forum.gif
spams (SPAM)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / [Slēgts] spams (SPAM)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 9
  5. 10
  6. 11
  7. 12
  8. 13
  9. 14
  10. 15
  11. 16
  12. ...
  13. 322
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 05.04.09 23:41
 citēt
Andreass, piesakies uz peļļu-pirti blakus topikā, tur viss notiek, un cilvēku būs bariem ;)
Publicēts: 06.04.09 11:37
 citēt
tie datumi tak vēl mūžīgi tālu, pie tam es ceru tajā laikā būt Serbijā vai vismaz ceļā uz turieni.

ja kaut kas tuvāk būs, tad jau noteikti
Publicēts: 06.04.09 14:53
 citēt
Maris:ai nee - es neko ljaunu - vnk. nodomaju, re nepavelti parfims ar tads izlaists - tajau laikam visas par vienu karti metamas... :D norauties..? vaita nu taa buus, ka vienos vartos dabusu pa mici. :) Nuta kurta tas priekshpleners? Puscelja starp Rigu un Valmieru?

Mari - pusceļš ir Straupe. Tas bija maigs mājiens Plenerētājiem ar slotas kātu ?:face-monkey:
Publicēts: 06.04.09 15:06
 citēt
Straupē jāiegriežās atceļā, pēc plenēra. apkalpošana tur labā līmenī, viena no dakterītēm atbilst fotografējamas būtnes kritērijiem:face-wink:
Publicēts: 06.04.09 15:08
 citēt
P.S. BET, FEISI tur............................................ labs materiāls
Publicēts: 06.04.09 15:48
 citēt
NilsS:
Maris:ai nee - es neko ljaunu - vnk. nodomaju, re nepavelti parfims ar tads izlaists - tajau laikam visas par vienu karti metamas... :D norauties..? vaita nu taa buus, ka vienos vartos dabusu pa mici. :) Nuta kurta tas priekshpleners? Puscelja starp Rigu un Valmieru?

Mari - pusceļš ir Straupe. Tas bija maigs mājiens Plenerētājiem ar slotas kātu ?:face-monkey:

No tā savukārt izriet, ka aizbraukt uz Valmieru ir tas pats, kas - divreiz uz Straupi. :D
Publicēts: 06.04.09 23:47
 citēt
Spameri hrenovi... gribēdams neizlasīsi... es PAR, ja būs pareizos laikos un viss skaisti sakārtosies:)...
Publicēts: 07.04.09 09:05
 citēt
Senders, lasi vēl divus topikus :P piektdienas vakars un par peļļupirti ;)
Publicēts: 07.04.09 09:34
 citēt
varbūt jācep ceturtā tēma un plenēru maijā un tad tur arī izlems kurā vietā un kādās pirtīs. Citādi viss sadrumstalots un nesaprotams.
Publicēts: 07.04.09 10:13
 citēt
Andreass:varbūt jācep ceturtā tēma un plenēru maijā un tad tur arī izlems kurā vietā un kādās pirtīs. Citādi viss sadrumstalots un nesaprotams.

ļoti neprecīzs situācijas vērtējums :face-plain: domāju, ka īstenajiem Plenerētājiem jau sen un viss ir skaidrs:face-monkey:
Publicēts: 07.04.09 10:25
 citēt
situācija bija skaidra jau pašā sākumā, nekā jauna, klasisks tusētāju - haļavšķiku gadījums
Publicēts: 07.04.09 10:38
 citēt
negatIvs:situācija bija skaidra jau pašā sākumā, nekā jauna, klasisks tusētāju - haļavšķiku gadījums

haļjavot ar jāprot
Publicēts: 07.04.09 11:06
 citēt
NilsS, ar plenērošanu viss ir skaidrs, tur jautājumu un problēmu nav, viss notiek.
es nedomāju, ka šie pasākumi ir plenēri , tie ir kopā sanākšans un atpūtas pasākumi.
Publicēts: 07.04.09 11:21
 citēt
Andreass:NilsS, ar plenērošanu viss ir skaidrs, tur jautājumu un problēmu nav, viss notiek.
es nedomāju, ka šie pasākumi ir plenēri , tie ir kopā sanākšans un atpūtas pasākumi.
nezinu gan, Blogā, esmu no pirmsākumiem[ tagad otrs niks ], visu laiku vēroju, bieži zem skaļa nosaukuma < Plenērs > slēpjās < 0 >, n-tas lapas spama, tjipa būšu- nebūšu.... un plenēra rezultāts - apšaubāmas bildes, par kurām pieklājības pēc paši plenēristi sabalso un sāpošas galvas. ir jau protams arī daži izņēmumi. tā kā plenerēšana nav tas sliktākais laika pavadīšanas veids, it īpaši, ja visu laiku pastāv negaidītības faktors - jebkurā brīdī, izfiltrējušās personas var arī spontāni, uz sitiena kaut kur aizbraukt...... plenerēšana dod redzamus rezultātus, gandrīz taustāmus, jūtu, ka mans širmis sāk krakšķēt un bīdīties un nav izslēgts, ka tuvojās restarta brīdis
Publicēts: 07.04.09 11:24
 citēt
NilsS:
negatIvs:situācija bija skaidra jau pašā sākumā, nekā jauna, klasisks tusētāju - haļavšķiku gadījums

haļjavot ar jāprot
ar to es nedomāju MUSU gadījumu[ plenerēšanu ]. tas bija domāts nedaudz blakus, uz citām aktivitātēm...........
Publicēts: 07.04.09 11:26
 citēt
negatIvs:
NilsS:ums

haļjavot ar jāprot
ar to es nedomāju MUSU gadījumu[ plenerēšanu ]. tas bija domāts nedaudz blakus, uz citām aktivitātēm...........

aaaa, Skaidrīte. Bet tik un tā jāprot :)
Publicēts: 07.04.09 11:51
 citēt
cik var manīt, dažiem tā lieta nostādīta līmenī, garlaicīgi nav
Publicēts: 07.04.09 20:56 labots
 citēt
NegatIvs: "plenerēšana dod redzamus rezultātus, gandrīz taustāmus, jūtu, ka mans širmis sāk krakšķēt un bīdīties un nav izslēgts, ka tuvojās restarta brīdis"

tas jau izklausās nopietni :face-glasses:
Publicēts: 07.04.09 21:00
 citēt
daiga, negativs shovakar jau restarteejas ;-)))
Publicēts: 07.04.09 21:03
 citēt
ooo, dansiga, redzu, ka esi labi informēta ;) jebkurā gadījumā tas priecē :)
Publicēts: 07.04.09 21:07
 citēt
nu ja jau ar apkopeeju viininju suuc ..... tad jau restarteejas;-))))
Publicēts: 07.04.09 21:28
 citēt
tiešām esmu kaut ko palaidusi garām, bet tikai 2 dienas biju prom :face-monkey:
Publicēts: 07.04.09 21:29
 citēt
daiga, nu tak lasi vinja veidotajaa topikaa visu norises gaitu!;-)))))
Publicēts: 07.04.09 21:37
 citēt
ok, beidzot izlasīju, tagad esmu lietas kursā :face-glasses:
Publicēts: 07.04.09 22:42
 citēt
šodien sauļojos Dobeles tuvumā un pamanīju teicamu čūksli kas varbūt varētu iedvesmot negatīvu, jo koku tur pulka:

varbūt sarīkojam tur to plenēri? Varētu vēl pieaicināt kādu glītu dobelnieci... pavasarīgai noskaņai būtu piestāvīgi :face-angel:
Publicēts: 07.04.09 23:31
 citēt
man liekas, es tur varētu nogrimt :face-monkey:
Publicēts: 08.04.09 00:40 labots
 citēt
daiga35:man liekas, es tur varētu nogrimt :face-monkey:

nebēdā ! Mēs izvilksim. Plenerētājs plenerētājam draugs. Vismaz - kamēr ir ko..........
Publicēts: 08.04.09 00:44 labots
 citēt
tu, kā zvejnieks, varētu būt lietpratējs izvilkšanā, tad jau varu nesatraukties :)
Publicēts: 08.04.09 07:16
 citēt
ej nu ej nogrimt... cik ta sver?
Publicēts: 08.04.09 08:01 labots
 citēt
Maris:ej nu ej nogrimt... cik ta sver?

ja šitā vienmēr paprasi, tad nebrīnos, ka bildē tusē viens :face-surprise:
PS spriežot pēc acīm - 51 kg
davai konkursu - kurš uzminēs tuvāk ?
Publicēts: 08.04.09 08:48
 citēt
pirms izvilkšanas jāpabildē, tjipa, reportāža no karstā punkta, vai, ja iemet arī Dansigu dubļu cīņas, pēc tam var arī izvilkt. tad tuvējā peļķē apskalot, atkal sesija, pa burzmu kādu koku var uzņēmt, plenērs varētu izdoties
Publicēts: 08.04.09 09:00 labots
 citēt
vot, tās dubļu cīņas............pilnīgi iztēlojos....jā, tas būtu spēcīgi ! Tātad nolemts - nebūt plenēram bez dubļu cīņām :face-plain: jādodās uz Maris atrasto pančku, jeb jāmklē kāda cita...
Publicēts: 08.04.09 09:04
 citēt
tagad pļaņčku pietiek, jāizvēlās vieta, kur blakus skalošanās vieta, ūdenskritums, upe, ezers, dīķis, peļķe, būs vēl sesija
Publicēts: 08.04.09 09:24
 citēt
negatIvs:tagad pļaņčku pietiek, jāizvēlās vieta, kur blakus skalošanās vieta, ūdenskritums, upe, ezers, dīķis, peļķe, būs vēl sesija

divi vienā, tagad tā pieņemts...
Publicēts: 08.04.09 09:28
 citēt
Jūs te visu esat saputrojuši. Kāds plenēram sakars ar sesijām un foto?
Publicēts: 08.04.09 09:30
 citēt
a kā pēc acīm var noteikt svaru? :face-glasses:

skatos, paqsākuma scenārijs jau tiek rakstīts... nu nu :face-wink:
Publicēts: 08.04.09 09:31
 citēt
alvils:Jūs te visu esat saputrojuši. Kāds plenēram sakars ar sesijām un foto?
šitais jau nebūs tradicionālais plenērs
Publicēts: 08.04.09 09:31
 citēt
Tad tā arī jāsauc - netradicionālais plenērs, nevis - plenērs! :face-glasses:
Publicēts: 08.04.09 09:36
 citēt
alvils:Tad tā arī jāsauc - netradicionālais plenērs, nevis - plenērs! :face-glasses:
visi ir plenēri, gan tradicionāli, gan netradicionāli
Publicēts: 08.04.09 10:05
 citēt
negatIvs:
alvils:Tad tā arī jāsauc - netradicionālais plenērs, nevis - plenērs! :face-glasses:
visi ir plenēri, gan tradicionāli, gan netradicionāli

atšķirās tikai to dalībnieku sastāvs - tradicionāli orientētie un netradicionāli orientētie.
PS Daiga - var :face-angel:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 9
  5. 10
  6. 11
  7. 12
  8. 13
  9. 14