daiga, njaaa ..... taa ir , kad vazaajaas rinjkjii pa pasauli ((
negativs, es 3 dienas neesmu redzeejusi baardaini!!!! es jesju prom - vinja veel nav, es naaku maajas - vinjsh jau prom - tik redzu ko shis pa dienu izdariijs ;-)
Andreass, ek - man bishk citi plnachiki jau uz riitidenu ;-(
tātad, kurš brauks uz Tvaika ielu? vajadzētu sarakstu un aprunāt tikšanās vietu un laiku. līdz jāņem personiskās higiēnas piederumi, čības, televizors un biblioteka uz vietas
alora, bet njem veeraa, ka jaatur pirksts uz pulsa=taustinja un pareizajaa briidii jaanobljaujaas (kad redzi, ka BEIDZOT pasakums ir nobriedis) - es ar es ar!!! ;-)))
Dansiga a es visu izlasīju, pareizāk sakot - sekoju šai tēmai kopš paša sākuma Mani ņemsiet līdzi? Cerams, kad būšu atpakaļ no siltajām zemēm, beidzot būsiet gatavi plenēram
dansiga:alora, bet njem veeraa, ka jaatur pirksts uz pulsa=taustinja un pareizajaa briidii jaanobljaujaas (kad redzi, ka BEIDZOT pasakums ir nobriedis) - es ar es ar!!! ;-)))
Jāmēģina būs nenogulēt Neuzturos te īpaši bieži, bet redzot šejienes "ātrumus" gan jau uzodīšu info
maris!!?!?!??! tu no KURIEM laukiem?!!?!??!?!?!?! rrrrrrrrrrrrrrr ERA - droshi droshi ...... te vis snotiek taa kaa , kad taarpi raapo pari celjam ;-p;-)
ai nee - es neko ljaunu - vnk. nodomaju, re nepavelti parfims ar tads izlaists - tajau laikam visas par vienu karti metamas... norauties..? vaita nu taa buus, ka vienos vartos dabusu pa mici. Nuta kurta tas priekshpleners? Puscelja starp Rigu un Valmieru?
nebija jau tik traki, izbaudīju silto dienu arī bez foto, gurķus vannas istabā tomēr nebildēšu, gan jau būs kādas labākas iespējas, bet paldies par ieteikumiem tad jau dansigai pilns aparāts bilžu
daiga, es nemeedzu pienabagoties - parasti saucu lietas iistajos vaardos un esmu reaaliste ;_) un no shiim uudens bildeem tieshaam sanaak 1 no 50 labi ja ....
daiga35:labs ir, lai būtu kivi, tad varbūt NegatIvs kādus gurķus būs nobildējis
fruktus fotografēju kādus četrus gadus atpakaļ, nu tā testa režīmā, tas bija, kad darbojos zem cita Nika, šajā dažas pabiras arī ir ieliktas, gan bez ūdens procedūrām. nav laika tagad muldēt, pienākums sauc, jāaizbrauc mini plenērā uz Madonas galu:face-plain: