forum.gif
Apakšveļas kadrēšana
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Apakšveļas kadrēšana
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 21.03.09 23:54
 citēt
Papētīju sieviešu apakšveļas kolekciju bildes, ļoti daudzos gadījumos kadrējums būtiski atšķirās no vispārpieņemtā cilvēku kadrējuma - nogrieztas rokas, galvas, kājas... Tas tā speciāli tiek darīts vai bilžu atlasītāji par tādām lietām neko nav dzirdējuši?
Publicēts: 21.03.09 23:59
 citēt
hmmm varbut tur uzsvars tiek likts uz pardodamo produktu

rokas kajas galvas etc tachu tas firmas nepardod vai ne?
Publicēts: 22.03.09 00:01
 citēt
Tāda ideja man arī bija, bet tomēr acīs griež, ka bilde laba, bet pirksti nogriezti, lai arī tas neko nebūtu maksājis viņus atstāt kadrā, sevišķi Laumas mājas lapā.
Varbūt šeit apgrozās arī kāds bilžu autors?
Publicēts: 22.03.09 00:01
 citēt
zo istjinu glagoljit. bet dirskomforts šā kā tā skatot tās vešas bildes.
Publicēts: 22.03.09 00:03
 citēt
es domaat, ka galvas un kaajas nav vajadziigas, jo reklamee tieshi biksiites vai kruushturi, nevis skaisto meteni,
tas shajaa ir gadiijumaa tas, kas noveersh uzmaniibu no buutiskaa, jo paardod jau skaisto apakshvelju, nevis skaisto
meiteni ar forsju augumu patiikamaa apakshveljaa.
Publicēts: 22.03.09 00:06
 citēt
nuuu principaaa ja laba reklaama tad taa temee uz to ka tiek ''pardots'' ari labais izskats vai kautkaa taaa nemaaku preciizi formuleet savu domu

aa es krieviski nesaprotu Harald
Publicēts: 22.03.09 00:07 labots
 citēt
Uggga:Tāda ideja man arī bija, bet tomēr acīs griež, ka bilde laba, bet pirksti nogriezti, lai arī tas neko nebūtu maksājis viņus atstāt kadrā, sevišķi Laumas mājas lapā.
Varbūt šeit apgrozās arī kāds bilžu autors?

bet vinjiem buutiskais nav labi iekadreeta beibe :face-angel:bet labi atteelota prece
shajaa gadiijumaa tiek atteelots peec iespeejas bezpersoniskaak,
kas arii ir meerkjis, lai koncentreetu uzmaniibu uz preci
Publicēts: 22.03.09 00:07
 citēt
istjinu glagoljit nozīmē taisnību raksta / stāsta!
Publicēts: 22.03.09 00:14
 citēt
jābildē vietas, kur apakšveļa atradusies pirms novilkšanas, nevis pati apakšveļa. :)
Publicēts: 22.03.09 00:16
 citēt
Nu labi, apstiprinat manas aizdomas, ka tas varētu būt speciāli :)

Ciešajā kadrējumā tas būtu saprotams, uzsvars uz produktu. Piemēram:

Bet, salīdzinoši brīvā kadrējumā, man vienalga nav tā doma līdz galam saprotama. Piemēram:
Publicēts: 22.03.09 00:20
 citēt
manuprāt pirmā attēlā ir briesmīgāks kadrējums, nekā otrajā.
Publicēts: 22.03.09 00:25
 citēt
alvils:manuprāt pirmā attēlā ir briesmīgāks kadrējums, nekā otrajā.

Tomēr arī otrajā nav ideāls (vismaz fotogrāfam-parastajam). Un raidījms jau sākās ar to, "kāpēc viņi tā dara"?
Publicēts: 22.03.09 00:31
 citēt
Neesmu apakšveļas reklāmas speciālists, bet manuprāt, veikmīga reklāmas bilde būtu, ja meitene ir normāli saskatāma un veļa vairāk izcelta nekā pats modelis - to var dabūt gatavu ar gaismu palīdzību + contrastējot ar krāsām. Uggga ieliktās bildes - 1rmā lēta kataloga bilde, 2trā ļoti minimāls uzsvars uz pārdodamo produktu. kruts saits kur papētīt apakšveļas reklāmu :) www2.victoriassecret.com
Publicēts: 22.03.09 00:48
 citēt
Lutums, paldies par saitu!
Sanāk, ka skalpēšana ir labais tonis apakšveļas reklāmās, 99% bildes bez skalpiem :face-smile:
Publicēts: 22.03.09 03:51
 citēt
jo lielāks meistars jo vairāk var griezt nost :)
ja es nošķiltu nost pirkstus cilvēkam tad domāju ka visi momentāni bruktu virsū pat ja man butu kads pamatojums, bet ja to izdara kāds cilvēks ar stāžu tad jau piedos :)
Taka par tādam lietām nav ko cepties.
Publicēts: 22.03.09 05:32
 citēt
Nu liekas jau , ka uga gribāja runāt par skaisto un augsto - reklāmaz foto, bet nopublicēja katalogu pildes, tās nav reklāmasfoto, tās ir prečatrādīšanas bildes...čista informatīva rakstura, ka lūk varam notirgot, lūk, tādu pupturi...
Publicēts: 22.03.09 08:30
 citēt
victorias' secret nav nekāds labais piemērs - pēc amerikāņu puritāņu likumiem šopā likvidē redzamos krūšu galus...
Publicēts: 22.03.09 08:31
 citēt
vienakārsi - uzsvars ir uz veļu- preci ko pārdod. te taa otrā bilde der erotikas žurnalam, ne veļas reklāmai.
Un man kā sievietei, pircējai veļas reklamā interesē aplūkot to lupatu, ne modeles acu dziļumu:):)
Publicēts: 22.03.09 09:20 labots
 citēt
Šāda tjipa pavirša griešana ir apzināta, lai neradītu sterilitātes efektu bildē. Reizēm var vēl nedaudz sašķiebt horizontu, kaut ko pārgaismotu kadrā iekļaut un tā.
Parasti izmanto reklāmās. www.stevenlippman.com

Mūsējie arī (Sokolovs) www.platinumvs.com
Publicēts: 22.03.09 11:36 labots
 citēt
NU shitas griezums tiesham ir nepamatots, bet jau ilgus gadus modes sferaa valda kadreejums kursh ir mazliet apsnikaats no visiem galiem. Tas kaa Portreti teica lai neradiitu sterilitates efektu un otrs lai akcenteetu dreebes. Pats ar tā esmu kadrējis un kadreju.
Publicēts: 22.03.09 12:36
 citēt
Karlis70:Nu liekas jau , ka uga gribāja runāt par skaisto un augsto - reklāmaz foto, bet nopublicēja katalogu pildes, tās nav reklāmasfoto, tās ir prečatrādīšanas bildes...čista informatīva rakstura, ka lūk varam notirgot, lūk, tādu pupturi...

Gribēju runāt ne gluži par skaisto un augsto, vienkārši vajag meitenei uztaisīt bildes castingam uz veļas demonstrēšanu, vot i sāku pētīt kā īsti veļu bildē.
Publicēts: 22.03.09 17:16
 citēt
alvils:manuprāt pirmā attēlā ir briesmīgāks kadrējums, nekā otrajā.
a vot manuprāt otrādi.
Publicēts: 22.03.09 17:23
 citēt
Uggga:
Karlis70:Nu liekas jau , ka uga gribāja runāt par skaisto un augsto - reklāmaz foto, bet nopublicēja katalogu pildes, tās nav reklāmasfoto, tās ir prečatrādīšanas bildes...čista informatīva rakstura, ka lūk varam notirgot, lūk, tādu pupturi...

Gribēju runāt ne gluži par skaisto un augsto, vienkārši vajag meitenei uztaisīt bildes castingam uz veļas demonstrēšanu, vot i sāku pētīt kā īsti veļu bildē.

Tad noskaidro, kas tev jābildē -- veļa vai meitene. ;)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):