forum.gif
Canon tehnikai cenas kaapj?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Canon tehnikai cenas kaapj?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.03.09 21:28
 citēt
Shodien no neoficiaaliem avotiem dzirdeeju, ka canon foto tehnikai cenas esot uzkaapushas par ~ 30%, focikiem, objektiiviem, uc. Vai kaads zin par to un varbuut pat zin kaadu linku?
Publicēts: 23.03.09 21:32
 citēt
Cenas kāpj no 15-25 % , tā ir informācija no canon.fi pārstāvjiem LV , pagājušo nedēļu runāju ar viņiem par to :(:(:(:(, skumji , bet fakts.:face-crying:
Publicēts: 23.03.09 21:34
 citēt
tādas lietas regulē tirgus, konkurence, pieprasījums. tā uz dullo, izdomāju[ izzīdu no pirksta ], nu tik būs, tās lietas nenotiek
Publicēts: 23.03.09 21:49
 citēt
zinu, ka UK tika celtas cenas gada sakuma delj marcinjas/eiro kursa svarstibam.
Publicēts: 23.03.09 22:25
 citēt
FI valstī un citur ir drusku savādāka uztvere par biznesu. Latvijā šo biznesa veidu nesaprot. Esmu ar to jau saskāries.:face-sad: Skumji ir tas ka drīz vien iespējams arčiti izdarīs kaut ko līdzīgu, bet šis ko saku nav traca celšana, tas ir tikkai novērojums. Jo tirdzniecības apjomi pasaulē krītas, bet ēst ta gribas.:face-wink:
Publicēts: 23.03.09 23:17
 citēt
Čalis no Canona teica, ka tas esot dēļ Kitajozu kursu, ķipa tavo...
Publicēts: 23.03.09 23:34
 citēt
Normāla matemātika= Tad kad visi pērk un lietas iet no rokas tad nopelnīt miljonu ir tīrais nieks, bet ja lieta neiet tad ar daudz mazāku pārdotās produkcijas apjomu arī jānopelna miljons. Man liekas ka eirotieši nespēj nodrošināt apsolītos apjomus un tādēļ arī šībie atlaides piegrizuši.:face-devil-grin:
Publicēts: 23.03.09 23:35 labots
 citēt
Sistēma pavisam vienkarša , JAUNU tehnuku pērk arvien mazāk jo milzīgos apjomos tirgū ienāk lēta MAZLIETOTA tehnika. Tehnika dzenoties pēc KVANTITĀTES kapitāli krita kvalitātē modeļi tika ražoti arvien jauni un jauni laisti tirgū arvien zaļāki un nenostrādātāki. Laikam kādam beidzot pieeca LABĀK DĀRGĀK UN MAZĀK nekā lētāk un sūdīgāk. Ziniet kopš janvāra vidus esmu sņēmis vsimaz 5 priekšlikumus nopirks MAZLIETOTUS CANOS MARKUS vidēji pa 1/2 lidz 1/3 no VEIKALA cenas AR PAPĪRIEM var arī uz pāskaitijumu , ko pirkuši visādi KANTORI un ĪPAŠNIEKI "FOTO FANI". taga notiek masveidīga atkartīšanās no jebkā LIEKA ko var pārdot. Jaunu profesionālu tehniku nepārk gandrīz vispār GAIDA JAUNKUS MODEĻUS vai nav naudas:):) Un vispār KAM VAIG DARBAM nopirks par jebkuru cenu , kam IZKLAIDEI tas šobrīd nepērk:) Džive ir skaista iesaku jautru kīno apakšejais klipiņš no šitā linka reinistraidas.lv...
Publicēts: 23.03.09 23:47
 citēt
Lunis:Sistēma pavisam vienkarša , JAUNU tehnuku pērk arvien mazāk jo milzīgos apjomos tirgū ienāk lēta MAZLIETOTA tehnika. Tehnika dzenoties pēc KVANTITĀTES kapitāli krita kvalitātē modeļi tika ražoti arvien jauni un jauni laisti tirgū arvien zaļāki un nenostrādātāki. Laikam kādam beidzot pieeca LABĀK DĀRGĀK UN MAZĀK nekā lētāk un sūdīgāk. Ziniet kopš janvāra vidus esmu sņēmis vsimaz 5 priekšlikumus nopirks MAZLIETOTUS CANOS MARKUS vidēji pa 1/2 lidz 1/3 no VEIKALA cenas AR PAPĪRIEM var arī uz pāskaitijumu , ko pirkuši visādi KANTORI un ĪPAŠNIEKI "FOTO FANI". taga notiek masveidīga atkartīšanās no jebkā LIEKA ko var pārdot. Jaunu profesionālu tehniku nepārk gandrīz vispār GAIDA JAUNKUS MODEĻUS vai nav naudas:):) Un vispār KAM VAIG DARBAM nopirks par jebkuru cenu , kam IZKLAIDEI tas šobrīd nepērk:) Džive ir skaista iesaku jautru kīno apakšejais klipiņš no šitā linka [url=http://reinistraidas.lv/video/

Mazlietotu]http://reinistraidas.lv/video/

Mazlietotu[/url] marku par 1/3 cenas gan laprāt nopirktu. Baigi prasās otra kamera
Publicēts: 23.03.09 23:47
 citēt
dzejnieks:Čalis no Canona teica, ka tas esot dēļ Kitajozu kursu, ķipa tavo...

Jap, taa arii ir, jenas cena pa pusgadu ir pieaugusi par aptuveni 25%, tapeec arii pieaug cenas Japaanaa razhotaam preceem.
Publicēts: 24.03.09 09:57
 citēt
Jāpāriet uz Nikon :face-grin:. Bet ja nopietni, ja man nav naudas, lai nopirktu kaut vai veco 5d pa 1100ls, kādēļ gan man lai būtu nauda, lai pirktu pa 1300 :)???
Publicēts: 24.03.09 10:05
 citēt
Luni, bet saproti vienu lietu, uzra'zotais stikls jau nebus ne par matu tiesu labaks ,sliktaks.. pienjemsis 300/4 IS ... agrak tas maksaja nedargi.. tagad tam cena afiget ku izauga

Kanonam vismaz eBay pa leetu iet supertele... 500/600-ki... Nikonam akurat 1/3 dargak

Vel viena lieta, ka viss paliks dargaks, jo noliktavas paliek tuksakas, preci nepasuta un attiecigi neplaano uz ilgaku laiku stocku, jo cilvekiem nav naudas. lejupslide ir visas nozares visa pasaule.
Publicēts: 24.03.09 12:16
 citēt
Labi, canon jaa. Bet kaa ar sigma, tokina, tamron, tos ar razho skiibacanie un tiem cenas arii kaapj vai nee?
Publicēts: 24.03.09 12:34
 citēt
mans domāt , ka tā ir īslaicīga kampaņa , pirms cenu krituma....
Jej bogu ! Pieminiet manus vārdus! :face-devil-grin:
Publicēts: 24.03.09 13:08
 citēt
Jā, šeit: intimmeitene.lv... šī nenormālīgi aktuālā problēma ir aprakstīta visos sīkumos!

Seviķi dārgāki palikšot kita objektīvi un 350 D...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):