forum.gif
Raksts par "fotodīkdieņiem"
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Raksts par "fotodīkdieņiem"
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 24.03.09 19:07
 citēt
Jā . kritika nevienam nepatīk , bet jāmāk pienemt savas kludas .. . :face-wink:
Publicēts: 24.03.09 19:57
 citēt
Labi gan ka man visa šī padarīšana pilnīgi pie kājas... :face-grin:
Publicēts: 24.03.09 20:25
 citēt
Tas, laikam, tīri FotoBlogisķi - spriedelēt, plātīties, vicinat ar dūrēm pa gaisu un apdirst citu aiz šā muguras!!! A kad sanāk ace pre aci, tad puks gaisā vien sanāk. :face-grin::face-wink:

Vardi ir tukši! Gribi pierādīt savu kompitenci un parākumu... ļoti vienkārši - izdari labēk, nevis vicini ar mēli. (Nevienam personīgi - pārdomas) :face-smile:
Publicēts: 24.03.09 20:38
 citēt
Alloxa:Gribi pierādīt savu kompetenci un parākumu... ļoti vienkārši - izdari labāk, nevis vicini ar mēli. :face-smile:
sadalu viedokli. bet viens sporta veids bildēšana - cits - mutes palaišana. atšķīras vairāk kā sporta tūrisms no parastā. + vēl muti var par lietu palaist, a var uz ne 1-mēr jautājumā kompetento publiku spēlēt. skat. kaut to "asprātību", ko aizmirsu kurš deputāts kādu mēnesi katru vakaru pa TV stāstīja (vienam tipa piešuj naudas viltošanu tādēļ, ka atraduši pie šā naudas viltojamo aparātu): "tad arestejiet mani arī par izvarošanu, aparāts man ir!". visi smejās, visiem jautri. bet excuse mois, atšķirībā no naudas viltojamā aparāta, ficuku var arī legālām izdarībām pielietot - dzimumsakaru uzturēšanai ar partnera akceptu un galu galos, arī pačurāšanai.
Publicēts: 24.03.09 23:25
 citēt
A ko, reāli labs rakstiņš...:D
Publicēts: 24.03.09 23:33
 citēt
+Alloxa - :face-smile:Gribi pierādīt savu kompitenci un parākumu... ļoti vienkārši - izdari labēk, nevis vicini ar mēli.
Publicēts: 25.03.09 13:53
 citēt
versatile:nu, kaut vai par kompetenta teeloshanu jomaas, kuraas taads nav. chupaas salipushi pikselji, bljin.

Publicēts: 25.03.09 15:06
 citēt
es tik nesaprotu - kādēļ gan lai mēs te nespamotu, ja reiz mēs gribam spamot :D
spama nekad nav gana
Publicēts: 25.03.09 18:00
 citēt
FB - FotoSpam.lv :face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2