vecums vēlams virs 30 g. Standarta modeļa augums un svars nav vēlami. Var būt saistīts ar kailfoto. Rakstīt uz e pastu : maris@zemgalietis.lv. Atbildēšu uz motivācijas vēstulēm ar pievienotām fotogrāfijām. Daiļrade : [url=www.zemgalietis.lv]www.zemgalietis.lv[/url]
Publicēts: 20.03.09 23:39
 citēt
es a wisko meklēju. lai veicas!
Publicēts: 20.03.09 23:43
 citēt
ko wisko tu meklē, harald? :face-glasses:
Publicēts: 21.03.09 00:09 labots
 citēt
ar taadu profila bildi, mmmm, var ilgi mekleet
Publicēts: 21.03.09 00:20 labots
 citēt
daiga35:ko wisko tu meklē, harald? :face-glasses:
principā wisko - tehniskās filmas šnaba un cigarešu taloniem, lai taisīju. kas zina - varbūt par kautkā eksistenci i nenojaušu. ilgi dzīvoju pārliecībā, ka reportāža mana vājā vieta. tak nācās. bet nahālības joprojām pietrūkst.:face-crying:presenē atnāku laicīgi un ieņemu labāko vietu. kad izsludina bildēšanu, nez no kurienes uzrodas un manu kadru par 2/3 aizpilda zolīds būdams, neteikšu, kura smalkā preses fotogrāfa bezde.

P.S. "ko wisko tu BILDē, harald?" - salasīju. meklēju wisko. i modeles i darba devējus i atslēgas no dzīvokļa, kurā nauda guļ.
Publicēts: 21.03.09 00:35
 citēt
miller31 : A tu zini PROFILBILDEI / PROFILAM nav nekadas nozimes , tu linka paskaties un tici man IESPEJA uz nekomercialu bildi tur tikt gadisies galig ne kuram katram:) Redz Daiga jau pierakstija blicinja kordinates , gudra meitene:)
Publicēts: 21.03.09 07:44
 citēt
Luni, tavuprāt kādas koordinātes es pierakstīju? ;) domā, es jau rakstu motivācijas vēstuli, lai kļūtu par kādas reklāmas vai kailfoto modeli? tur gan tu maldies... ;)

Harald, smalkai mākslinieka dvēslei nav ko darīt reportieru pilnā pasākumā, kur valda tie, kam netrūkst nahālības, varbūt pievērsties sirreālismam? :face-smile:
Publicēts: 21.03.09 08:19
 citēt
Eku atkal večus diskriminē!!!:face-surprise:
Publicēts: 21.03.09 08:42
 citēt
šim projektam laikam esmu par jaunu...
Publicēts: 21.03.09 09:04
 citēt
eeeeeeeeeeeeeeeeeeee nav motivācijas
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info: