forum.gif
50% atlaide visaam preceem
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / 50% atlaide visaam preceem
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.03.09 09:25
 citēt
Veikals Fleera, T/C Ostmala, Liepaja, esmu noverojis, ka uz veikala slegshanu VISAAM preceem ir 50% vai vairaak % atlaide, varbut kaadam kkas der!
Publicēts: 22.03.09 09:30
 citēt
Piestrādā par mārketinga speciālistu tur?
Bet vai Daugavpilī ir atlaides? Un Valmierā?
:)
Publicēts: 22.03.09 10:04
 citēt
valmieraa nav
Publicēts: 22.03.09 10:08
 citēt
Shoreiz runa konkreeti pr Liepaaju. Jaaiet iepirkt filminjas, tas pavisam leetas,, redzeeju lodveida statiiva galvu pa 32ls, vecaa cena 65ls. Tik laikam manam stativam nederees. :/
Publicēts: 22.03.09 10:08
 citēt
Valmierā no fototehnikas vispār varteikt nekā nav./
Publicēts: 22.03.09 12:33
 citēt
Līdz kuram datumam tas notiek? Es ātrākais ceturdien esmu Liepājā.
Publicēts: 22.03.09 12:59
 citēt
Mjaa daudziem bizness izbeidzies FOTO joma , tie kas nedomaj ar galvu un nespej piemeroties jauniem apstakliem un tehnalogijam.
Publicēts: 22.03.09 14:03
 citēt
Lunis:Mjaa daudziem bizness izbeidzies FOTO joma , tie kas nedomaj ar galvu un nespej piemeroties jauniem apstakliem un tehnalogijam.

Nedomāju, ka tieši foto jomā. Mazumtirdzniecībai ir grūti konkurēt ar interneta veikaliem. Es pat filmas tagad pērku internetā. Tikko gribēju monopodu nopirkt - uz vietas to ko vajadzēja nebija, tā vietā pārdevējs mēģināja ietirgot to kas ir un piegādi solīja hvz kad. Tā vietā onlainā - ir tas kas vajadzīgs, cena labāka, piegāde dažas dienas ...

Loģiski, ka daudzi neizdzīvo.
Publicēts: 22.03.09 14:48
 citēt
ak34 : Tev tasnība , es ar jau sen lielu daļu no privātas tehnikas un metereālu pērku WEBa , tiko parlaidu aci studijāi te 99% viss ir nācis pa pastu izņemot pāris fonus ko nopirku vietējā audumu veikalā.
Publicēts: 22.03.09 15:38 labots
 citēt
Tiko biju iekaapis tai veikalaa - palikushi fotoalbumi, dazadas baterijas ar ladetajiem, ari analogajiem baterijas, citas no 9ls uz 2ls, filtri, cpl no 40ls uz 12-13ls, kkadi objekti filminiekiem, 2x leetaak, un pat diapozitiivaas filmas, no 8ls ar kko uz 1,65ls. Shis tas vel palicis ir, 2 stativa galvas arii.

Lunis:ak34 : Tev tasnība , es ar jau sen lielu daļu no privātas tehnikas un metereālu pērku WEBa , tiko parlaidu aci studijāi te 99% viss ir nācis pa pastu izņemot pāris fonus ko nopirku vietējā audumu veikalā.

Luni, a kadu audumu varetu izmantot kaa alternatiivu studijas fonam, kads labaaks, mateets vai spiidiigs, un kraasa, nu tiiri pec pieredzes kaa liekas? Gribu paeksperimenteet.
Publicēts: 22.03.09 16:14
 citēt
shvaboc:Līdz kuram datumam tas notiek? Es ātrākais ceturdien esmu Liepājā.

notiek jau kaadas 2 nedeeljas, bet cik ilgi nezinu, kameer visu izpaardos, taka varbuut ir iespeeja nopirkt kko sev intereseejoshu. :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):