Maris - es pat zinu kuras graamatas Daigas plauktā tās neatvertās
kā tu vari zināt, ja manu grāmatu plauktu nemaz neesi redzējis? tu varētu būt lietas kursā tikai par 2 grāmatām, kuras ir gan atvērtas un no kurām viena ir franču valodā, attiecīgi jāgaida, kad iemācīšos valodu...
dansiga, ja mana mamma dzirdētu, ka mani kāds uzskata par prātīgu, tad gan viņa smietos lai gan pieļauju, ka viņai ir nedaudz atšķirīgi kritēriji...
offtopiks. mani vienmeer ir mulsinaajis vaards "praatiigs" - vai tam ir kaads sakars ar praata daudzumu? Tad veel ir taads atvasinaajums - leenpraatiigs. Praatiigi riikojoties cilveeki, kam truukstot izteeles, fantaazijas lidojuma, drosmes. A varbuut akuraat praats neljauj taa riikoties? No otras puses - gana daudz pieredzeets, ka ljoti gudri cilveeki riikojas nepraatiigi un pilniigi dunduki - praatiigi... Incanti, ja reiz taa no takas nost - kaada ir proporcija
prātīgām darbībām vajadzētu kompensēt neprātīgo izdarību sekas..........tas būtu tuvu ideālam variantam. pārāk prātīgs dzives veids varētu būt garlaicīgs, pārāk neprātīgs bīstams. ja prātīgais / neprātīgais dzīvē ieņem saprātīgas proporcijas, tad varētu izveidoties neslikts eksistences modelis
katram jau laikam ir sava izpratne par to, kas ir prātīgi un kas ne... bet, ja cilvēks ne reizi dzīvē nav darījis neko "neprātīgu", vismaz pēc saviem kritērijiem, tad, manuprāt, tāda dzīve ir diezgan nožēlojama... vissliktākais "prātīguma" paveids laikam ir tad, kad cilvēks kaut ko nedara tādēļ, ka uztraucas, ko par to teiks citi, un tikpat muļķīgi, manuprāt, ir arī darīt kaut ko "traku" tikai tādēļ, lai izpatiktu citiem un lai dzirdētu apbrīnas saucienus...
uzspēlētas darbības, nokļūšanai uzmanības centrā, sākās jau zīdaiņa vecumā, un daudziem nepāriet visas dzīves garumā, kaut kāds %-tiņš laikam jau katrā sēž, citiem ļoti uzkrītoši, piemēri nav tālu jāmeklē..............................
negatIvs:e] plīst vai neplīst, tam nav liela nozīme, var kaut ko citu sadauzīt
piemēram, galvu...
mana galva jau ir apdauzīta diezgan[ 9 šuves + n-tās reizes, bez ķirurģiskas iejaukšanās], bet lietas labā projekta ietvaros varētu ņemt aktīvu dalību arī tādā notikumu attīstības pavērsienā........