forum.gif
spams (SPAM)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / [Slēgts] spams (SPAM)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 6
  5. 7
  6. 8
  7. 9
  8. 10
  9. 11
  10. 12
  11. 13
  12. ...
  13. 322
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 02.04.09 11:57
 citēt
asteszvaigzne, tu pat iedomāties nevari, kādu dārgumu man būs jānes :face-grin:

bārbijas somu ar lielu G burtu un pilnu ar mantiņām :face-monkey:
Publicēts: 02.04.09 11:59
 citēt
daiga35:asteszvaigzne, tu pat iedomāties nevari, kādu dārgumu man būs jānes :face-grin:

tā jau parasti - pirmajiem tiek tas labākais....nez, kas paliks pēdējiem pretendentiem?......:p;)
Publicēts: 02.04.09 11:59 labots
 citēt
daiga35:asteszvaigzne, tu pat iedomāties nevari, kādu dārgumu man būs jānes :face-grin:

atziņa par mantiņām mani padara aizdomīgu :face-glasses:
ko taisies tur sabāzt, ko ?
Publicēts: 02.04.09 12:00 labots
 citēt
asteszvaigzne:

tā jau parasti - pirmajiem tiek tas labākais....nez, kas paliks pēdējiem pretendentiem?......:p;)

ir tak N$M kreatīvais duets - deru, ka zēni parūpēsies....
+ atvaļinātais rezevists Annirs, kurš ar tā kā gatavs atsākt aktīvās Plenerēšanas gaitas
Publicēts: 02.04.09 12:01
 citēt
Aizbrauks 10 blogeri pleneeraa uz Sedu un pilsetas populacija dubultosies :face-grin:
Publicēts: 02.04.09 12:02
 citēt
NilsS:
asteszvaigzne:/quote]

ir tak N$M kreatīvais duets - deru, ka zēni parūpēsies....
+ atvaļinātais rezevists Annirs, kurš ar tā kā gatavs atsākt aktīvās Plenerēšanas gaitas

augstāk minētais vieš nepārprotami pamatotas cerības, ka bešā nepaliks neviens!;)
Publicēts: 02.04.09 12:02
 citēt
sasar:Aizbrauks 10 blogeri pleneeraa uz Sedu un pilsetas populacija dubultosies :face-grin:

visvairāk mani satrauc demogrāfiskā sprādziena vilņa iespēja mazliet vēlāk
Publicēts: 02.04.09 12:05 labots
 citēt
"atziņa par mantiņām mani padara aizdomīgu :face-glasses:
ko taisies tur sabāzt, ko ?"

kas tur aizdomīgs, tas tikai normāli, ka kārtīgam fotogrāfam, ja viņš tai lietai pieiet nopietni, pilna soma plenerēšanai paredzētu mantiņu... es tur neko bāzt netaisos, tā taču tava soma :face-glasses:
Publicēts: 02.04.09 12:23
 citēt
daiga35:"atziņa par mantiņām mani padara aizdomīgu :face-glasses:
ko taisies tur sabāzt, ko ?"

kas tur aizdomīgs, tas tikai normāli, ka kārtīgam fotogrāfam, ja viņš tai lietai pieiet nopietni, pilna soma plenerēšanai paredzētu mantiņu... es tur neko bāzt netaisos, tā taču tava soma :face-grin:

ar ko motivēta šī vizuālā metamerfoze ?
Publicēts: 02.04.09 12:29 labots
 citēt
pats teici, ka soma smaga, tad nu pilnīgi nemotivēti pieņemu, ka tur jābūt pilnam ar dažādām fotogrāfam nepieciešamām mantiņām, es foto-terminos mēdzu putroties, tādēļ nepielietoju zinātniskos nosaukumus, jo īpaši ņemot vērā somas ārējos :face-monkey:parametrus
Publicēts: 02.04.09 12:34
 citēt
daiga35:pats teici, ka soma smaga, tad nu pilnīgi nemotivēti pieņemu, ka tur jābūt pilnam ar dažādām fotogrāfam nepieciešamām mantiņām, es foto-terminos mēdzu putroties, tādēļ nepielietoju zinātniskos nosaukumus, jo īpaši ņemot vērā somas ārējos :face-monkey:parametrus

būs laikam vismaz vecpapa cirītis jāizliek ārā. Kaut to acu dēļ...
Publicēts: 02.04.09 12:36
 citēt
a kam tev tas cirītis, un kāds tam sakars ar acīm? :face-surprise:
Publicēts: 02.04.09 12:40 labots
 citēt
daiga35:a kam tev tas cirītis, un kāds tam sakars ar acīm? :face-surprise:

cirītis nebaltai dienai, tā vecpaps vēlēja.( tāda arī plenerējot var pienākt ) A acu bisku žēl sametās, jāstiep tak būs
Publicēts: 02.04.09 12:41
 citēt
paldies par rūpēm, citādi es jau taisījos skriet uz sporta zāli, lai spētu plenerēties augstākajā līmenī :face-glasses:
Publicēts: 02.04.09 12:43
 citēt
daiga35:paldies par rūpēm, citādi es jau taisījos skriet uz sporta zāli, lai spētu plenerēties augstākajā līmenī :face-glasses:

domāju, ka tas bija gudrs lēmums. Pat bez cirīša tur i ko stiept. Un ne jau manām vārgām miesām
Publicēts: 02.04.09 12:47
 citēt
es jau tā sapratu, ka tava stiprā puse ir plānošana un organizēšana ;)
Publicēts: 02.04.09 14:31
 citēt
NilsS:
foto_laaga:hmm, it kā šitas forums tika izveidots, lai es tiktu uz kaadu plenēru, a kas te tagad jau tiek apspriests nemaz nebraucu ieksaa..:face-surprise:

jā, tas gan nav lāga....bet iespējams, ka nemaz vēl neesi īsti sagatavots Plenerēšanai...
Dkundze ir atbalstījusi variantu ar Sedu. Ļoti apsveicami. Ir vēl kāds ?

nu tas jau viennoziimiigi, ka neesmu gatavs ;)
Publicēts: 02.04.09 14:58
 citēt
Kas par sviestu!? 8 lapas spama, lai 4 cilvji vienotos braukt uz Sedu? Es ar labprāt kautkur aizbrauktu, bet man laikam nespīd, jo nav iekšā lasīt visas 8 lapas... Izlasīju pēdējo:)
Publicēts: 02.04.09 15:14
 citēt
GG:Kas par sviestu!? 8 lapas spama, lai 4 cilvji vienotos braukt uz Sedu? Es ar labprāt kautkur aizbrauktu, bet man laikam nespīd, jo nav iekšā lasīt visas 8 lapas... Izlasīju pēdējo:)

es skaidri jūtu, ka ar tik pārsteidzīgu pieeju šim jautājumam var tikai visu sabojāt :face-plain:
Plenerēšanai ir jānāk no iekšām, kopā ar skaistumu
es tad nu dodos savā šīsdienas mikroplenērā
Publicēts: 02.04.09 16:00
 citēt
GG, nav arii jeegas lasiit visas 8lpp ... par pleneereeshanu ir shinii peedeejaa lapaa;-))))

Nils, nu tad - kad kur cikos?;-)
Publicēts: 02.04.09 17:32
 citēt
GG, neko neesi palaidis garām, cilvēki vienkārši komunicējas, attiecībā uz plenēru tikai tagad sāk veidoties daudzmaz sazīmējamas aprises :face-glasses:
Publicēts: 02.04.09 17:39
 citēt
dansiga:GG, nav arii jeegas lasiit visas 8lpp ... par pleneereeshanu ir shinii peedeejaa lapaa;-))))

Nils, nu tad - kad kur cikos?;-)

pirms izteikt savas domas, es vēlos uzklausīt abu godājamo Vecbiedru M$N domas, par laiku, iespējām un vietu....
Publicēts: 02.04.09 17:42
 citēt
un kā ar D-kundzes un D-acis domām? vai tās tiks ņemtas vērā? ;)
Publicēts: 02.04.09 17:47
 citēt
daiga35:un kā ar D-kundzes un D-acis domām? vai tās tiks ņemtas vērā? ;)

Dkundzes loma ir unikāla, saistībā ar 5D II projektu, savukārt "Kristāla dzidrā" skata īpašnieci ikkatrs pamatvērtības cienošs plenērists vēlētos redzēt pasākumā. Īsumā- jā, tiks ņemtas....
Publicēts: 02.04.09 18:45
 citēt
šodien man bija brīvdiena, attiecīgi nebija laika plenerēt. darbā pagaidām gan var uz nebēdu................ plenerēšanu uzraudzīšu no malas, nekādos Sedas braucienos nepiedalīšos kamēr širmis nebūs restartēts. restartēšanas pasākums briest tuvākajā laikā, un saistās ar braucienu pie jūŗjas, pie kuras neesmu bijis septiņus gadus, kopā ar kādu blogeri X, kurš vēlējās palikt anonīms un plenerēšanā pagaidām nepiedalās.
Publicēts: 02.04.09 18:58
 citēt
GG:8 lapas spama :)
un sarakstījuši pa visiem, a jālasa Tev 1-am pašam viss!:face-surprise:
Publicēts: 02.04.09 18:59
 citēt
cik noslēpumains tas NegatIvs :face-glasses:
Publicēts: 02.04.09 19:00
 citēt
harald, tiešām visu izlasīji? :face-surprise:
Publicēts: 02.04.09 19:04
 citēt
daiga35:harald, tiešām visu izlasīji? :face-surprise:
vai prāts!:face-surprise:nav jau tik, cik 100 1-tulības gadu, bet.:face-sad:
Publicēts: 02.04.09 19:20
 citēt
haralds:
GG:8 lapas spama :)
un sarakstījuši pa visiem, a jālasa Tev 1-am pašam viss!:face-surprise:

nevar nolieg, ka 2atā lasīšana būtu interesantāka :)
lai iekustinātu šaubīgāko plenerētāju daļu, nolēmu prezentāt savu šīsdienas veikumu mikroplenērā "Darbs-mājas", skat. reportāžu sadaļā, protams
Publicēts: 02.04.09 19:26
 citēt
daiga35:cik noslēpumains tas NegatIvs :face-glasses:
pirms širmja restarta, interese par plenēriem ir plenerēšanas līmenī, līdz ko plenerēšana pāriet plenēra stadijā, tā man rodās nepārvarama tieksme nosvīst.
Publicēts: 02.04.09 19:38 labots
 citēt
NegatIvs, domā, tu vienīgais tāds? Citi varbūt to tik ļoti neizrāda... bet reizēm tomēr jāsaņemas :face-wink:
Publicēts: 02.04.09 19:46
 citēt
NilsS:... šīsdienas veikumu mikroplenērā ...
skatīsim. arī makro- un midiplenērus!:face-smile:
Publicēts: 02.04.09 19:53
 citēt
daiga35:NegatIvs, domā, tu vienīgais tāds? Citi vrabūt to tik ļoti neizrāda... bet reizēm tomēr jāsaņemas :face-wink:
muļķi laist ir viena lieta, vazāties barā ar fotoaparātiem pavisam cita. zināma pieredze dara tramīgu. neredzu ne mazāko iemeslu saņemties. vienīgi pēc veiksmīgas restartēšanas kaut kas varētu mainīties. mana stingrā nostāja šajā jautājumā, nekādā mērā[ nav 0,5, ne 0,7l ] neietekmēs turpmāko plenerēšanas gaitu
Publicēts: 02.04.09 19:57
 citēt
es, ja godīgi, tur redzu tikai tusiņu :)
Publicēts: 02.04.09 20:02
 citēt
mana nelielā pieredze ari rāda, ka barā vazāties apkārt ar fotoaparātiem nav forši, bet ja tam pieiet demokrātiski, gan jau katrs var atrast sev nodarbi, barā, divatā vai vienatnē... :face-monkey: jautrība jau slēpjas kopīgā tējas dzeršanā :face-smile:
Publicēts: 02.04.09 20:11
 citēt
uz muižiņas alusbrūzi - kaut šosvētdien esmu gatavs iet un plenerēt :):):)
Publicēts: 02.04.09 20:12
 citēt
daiga35:jautrība jau slēpjas kopīgā tējas dzeršanā :face-smile:
mana nelielā pieredze rāda, ka caur / pateicoties / dzeršanai - ne bez dzeršanas, tak ne tējas.:face-grin:
Publicēts: 02.04.09 20:26
 citēt
harald, neuztver visu tik burtiski :P
Publicēts: 02.04.09 20:27
 citēt
daiga35:mana nelielā pieredze ari rāda, ka barā vazāties apkārt ar fotoaparātiem nav forši, bet ja tam pieiet demokrātiski, gan jau katrs var atrast sev nodarbi, barā, divatā vai vienatnē... :face-monkey: jautrība jau slēpjas kopīgā tējas dzeršanā :face-smile:
tā varētu būt jautrības imitēšana. reāla jautrība rodās spontāni, pateicoties dažādiem apstākļiem un dalībnieku sastāvam un nereti beidzās ar nepazīstamas lustras ieraudzīšanu otrajā rītā. īsta jautrība ir neplānota. nav tā, ka sarunā datumu, sabrauc, salej tēju un visiem paliek jautri. :face-sad:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 6
  5. 7
  6. 8
  7. 9
  8. 10
  9. 11
  10. 12