Shodien no neoficiaaliem avotiem dzirdeeju, ka canon foto tehnikai cenas esot uzkaapushas par ~ 30%, focikiem, objektiiviem, uc. Vai kaads zin par to un varbuut pat zin kaadu linku?
FI valstī un citur ir drusku savādāka uztvere par biznesu. Latvijā šo biznesa veidu nesaprot. Esmu ar to jau saskāries. Skumji ir tas ka drīz vien iespējams arčiti izdarīs kaut ko līdzīgu, bet šis ko saku nav traca celšana, tas ir tikkai novērojums. Jo tirdzniecības apjomi pasaulē krītas, bet ēst ta gribas.
Normāla matemātika= Tad kad visi pērk un lietas iet no rokas tad nopelnīt miljonu ir tīrais nieks, bet ja lieta neiet tad ar daudz mazāku pārdotās produkcijas apjomu arī jānopelna miljons. Man liekas ka eirotieši nespēj nodrošināt apsolītos apjomus un tādēļ arī šībie atlaides piegrizuši.
Sistēma pavisam vienkarša , JAUNU tehnuku pērk arvien mazāk jo milzīgos apjomos tirgū ienāk lēta MAZLIETOTA tehnika. Tehnika dzenoties pēc KVANTITĀTES kapitāli krita kvalitātē modeļi tika ražoti arvien jauni un jauni laisti tirgū arvien zaļāki un nenostrādātāki. Laikam kādam beidzot pieeca LABĀK DĀRGĀK UN MAZĀK nekā lētāk un sūdīgāk. Ziniet kopš janvāra vidus esmu sņēmis vsimaz 5 priekšlikumus nopirks MAZLIETOTUS CANOS MARKUS vidēji pa 1/2 lidz 1/3 no VEIKALA cenas AR PAPĪRIEM var arī uz pāskaitijumu , ko pirkuši visādi KANTORI un ĪPAŠNIEKI "FOTO FANI". taga notiek masveidīga atkartīšanās no jebkā LIEKA ko var pārdot. Jaunu profesionālu tehniku nepārk gandrīz vispār GAIDA JAUNKUS MODEĻUS vai nav naudas Un vispār KAM VAIG DARBAM nopirks par jebkuru cenu , kam IZKLAIDEI tas šobrīd nepērk Džive ir skaista iesaku jautru kīno apakšejais klipiņš no šitā linka reinistraidas.lv...
Lunis:Sistēma pavisam vienkarša , JAUNU tehnuku pērk arvien mazāk jo milzīgos apjomos tirgū ienāk lēta MAZLIETOTA tehnika. Tehnika dzenoties pēc KVANTITĀTES kapitāli krita kvalitātē modeļi tika ražoti arvien jauni un jauni laisti tirgū arvien zaļāki un nenostrādātāki. Laikam kādam beidzot pieeca LABĀK DĀRGĀK UN MAZĀK nekā lētāk un sūdīgāk. Ziniet kopš janvāra vidus esmu sņēmis vsimaz 5 priekšlikumus nopirks MAZLIETOTUS CANOS MARKUS vidēji pa 1/2 lidz 1/3 no VEIKALA cenas AR PAPĪRIEM var arī uz pāskaitijumu , ko pirkuši visādi KANTORI un ĪPAŠNIEKI "FOTO FANI". taga notiek masveidīga atkartīšanās no jebkā LIEKA ko var pārdot. Jaunu profesionālu tehniku nepārk gandrīz vispār GAIDA JAUNKUS MODEĻUS vai nav naudas Un vispār KAM VAIG DARBAM nopirks par jebkuru cenu , kam IZKLAIDEI tas šobrīd nepērk Džive ir skaista iesaku jautru kīno apakšejais klipiņš no šitā linka [url=http://reinistraidas.lv/video/
Mazlietotu]http://reinistraidas.lv/video/
Mazlietotu[/url] marku par 1/3 cenas gan laprāt nopirktu. Baigi prasās otra kamera
Luni, bet saproti vienu lietu, uzra'zotais stikls jau nebus ne par matu tiesu labaks ,sliktaks.. pienjemsis 300/4 IS ... agrak tas maksaja nedargi.. tagad tam cena afiget ku izauga
Kanonam vismaz eBay pa leetu iet supertele... 500/600-ki... Nikonam akurat 1/3 dargak
Vel viena lieta, ka viss paliks dargaks, jo noliktavas paliek tuksakas, preci nepasuta un attiecigi neplaano uz ilgaku laiku stocku, jo cilvekiem nav naudas. lejupslide ir visas nozares visa pasaule.