Tiewz, varbūt tomēr izņem šo postu (izlabo savu ierakstu uz tukšumu), lai neaiziet atkal bezjēdzīts spams? Nav pieminēšanas vērta šī tipāža ņemšanās... Tjipa uzmanības deficīta trūkums...
kāds atkodās par manu paņirgāšanos par čupās salipušajiem pikseļiem uz filmas a to skatos, jau 31 purns mani šodien lūrējis! Jāiet reklāma izvietot profilā
būtu vismaz uz draugiem ielinkojis... Dreef, ja nevari atrast - šite. www.draugiem.lv...
āāā, un vēl bija, kad šis draugos galerijā plātījās, ka viņam esot visu dziesmu svētku dalībnieku bildes, norādīju, ka nav vis - pats kkam te bija atzinies, ka ar kameru gļuki bijuši. karoče, man labs garīgais visu dienu būs.
Visai jociiga tam cilveekam taa interpretaacija, kaut gan dalja patiesiibas ir (nerunaajot par personiigi teemeetiem uzbraucieniem atsevishkjaam personaam), bet vispaar jau arii cilveekiem, kas virtuaalajaa telpaa seezj un d***sj par citiem shiis telpas lietotaajiem, gan jau ar var kaadu interesantu apziimeejumu pieshuut, taadu kaa rakstura ieziimi vai personiibas truukumu un taa.. BET raksts IR visai garlaiciigs, kuru izlasot taa arii neko neieguvu un informaaciju noskaloju podaa - citiem vaardiem sakot SPAMS priekaa
Jau labu laiku vēroju šo batāliju starp Dreef un pūli.. Nostājies kā pēdējais samurajs pret visu pasauli. Bet jāsaka viņš varonīgi turpina cīnīties nepiekūst. Bet vēljoprojām nav skaidrs kāpēc pūlis viņu tā neieredz?
hohma par to, ka ka dikdienjus izvelas tos, kas nav vienispraatis ar autoru kura vaards, protams, ir neapgazhama patiesiiba. Eh, pietiks zviegt, eju maajaas, cik var straadaat.
nju taa palasot to rakstu kaukaa uzziimeejaas kaukaada abizhota tiinja portrets, plus veel tas ka nevar sagrabinaat 8LS par domeena vaardu un ema.lv bezmaksas hosts, nu nezinu tas taa kaa buutu tas pats cilveeks ko Lunis reklamee kaa baigo PR specu nu nez.... mozh kljuuda kaukaaada................ tur nu PR ar - ziimi
mans frends Matti filmā saka: "mnje nje vazjno, cjto pro menja govorjat, mnje nje vazjno, cjto pro menja pishut, mnje nje vazjno, kak menja izobrazjajetsja, mnje vazjno, cjto pro menja govorjat, cjto pro menja pishut i cjto menja izobrazjajetsja!"
bildes jau shim nav sliktas, par to nav kashkjis. shim tikai nepatik kritika, ta vieta lai atziitu kljuudu, lien dziljaak sviestaa. shim jau rakstiju - agrak man par vinju viedoklja nebija, tagad ir un konkreets
Aniirs, zinu, zinu, man darbaa visi, iznjemot mani, maakslinieki Ar maaksliniekiem - nu taadiem, kam tiesiibas sevi par tadiem saukt - man saskare no 6 vai 7 gadu vecuma bijusi. Man jau patika, kaa chalis pats pinaas savos tekstos, sakumaa braucot virsuu par amatierisimu un nozares chakareeshanu, kad teicu, ka nekaadu nozari nechakareeju jo taa nav mana, tad pazinjoja, ka amatieri vinjam patiikot, vispaar, bet nevajagot profus maaciit. Apnika, noblokjeeju
piders man tikai 1 uzmācās un ne fotoblogā. a kā tā bloķēšanas iespēja, tā Tev viens duriks atraksta rupības un fiksi fiksi, kamēr neesi paspējis atbildēt, nobloķē. es par tādu lietu varu besīties veselas 3-17 s.:face-surprise:īpaši, ja neko neesmu cilvēkam izēdis, arī ne cūku palicis apakšā, pat ne sivēnu. tikai aizrādījis, ka ziepene otrādi vai, ka vajag izmīzties pirms bildēšanās, lai nav uz biildes sarkanas acis.
Palasīju to lapu. Aplūkoju linkus. Dreefs zažigajet. Kā fotogrāfu es viņu nevērtēju. Kā cilvēku - žēl viņa... Es gan fotoblogā neesmu tik sen, lai detaļās izprastu to visu konfliktu, bet pa gabalu izskatās, ka liela daļa atbildības par viņa novešanu līdz nopietnai paranojai ir jāuzņemas fotOblogam kā tādam un Lunim personīgi
Snow : Vaaai maldies , es pievienojos tik pedeja gadaa un izklaidejos tik tad ka sjis kadus vajakuss aiztiek Tas vinjam esot kops skolas laikiem ta vismaz dazji bernibas draugi vestija . Esjot bijis "Labakais bumbas speletajs" "Labakais xxxxxxx " "Labakais 2xxxxxxxx" "Labakais 3 xxxxxx" musdien kritis uz nerviem ar saviem komplexsiem ,paranojam sazverestibam un skaugjiem