NegatIv, tu taču galīgi visu esi saputrojis neviens taču nerunā par jautrības plānošanu, protams, ka tā rodas spontāni atkarībā no daudziem apstākļiem, bet nevar jau visu laiku cilvēks viens pats ar sevi radīt jautrību, vismaz tavs depresīvais noskaņojums neko labu par to neliecina... vienīgais, kas tiek plānots, ir iespēja satikties tiem, kuri, spriežot pēc šī te garā spama, ir izrādījuši tādu vēlmi... un starp citu, tu pats arī tajā diezgan aktīvi piedalījies
es šet piedalos, lai strādātu, lai plenerizētu un visticamāk tādā pašā garā turpināšu, cenšos nelaist garām piemērotus topikus, reizēm rodās skandāli, bet tas pieder pie lietas
daiga, ui - modelis toch varetu buut labais ..... diezgan koloriits - ar taadu striipaas adiitu miciiti, sirmu baardu ..... UH ;-)))) Un vispar man aizdomas, ka no sheit klaatrunaatajaiem beigaas pleneerosim mees ar tevi +asteszvaigzne;-)))
kas nu kuram liekas "viegli aizsniedzams" dažam tāls tak šķiet jau Grīziņkalns bet lai godā augstu turēts tiktu spams mums te pat īru sasars aizsniedzams.
dansiga:atrodamies vietaa, no kura viegli aizsniedzamas visas Latvijas vietas;-)))
skaaaaaidrs. Ja es būtu rīdzinieks ( taču labi vien, ka neesmu ) plenēros vispār nebrauktu.( ka tik par šito muldēšanu neizmet no biedrības :face-glasses Jums tur uz vietas visu mūžu var bildēt pa rajoniem
a es esu redzejis "Ridzinieces noslepumu" ko tirgo pudelee nopirksu - izdzershu i busiet kaa uz delnas. Ko tad? Bus jamekle kadas noslepumainas kurzemnieces
Maris:a es esu redzejis "Ridzinieces noslepumu" ko tirgo pudelee nopirksu - izdzershu i busiet kaa uz delnas. Ko tad? Bus jamekle kadas noslepumainas kurzemnieces
Nils, es gan viena pati ar fotoaparātu pa dažiem Rīgas rajoniem neklīstu, esmu iedomājusies, ka laukos un mazpilsētās tomēr drošāk, vai arī es kļūdos? :face-plain:
daiga35:Nils, es gan viena pati ar fotoaparātu pa dažiem Rīgas rajoniem neklīstu, esmu iedomājusies, ka laukos un mazpilsētās tomēr drošāk, vai arī es kļūdos? :face-plain:
ir drošāk, nekļūdies. Nu tad rīkojiet reālu plenēru, jobčik ! Pārtiju fočēšana urlu krogos visas nakts garumā utt
Es šovakar kāreiz eju uz vienu pārtiju, vienīgā problēma, negribas aparātu ņemt līdzi, jo tad jau vairs nebūs nekāda atpūta, lai gan zināms kārdinājums ir, būšot dzīvais džezs utt. Bet citādi pa krogiem jau sen vairs neeju... :face-angel:
sakarā ar to, ka arī šodien man ir brīvdiena, braukšu uz fazendu, dārza projektu bīdīt. vakar bīdīju, bīdīju, kamēr plenērs norāvās, tā arī neaizbraucu ĪSTĀ koka meklējumos, varbūt šodien......................... drīz Daugavā ledus sāks kustēties...............................
daiga35:NegatIvs, tev noteikti jāatrod tas īstais koks!
Laikam jau būs tomēr jāpaņem tas fotoaparāts, katram gadījumam...
domāju, ka tā būtu pārāk impulsīva rīcība :face-plain: nevajag skriet īmo pavadā, tā uzreiz. Aizej un bildē ar acīm. Var arī visu laiku piesviest kadrējumu ar pirkstiem, baigi labi izskatās tādi žesti no malas. Tas būs labs sausais treniņš. Pēc tā, jau nākamreiz ar ideju pilnu somu dodies un fočē...
Nils, šis nebūs mans pirmais pasākums, kur esmu ar acīm bildējusi, ar pirkstiem kadrējot, gan baidos, ka bārmenis varētu mani pārprast un pārāk bieži ieliet, kas gan droši vien nebūtu tas trakākais iespējamais pārpratums
Impulsīva rīcība ne vienmēr ir slikta un nebūt nenozīmē skriešanu kāda pavadā, ko es parasti arī nedaru :P Uzklausu citu domas, bet lēmumu pieņemu pati
A par RIigu - nu gribaas tiem rigaa dziivojoshajiem briivdienaas prom no RIigas! taapec arii brauc citur ... ta ajau dabiski, ka buutu un buutu ko fotografeet ....
Nils, šis nebūs mans pirmais pasākums, kur esmu ar acīm bildējusi, ar pirkstiem kadrējot, gan baidos, ka bārmenis varētu mani pārprast un pārāk bieži ieliet, kas gan droši vien nebūtu tas trakākais iespējamais pārpratums
jā, nu ja Plenerēšanai pieslēgsies bārmenis, tad varētu sanākt štelle !
asteszvaigzne, a kad es izeju uz balkona piipeet - pie preteejaas maajaas kokaa varnas ir novijushas ligzdu un tagad peree ;-))) nu tad es shamaas noveeroju ;-)