daiga35:mjā, vienreiz kādā pasākumā man nācās piedalīties putu cīņās ar meiteni vismaz 2 svara kategorijas augstāk nekā manējā... patīkami nebija :face-plain:
daiga35:NegatIvs, tev tai bildē acis knapi var redzēt, un vispār man ir aizdomas, ka armijā dienēji ne gluži vakar :P
tas nav armijā, uzņemts ir Ādažu poligonā, militārās katedras nodarbību starplaikā. tajā laikā man bildēs patika imitēt Čaplina melnbalto filmu gaisotni. uzņemts, jā pasen, vēl ar < FED >
daiga35:lielās mākslas vārdā var sarunāt apkopēju, bet mūs ar dansigu tik viegli nepiemānīsi
nav runa par mānīšanu, kaut kādai kripatai uzupurēšanās Mākslas vardā katrā ir jābūt, būtne, kas mani svētdien pavadīja ledāju plenērā, ar špiļku kurpēm pa dubļiem bradāja, es savukārt godam pārcietu tekstus, kurus viņa man veltīja, par diagnozes izkliegšanu visai pasaulei nemaz nerunāsim........
daiga35:bet kāda jēga upurēties mākslas vārdā, ja to mākslu tāpat neviens neredz, tikai mākslinieka priekam?
Pasaule ir palikusi TIK merkantīla :face-plain: jūtu, ka man to nāksies labot pēdējais laiks PS Negatīvs - esošajā bildē izskaties pēc vidējā/vieglā svara pārstāvja. Ap 68-73.5
negatIvs:Nils, nedaudz kļūdījies, augums man ir 1,92, tā kā vajadzētu būt vairāk
tad + 10
vienojāmies. bet šitā svaru padarīšana jau ir atkāpe no pamatmērķa. Māris arī kaut kur nosvīdis, iespējams plenēra norises vietas apskata un piefiksē uz papīra, man nedod busu, nav ar ko pazust māju virzienā
vienojāmies. bet šitā svaru padarīšana jau ir atkāpe no pamatmērķa. Māris arī kaut kur nosvīdis, iespējams plenēra norises vietas apskata un piefiksē uz papīra, man nedod busu, nav ar ko pazust māju virzienā
šim topikam Plenērs pirmajai lapai vēl sekoju. Sapratu, ka bazars ne par ko. Ir sakrājušās jau 12 lapas. Slinkums lasīt. Ir kaut kas svarīgs pateikts? Sorry, neviena vēlmi pakomunicēt nevēlos aizskart, vienk ziņkāre
manliekas mes a negativu varetu droši inkognito iet uz jebkuru plenēri un mūs nepazītu - (jo varam samainītos a manteļiem un keponiem) - augums ta pilnīgi vienāds