Maris:ai nee - es neko ljaunu - vnk. nodomaju, re nepavelti parfims ar tads izlaists - tajau laikam visas par vienu karti metamas... norauties..? vaita nu taa buus, ka vienos vartos dabusu pa mici. Nuta kurta tas priekshpleners? Puscelja starp Rigu un Valmieru?
Mari - pusceļš ir Straupe. Tas bija maigs mājiens Plenerētājiem ar slotas kātu ?:face-monkey:
Maris:ai nee - es neko ljaunu - vnk. nodomaju, re nepavelti parfims ar tads izlaists - tajau laikam visas par vienu karti metamas... norauties..? vaita nu taa buus, ka vienos vartos dabusu pa mici. Nuta kurta tas priekshpleners? Puscelja starp Rigu un Valmieru?
Mari - pusceļš ir Straupe. Tas bija maigs mājiens Plenerētājiem ar slotas kātu ?:face-monkey:
No tā savukārt izriet, ka aizbraukt uz Valmieru ir tas pats, kas - divreiz uz Straupi.
NilsS, ar plenērošanu viss ir skaidrs, tur jautājumu un problēmu nav, viss notiek. es nedomāju, ka šie pasākumi ir plenēri , tie ir kopā sanākšans un atpūtas pasākumi.
Andreass:NilsS, ar plenērošanu viss ir skaidrs, tur jautājumu un problēmu nav, viss notiek. es nedomāju, ka šie pasākumi ir plenēri , tie ir kopā sanākšans un atpūtas pasākumi.
nezinu gan, Blogā, esmu no pirmsākumiem[ tagad otrs niks ], visu laiku vēroju, bieži zem skaļa nosaukuma < Plenērs > slēpjās < 0 >, n-tas lapas spama, tjipa būšu- nebūšu.... un plenēra rezultāts - apšaubāmas bildes, par kurām pieklājības pēc paši plenēristi sabalso un sāpošas galvas. ir jau protams arī daži izņēmumi. tā kā plenerēšana nav tas sliktākais laika pavadīšanas veids, it īpaši, ja visu laiku pastāv negaidītības faktors - jebkurā brīdī, izfiltrējušās personas var arī spontāni, uz sitiena kaut kur aizbraukt...... plenerēšana dod redzamus rezultātus, gandrīz taustāmus, jūtu, ka mans širmis sāk krakšķēt un bīdīties un nav izslēgts, ka tuvojās restarta brīdis
NegatIvs: "plenerēšana dod redzamus rezultātus, gandrīz taustāmus, jūtu, ka mans širmis sāk krakšķēt un bīdīties un nav izslēgts, ka tuvojās restarta brīdis"
pirms izvilkšanas jāpabildē, tjipa, reportāža no karstā punkta, vai, ja iemet arī Dansigu dubļu cīņas, pēc tam var arī izvilkt. tad tuvējā peļķē apskalot, atkal sesija, pa burzmu kādu koku var uzņēmt, plenērs varētu izdoties
vot, tās dubļu cīņas............pilnīgi iztēlojos....jā, tas būtu spēcīgi ! Tātad nolemts - nebūt plenēram bez dubļu cīņām :face-plain: jādodās uz Maris atrasto pančku, jeb jāmklē kāda cita...