forum.gif
Raksts par "fotodīkdieņiem"
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Raksts par "fotodīkdieņiem"
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 23.03.09 15:00 labots
 citēt
A.cienījamais D.D. kungs savā blogā ir uzrakstījis jaunu rakstu, kura
pieminēti arī mūsu bloga personāži, linku skatit zemāk :D

lam.ema.lv
Publicēts: 23.03.09 15:04
 citēt
reeciigi:face-crying:
Publicēts: 23.03.09 15:38
 citēt
Pag, tas ir tjipa Dreefs?
Publicēts: 23.03.09 16:08
 citēt
ko tad versatile šim nodarījis? :face-devil-grin:
Publicēts: 23.03.09 16:14
 citēt
Vispār rēcīgs tipiņš.

Tiewz, varbūt tomēr izņem šo postu (izlabo savu ierakstu uz tukšumu), lai neaiziet atkal bezjēdzīts spams? Nav pieminēšanas vērta šī tipāža ņemšanās... Tjipa uzmanības deficīta trūkums...
Publicēts: 23.03.09 16:31
 citēt
Šamajam dikti patīk vārdiņš ''lameri''. Tie ir tie, kuri visus lamā, vai tie, kurus visi lamā? Briedi, tikai nepiesauc guuugli!
Publicēts: 23.03.09 16:48
 citēt
Lameri ir visi tie, kuri savas bildes laminē caurspīdīgā plēvē

foto1.lv...
Publicēts: 23.03.09 17:03
 citēt
Vins kkad psaules gudrais?
Nosaka kkadus standartus? :D
Publicēts: 23.03.09 17:22
 citēt
:D:D:D
kāds atkodās par manu paņirgāšanos par čupās salipušajiem pikseļiem uz filmas :D
a to skatos, jau 31 purns mani šodien lūrējis! Jāiet reklāma izvietot profilā :D

pizģec karoče.
Publicēts: 23.03.09 17:26 labots
 citēt
Tas ir džeks kam vecākie un autoritatīvākie kolēģi pieškiruši oficiālu foto jomas titulu "DILETANTS" izejot no viņa izdarībām :):)
Publicēts: 23.03.09 17:26
 citēt
pie kam, kaut kā vāji. Tikvien kā īsto vārdu ierakstījis. Par mani var tiiiiiik daudz infas atrast, ja pameklē... kaut kā... nu, lamerīgi :D
Publicēts: 23.03.09 17:31 labots
 citēt
būtu vismaz uz draugiem ielinkojis... Dreef, ja nevari atrast - šite. www.draugiem.lv...

āāā, un vēl bija, kad šis draugos galerijā plātījās, ka viņam esot visu dziesmu svētku dalībnieku bildes, norādīju, ka nav vis - pats kkam te bija atzinies, ka ar kameru gļuki bijuši. :D karoče, man labs garīgais visu dienu būs. :)
Publicēts: 23.03.09 18:14
 citēt
Visai jociiga tam cilveekam taa interpretaacija, kaut gan dalja patiesiibas
ir (nerunaajot par personiigi teemeetiem uzbraucieniem atsevishkjaam
personaam), bet vispaar jau arii cilveekiem, kas virtuaalajaa telpaa seezj
un d***sj par citiem shiis telpas lietotaajiem, gan jau ar var kaadu
interesantu apziimeejumu pieshuut, taadu kaa rakstura ieziimi vai personiibas
truukumu un taa.. :) BET raksts IR visai garlaiciigs, kuru izlasot taa arii
neko neieguvu un informaaciju noskaloju podaa - citiem vaardiem sakot
SPAMS :)
priekaa :face-devil-grin:
Publicēts: 23.03.09 19:13
 citēt
njaa nabadzinss pavisam sagruzijies
Publicēts: 23.03.09 19:22
 citēt
Jau labu laiku vēroju šo batāliju starp Dreef un pūli.. Nostājies kā pēdējais samurajs pret visu pasauli. Bet jāsaka viņš varonīgi turpina cīnīties :) nepiekūst.
Bet vēljoprojām nav skaidrs kāpēc pūlis viņu tā neieredz?
Publicēts: 23.03.09 19:36
 citēt
nu, kaut vai par kompetenta teeloshanu jomaas, kuraas taads nav. chupaas salipushi pikselji, bljin.
Publicēts: 23.03.09 19:37
 citēt
hohma par to, ka ka dikdienjus izvelas tos, kas nav vienispraatis ar autoru :) kura vaards, protams, ir neapgazhama patiesiiba.
Eh, pietiks zviegt, eju maajaas, cik var straadaat.
Publicēts: 23.03.09 20:06
 citēt
nu taa ir sava veida uzmaniibas piesaistiishana.
Publicēts: 23.03.09 20:07
 citēt
smiekligi.................................
Publicēts: 23.03.09 20:13
 citēt
versatile:būtu vismaz uz draugiem ielinkojis... Dreef, ja nevari atrast - šite. www.draugiem.lv...

taa jau ir pashreklaama :D :D
Publicēts: 23.03.09 20:16
 citēt
He, butu atrak pamanijis, butu profila saiti uz firmu ielicis.
Publicēts: 23.03.09 20:30
 citēt
lkz:taa jau ir pashreklaama :D :D
tas kas kaitīgāks par citreklāmu vai?:face-sad:
Publicēts: 23.03.09 20:48
 citēt
nju taa palasot to rakstu kaukaa uzziimeejaas kaukaada abizhota tiinja portrets, plus veel tas ka nevar sagrabinaat 8LS par domeena vaardu un ema.lv bezmaksas hosts, nu nezinu tas taa kaa buutu tas pats cilveeks ko Lunis reklamee kaa baigo PR specu nu nez.... mozh kljuuda kaukaaada................ tur nu PR ar - ziimi
Publicēts: 23.03.09 21:03
 citēt
haralds:
lkz:taa jau ir pashreklaama :D :D
tas kas kaitīgāks par citreklāmu vai?:face-sad:

a kursh mineeja ka kaitiigs? :)
Publicēts: 23.03.09 21:07
 citēt
mans frends Matti filmā saka: "mnje nje vazjno, cjto pro menja govorjat, mnje nje vazjno, cjto pro menja pishut, mnje nje vazjno, kak menja izobrazjajetsja, mnje vazjno, cjto pro menja govorjat, cjto pro menja pishut i cjto menja izobrazjajetsja!"
Publicēts: 24.03.09 02:15
 citēt
var kautkur apskatit vinja paša darbus ??? :face-surprise:
Publicēts: 24.03.09 09:38
 citēt
ingusnix:var kautkur apskatit vinja paša darbus ??? :face-surprise:
kas tie taadi?
Publicēts: 24.03.09 13:22
 citēt
gribetos zināt kadi tad pasam darbi, ja tā gudri d... par citiem , ka mēs dikdienji utt... :face-plain:
Publicēts: 24.03.09 13:29
 citēt
googole dainis derics photography
shitas viens no www.jurgita.com...
Publicēts: 24.03.09 13:30
 citēt
bildes jau shim nav sliktas, par to nav kashkjis. shim tikai nepatik kritika, ta vieta lai atziitu kljuudu, lien dziljaak sviestaa.
shim jau rakstiju - agrak man par vinju viedoklja nebija, tagad ir un konkreets :D
Publicēts: 24.03.09 13:35
 citēt
versatile - tas jau taapat kaa te - zini kaa ir ar juutiigaam maakslinieku dveeseleem - vienreiz nedaudz kritikas un naids uz visu muuzhu...
Publicēts: 24.03.09 13:42
 citēt
Aniirs, zinu, zinu, man darbaa visi, iznjemot mani, maakslinieki :) Ar maaksliniekiem - nu taadiem, kam tiesiibas sevi par tadiem saukt - man saskare no 6 vai 7 gadu vecuma bijusi.
Man jau patika, kaa chalis pats pinaas savos tekstos, sakumaa braucot virsuu par amatierisimu un nozares chakareeshanu, kad teicu, ka nekaadu nozari nechakareeju jo taa nav mana, tad pazinjoja, ka amatieri vinjam patiikot, vispaar, bet nevajagot profus maaciit. Apnika, noblokjeeju :D :face-devil-grin:
Publicēts: 24.03.09 13:46
 citēt
vot te pietruukst blokjeeshanas iespeejas
Publicēts: 24.03.09 13:57
 citēt
ai, te nevajag. ko tad te izdariis? nu ir paris kadri bijushi, kas iziet visam bildem cauri, saliek, vinjupraat, aspraitgas atziimes - NU UN? Pajaat!
Publicēts: 24.03.09 17:18 labots
 citēt
Annirs:vot te pietruukst blokjeeshanas iespeejas
piders man tikai 1 uzmācās un ne fotoblogā. a kā tā bloķēšanas iespēja, tā Tev viens duriks atraksta rupības un fiksi fiksi, kamēr neesi paspējis atbildēt, nobloķē. es par tādu lietu varu besīties veselas 3-17 s.:face-surprise:īpaši, ja neko neesmu cilvēkam izēdis, arī ne cūku palicis apakšā, pat ne sivēnu. tikai aizrādījis, ka ziepene otrādi vai, ka vajag izmīzties pirms bildēšanās, lai nav uz biildes sarkanas acis.:face-smile:
Publicēts: 24.03.09 18:00
 citēt
Palasīju to lapu. Aplūkoju linkus. Dreefs zažigajet. Kā fotogrāfu es viņu nevērtēju.
Kā cilvēku - žēl viņa... Es gan fotoblogā neesmu tik sen, lai detaļās izprastu to visu konfliktu, bet pa gabalu izskatās, ka liela daļa atbildības par viņa novešanu līdz nopietnai paranojai ir jāuzņemas fotOblogam kā tādam un Lunim personīgi :face-smile:
Publicēts: 24.03.09 18:39
 citēt
versatile: Pajaat!

pajaasim kopaa :D
Publicēts: 24.03.09 18:57
 citēt
topiks žžot! :face-grin:
Publicēts: 24.03.09 18:59 labots
 citēt
Snow : Vaaai maldies , es pievienojos tik pedeja gadaa un izklaidejos tik tad ka sjis kadus vajakuss aiztiek :):) Tas vinjam esot kops skolas laikiem ta vismaz dazji bernibas draugi vestija . Esjot bijis "Labakais bumbas speletajs" "Labakais xxxxxxx " "Labakais 2xxxxxxxx" "Labakais 3 xxxxxx" musdien kritis uz nerviem ar saviem komplexsiem ,paranojam sazverestibam un skaugjiem:):)
Publicēts: 24.03.09 19:01
 citēt
p.s. izlasīju beidzot arī to rakstu... jāpiestāda viņam rēķins par sāpēm no smieklu krampjiem vēderā :face-devil-grin:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):