ironia:nesapratu sho mekletaja domu? ko es tur varu iegut ja ievietoju kadu bildi uz mekleshanu?
iegūt var ienaidniekus. ja sāksi škandalēt par to, ka Tev bildi nofāgojuši. teorētiski (ārzemēs varbūt arī praktiski) vari ietiesāt sev naudu. tikai tad vispirms jāiestājās invalīdos (invalīdi atbrīvoti no bargām maksām par tiesas tribulēšanu). vēl vari pārbaudīt savas aizdomas, ja Tev šķiet, ka kāda bilde zagta.
Vispār jau dažādi nopietni kuļībini izmanto šādus tādus pašrakstītus isstādājumus Bilžu meklēšanai I-netā . Esmu pat saskāries ar tādiem kas meklē pēc KAMERAS numura kurš EXIF datos atrodams un vēl kaudze dažādu parametru. Bet nu tie ir konkrēti advancēti dzeki ar varētu teikt "Nosliecēm" Daš laps te varētu izplust plašāk par šo tēmu , bet nuu tas nav priexš lameriem bet drīzāk konkrētas specializācijas kantoriem domāti isstrādājumi
a man nekadi dati nebij jaievada nekur, tikai vienaa pasakumaa bij jaapluko balvu fonds, lai tajaa ieraudzitu ierametus zagtos darbus no interneta ar visu kopirait zimi. ja gudri cilveki neieteiktu likt zagli mieraa un neierosinat lietu par autortiesib parkapumiem,tagad Godmanim butu sieva slepkava