forum.gif
rokam neta savas bildes
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / rokam neta savas bildes
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.03.09 21:55
 citēt
Publicēts: 24.03.09 21:55
 citēt
kļūdies :face-grin:
Publicēts: 24.03.09 23:05
 citēt
Nu bišk tagad paskatīju kaut kādas bilde - it kā neko neatrada...
Publicēts: 24.03.09 23:11
 citēt
Tineye ir forshs, tik datu baaze shim maza.
Publicēts: 24.03.09 23:21
 citēt
nav
Publicēts: 25.03.09 00:25
 citēt
nav nav ... :face-glasses:
Publicēts: 25.03.09 00:28
 citēt
jaacepj
Publicēts: 25.03.09 00:29
 citēt
lkz:jaacepj

blaaaaaaa, JĀCEP!! nevis cepJ, fuj, nu šausmīgi!
Publicēts: 25.03.09 00:32
 citēt
ha ha - un atrod arī, un pat ar izmainītām detaļām. Bēdīgi tik ka lielākā daļa ir nelegāli savāktas no fotosaitiem :(
Publicēts: 27.03.09 15:59
 citēt
nesapratu sho mekletaja domu? ko es tur varu iegut ja ievietoju kadu bildi uz mekleshanu?
Publicēts: 27.03.09 16:05
 citēt
ironia:nesapratu sho mekletaja domu? ko es tur varu iegut ja ievietoju kadu bildi uz mekleshanu?
iegūt var ienaidniekus. :face-crying:ja sāksi škandalēt par to, ka Tev bildi nofāgojuši. teorētiski (ārzemēs varbūt arī praktiski) vari ietiesāt sev naudu. tikai tad vispirms jāiestājās invalīdos :face-sad:(invalīdi atbrīvoti no bargām maksām par tiesas tribulēšanu). vēl vari pārbaudīt savas aizdomas, ja Tev šķiet, ka kāda bilde zagta.:face-smile:
Publicēts: 27.03.09 16:13
 citēt
ak šita..
Publicēts: 27.03.09 16:18
 citēt
ironia:ak šita..
nu, SHITā es domāju. pats nav jūzējis.
Publicēts: 27.03.09 17:59
 citēt
Vispār jau dažādi nopietni kuļībini izmanto šādus tādus pašrakstītus isstādājumus Bilžu meklēšanai I-netā . Esmu pat saskāries ar tādiem kas meklē pēc KAMERAS numura kurš EXIF datos atrodams un vēl kaudze dažādu parametru. Bet nu tie ir konkrēti advancēti dzeki ar varētu teikt "Nosliecēm" :):) Daš laps te varētu izplust plašāk par šo tēmu , bet nuu tas nav priexš lameriem bet drīzāk konkrētas specializācijas kantoriem domāti isstrādājumi:)
Publicēts: 27.03.09 19:30 labots
 citēt
a man nekadi dati nebij jaievada nekur, tikai vienaa pasakumaa bij jaapluko balvu fonds, lai tajaa ieraudzitu ierametus zagtos darbus no interneta ar visu kopirait zimi. ja gudri cilveki neieteiktu likt zagli mieraa un neierosinat lietu par autortiesib parkapumiem,tagad Godmanim butu sieva slepkava :D
Publicēts: 28.03.09 22:58
 citēt
ir cilvēki, kuriem likumi neexistē, jo viņi tos raksta pēc savām vajadzībam :(
Publicēts: 30.04.09 14:46 labots
 citēt
CerambyX:http://tineye.com/

Neko jau sev! Nekad nebiju mēģinājis. Pamēģināju ar vienu bildi no FB, kas man likās... nu tāda... pārāk jau nu baigi labā. Priekš fotogrāfijas.

Še Tev :)

"Burbuļi" by Elings: www.fotoblog.lv...

un

"Silver Orbs" by Scobie Trevor: sklepgb.plakatoteka.pl...
Publicēts: 30.04.09 14:54
 citēt
labs, bet izskatās ka tiešām tā DB maza, jo savas bildes citos fotoportālos neatrod :(
Pēc algoritma bija jāatrod
Publicēts: 30.04.09 19:14
 citēt
šis būs smags gadījums... ievietotāja krīt gar zemi un brēc: "nav zagta, nav zagta!". esot bildējusi fototapetes (!) bērna istabā!
:face-crying::face-crying::face-crying:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):