"atziņa par mantiņām mani padara aizdomīgu ko taisies tur sabāzt, ko ?"
kas tur aizdomīgs, tas tikai normāli, ka kārtīgam fotogrāfam, ja viņš tai lietai pieiet nopietni, pilna soma plenerēšanai paredzētu mantiņu... es tur neko bāzt netaisos, tā taču tava soma
daiga35:"atziņa par mantiņām mani padara aizdomīgu ko taisies tur sabāzt, ko ?"
kas tur aizdomīgs, tas tikai normāli, ka kārtīgam fotogrāfam, ja viņš tai lietai pieiet nopietni, pilna soma plenerēšanai paredzētu mantiņu... es tur neko bāzt netaisos, tā taču tava soma
pats teici, ka soma smaga, tad nu pilnīgi nemotivēti pieņemu, ka tur jābūt pilnam ar dažādām fotogrāfam nepieciešamām mantiņām, es foto-terminos mēdzu putroties, tādēļ nepielietoju zinātniskos nosaukumus, jo īpaši ņemot vērā somas ārējos :face-monkey:parametrus
daiga35:pats teici, ka soma smaga, tad nu pilnīgi nemotivēti pieņemu, ka tur jābūt pilnam ar dažādām fotogrāfam nepieciešamām mantiņām, es foto-terminos mēdzu putroties, tādēļ nepielietoju zinātniskos nosaukumus, jo īpaši ņemot vērā somas ārējos :face-monkey:parametrus
būs laikam vismaz vecpapa cirītis jāizliek ārā. Kaut to acu dēļ...
foto_laaga:hmm, it kā šitas forums tika izveidots, lai es tiktu uz kaadu plenēru, a kas te tagad jau tiek apspriests nemaz nebraucu ieksaa..:face-surprise:
jā, tas gan nav lāga....bet iespējams, ka nemaz vēl neesi īsti sagatavots Plenerēšanai... Dkundze ir atbalstījusi variantu ar Sedu. Ļoti apsveicami. Ir vēl kāds ?
Kas par sviestu!? 8 lapas spama, lai 4 cilvji vienotos braukt uz Sedu? Es ar labprāt kautkur aizbrauktu, bet man laikam nespīd, jo nav iekšā lasīt visas 8 lapas... Izlasīju pēdējo
GG:Kas par sviestu!? 8 lapas spama, lai 4 cilvji vienotos braukt uz Sedu? Es ar labprāt kautkur aizbrauktu, bet man laikam nespīd, jo nav iekšā lasīt visas 8 lapas... Izlasīju pēdējo
es skaidri jūtu, ka ar tik pārsteidzīgu pieeju šim jautājumam var tikai visu sabojāt :face-plain: Plenerēšanai ir jānāk no iekšām, kopā ar skaistumu es tad nu dodos savā šīsdienas mikroplenērā
daiga35:un kā ar D-kundzes un D-acis domām? vai tās tiks ņemtas vērā?
Dkundzes loma ir unikāla, saistībā ar 5D II projektu, savukārt "Kristāla dzidrā" skata īpašnieci ikkatrs pamatvērtības cienošs plenērists vēlētos redzēt pasākumā. Īsumā- jā, tiks ņemtas....
šodien man bija brīvdiena, attiecīgi nebija laika plenerēt. darbā pagaidām gan var uz nebēdu................ plenerēšanu uzraudzīšu no malas, nekādos Sedas braucienos nepiedalīšos kamēr širmis nebūs restartēts. restartēšanas pasākums briest tuvākajā laikā, un saistās ar braucienu pie jūŗjas, pie kuras neesmu bijis septiņus gadus, kopā ar kādu blogeri X, kurš vēlējās palikt anonīms un plenerēšanā pagaidām nepiedalās.
un sarakstījuši pa visiem, a jālasa Tev 1-am pašam viss!:face-surprise:
nevar nolieg, ka 2atā lasīšana būtu interesantāka lai iekustinātu šaubīgāko plenerētāju daļu, nolēmu prezentāt savu šīsdienas veikumu mikroplenērā "Darbs-mājas", skat. reportāžu sadaļā, protams
pirms širmja restarta, interese par plenēriem ir plenerēšanas līmenī, līdz ko plenerēšana pāriet plenēra stadijā, tā man rodās nepārvarama tieksme nosvīst.
daiga35:NegatIvs, domā, tu vienīgais tāds? Citi vrabūt to tik ļoti neizrāda... bet reizēm tomēr jāsaņemas
muļķi laist ir viena lieta, vazāties barā ar fotoaparātiem pavisam cita. zināma pieredze dara tramīgu. neredzu ne mazāko iemeslu saņemties. vienīgi pēc veiksmīgas restartēšanas kaut kas varētu mainīties. mana stingrā nostāja šajā jautājumā, nekādā mērā[ nav 0,5, ne 0,7l ] neietekmēs turpmāko plenerēšanas gaitu
mana nelielā pieredze ari rāda, ka barā vazāties apkārt ar fotoaparātiem nav forši, bet ja tam pieiet demokrātiski, gan jau katrs var atrast sev nodarbi, barā, divatā vai vienatnē... :face-monkey: jautrība jau slēpjas kopīgā tējas dzeršanā
daiga35:mana nelielā pieredze ari rāda, ka barā vazāties apkārt ar fotoaparātiem nav forši, bet ja tam pieiet demokrātiski, gan jau katrs var atrast sev nodarbi, barā, divatā vai vienatnē... :face-monkey: jautrība jau slēpjas kopīgā tējas dzeršanā
tā varētu būt jautrības imitēšana. reāla jautrība rodās spontāni, pateicoties dažādiem apstākļiem un dalībnieku sastāvam un nereti beidzās ar nepazīstamas lustras ieraudzīšanu otrajā rītā. īsta jautrība ir neplānota. nav tā, ka sarunā datumu, sabrauc, salej tēju un visiem paliek jautri.