forum.gif
spams (SPAM)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / [Slēgts] spams (SPAM)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 138
  5. 139
  6. 140
  7. 141
  8. 142
  9. 143
  10. 144
  11. 145
  12. ...
  13. 322
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 22.07.09 19:22
 citēt
kāda amērika - jebkuram kapteinim ir tiesības laulāt - var iekulties nelaimē pat ar siļķu trali uz Roņu salu braucot
Publicēts: 22.07.09 19:29
 citēt
Maris:kāda amērika - jebkuram kapteinim ir tiesības laulāt - var iekulties nelaimē pat ar siļķu trali uz Roņu salu braucot
jāaaaaaa, nelaimes uzglūn no visām pusēm, kaut gan tā laulāšanās ne vienmēr izvēršās par nelaimi
Publicēts: 22.07.09 19:30
 citēt
Annai protams nē
Publicēts: 22.07.09 19:33
 citēt
Maris:Annai protams nē
kaut kad arī Feģa sāk domāt , ka derētu kāda, kas ūdeni pie gultas pienes
Publicēts: 22.07.09 19:34
 citēt
Joske ar tā domāja, bet kad laida garu ārā dzert nezkāpēc negribējās....
Publicēts: 22.07.09 19:43
 citēt
Maris:Joske ar tā domāja, bet kad laida garu ārā dzert nezkāpēc negribējās....
tad jau galīgi švaki bija
Publicēts: 22.07.09 19:46
 citēt
to ūdeni jau nes kādu laiku pirms garu laiž, ne jau visiem tas tik ātri notiek...
Publicēts: 22.07.09 20:53
 citēt
šļauka a krančiku ir kudī lētāka
Publicēts: 22.07.09 20:58
 citēt
bet servisa nekāda
Publicēts: 22.07.09 21:33
 citēt
negatIvs:bet servisa nekāda

mjā, tas jau kā tādā pašapkalpošanās ēdnīcā...
Publicēts: 22.07.09 22:03
 citēt
tjipa, zviedru galds
Publicēts: 22.07.09 22:07
 citēt
ja laiž garu ar šļauku un krančiku blakus, tad sanāk tik tāds sviedru galds...
Publicēts: 22.07.09 22:42
 citēt
tad tam vairs lielas nozīmes nav, kā to sauc................lietas būtība tak ir - ne skaņas, ne bildes, ne servisa......tikai šļauka....
Publicēts: 22.07.09 22:46
 citēt
kaut kā baigi drūmi sanāca... galvenais, lai pirms tās šļaukas būtu daudzmaz jautri gājis...
Publicēts: 23.07.09 00:13
 citēt
daiga35:kaut kā baigi drūmi sanāca... galvenais, lai pirms tās šļaukas būtu daudzmaz jautri gājis...
ja līdz šļaukai nonāk, tad varētu būt gājis ļoti jautri. jāmaina tēma, šodien man uz Kubu sagribējās.........................
Publicēts: 23.07.09 00:26
 citēt
hehe, negatIvam kubietes iepatikās ;)
Publicēts: 23.07.09 00:28
 citēt
man bija jauks staastinsh par kubu un dziives jeegu, jaaameegjina samekleet
Publicēts: 23.07.09 00:29
 citēt
pameklē, Annir ;) rīt no rīta izlasīšu, tagad laiks gulēt...
Publicēts: 23.07.09 00:33 labots
 citēt
iisaa versija latviski (original bija krieviski un gari...)

Maskava. Puisitis spelejot futbolu izsit logu, seetnieks dzenas pakalj ar slotu, puisitis pie sevis domaa - kaa man tas noriebies, buutu tagad ar savu iemiiljoto rakstnieku hemingveju Kubaa un dzertu - ko vinji tur dzer. Kuba, Hemingvejs dzert to, ko nu vinji dzer un domaa - kaa man tas noriebies, netiirie kubieshi, pretiigais dzeerien... buutu tagad pariizee pie Morua, dzertu viinu un sarunaatos ar kurtizaaneem... Pariize, pashi saprotat, Morua, dzer viinu un domaa - kaa man riebj shis viins, stulbaas kurtizaanes... buutu tagad Maskavaa un ar A.Platonovu dzert shnjabi un runaatu par dziives jeegu. Maskava. Platonovs ar slotu rokaa dzenas pakalj puisiitim un domaa - nokjershu - nositiishu.....
Publicēts: 23.07.09 00:35
 citēt
daiga35:hehe, negatIvam kubietes iepatikās ;)
tas loks, kuras patīk, veido lielu apli, ietverot sevī arī kubietes
Publicēts: 23.07.09 00:38
 citēt
Annirs:iisaa versija latviski (original bija krieviski un gari...)

Maskava. Puisitis spelejot futbolu izsit logu, seetnieks dzenas pakalj ar slotu, puisitis pie sevis domaa - kaa man tas noriebies, buutu tagad ar savu iemiiljoto rakstnieku hemingveju Kubaa un dzertu - ko vinji tur dzer. Kuba, Hemingvejs dzert to, ko nu vinji dzer un domaa - kaa man tas noriebies, netiirie kubieshi, pretiigais dzeerien... buutu tagad pariizee pie Morua, dzertu viinu un sarunaatos ar kurtizaaneem... Pariize, pashi saprotat, Morua, dzer viinu un domaa - kaa man riebj shis viins, stulbaas kurtizaanes... buutu tagad Maskavaa un ar A.Platonovu dzert shnjabi un runaatu par dziives jeegu. Maskava. Platonovs ar slotu rokaa dzenas pakalj puisiitim un domaa - nokjershu - nositiishu.....
arī finālā aplis noslēdzās.....viss iet pa apļiem un spirālēm šaj dzīvē
Publicēts: 23.07.09 00:44
 citēt
negatIvs:
Annirs:iisaa versija latviski (original bija krieviski un gari...)

arī finālā aplis noslēdzās.....viss iet pa apļiem un spirālēm šaj dzīvē
tikai dazhaadas dziives jeegas....
Publicēts: 23.07.09 09:38
 citēt
no sērijas - aiz žoga zāle zaļāka...
Publicēts: 23.07.09 09:42
 citēt
daiga35:no sērijas - aiz žoga zāle zaļāka...
vai, labi tur, kur mūsu nav.............
Publicēts: 23.07.09 09:56
 citēt
starp citu, kubieši esot tīri un mugurā tiem smukas un tīras drēbes, kaut arī apkārtējā vide liktu domāt citādi...
Publicēts: 23.07.09 10:18
 citēt
daiga35:starp citu, kubieši esot tīri un mugurā tiem smukas un tīras drēbes, kaut arī apkārtējā vide liktu domāt citādi...
par to jau varēja nojaust pēc vienas reportāžas. man ir viens vīrs pazīstams, kurš pag. gadsimta 60-tajos gados, neoficiāli bija dienējis[ krievu armijā esot ], oficiāli kā speciālists, Kubā. ir viņam dažas bildes no turienes, un lērums stāstu, arī stāsts par mīlas dēku, tai sekojošajām nepatikšanām
Publicēts: 23.07.09 11:10
 citēt
Annirs:
negatIvs:arī finālā aplis noslēdzās.....viss iet pa apļiem un spirālēm šaj dzīvē
tikai dazhaadas dziives jeegas....

Oi vecīt , 90 gadu beigās kad sākās krievu "Biezā kīno" uzplaukums bij tāds SUPER kīno kuru nekādi nevar nekur atrast , Sakurovam vai kautkam tadam . Tur bija DZIVES STASTINJI tadi nu lot koloriti kur STORIJS no viena varonja pie otra pargaja PASKATOTIES uz vinju iepriekseja storija varonim . Vislabākais kas tā iespiedies atminja bij Snaipers Killers ar tuksju pudelju tiklinju un vecis kurs tuksja kroga rija Omārus kā maltogalju un "Pija pesnjas" pēc tam Ot sjo ar noblieza ieprieksj minetais snaipers un Stasts nosledzas pa apli:):):):)
Publicēts: 23.07.09 11:25
 citēt
negatIvs:
daiga35:starp citu, kubieši esot tīri un mugurā tiem smukas un tīras drēbes, kaut arī apkārtējā vide liktu domāt citādi...
par to jau varēja nojaust pēc vienas reportāžas. man ir viens vīrs pazīstams, kurš pag. gadsimta 60-tajos gados, neoficiāli bija dienējis[ krievu armijā esot ], oficiāli kā speciālists, Kubā. ir viņam dažas bildes no turienes, un lērums stāstu, arī stāsts par mīlas dēku, tai sekojošajām nepatikšanām

Nuuu es Kuba esmu bijis pilnigi oficiali 80 gados un vedis 25kg kontrabandu ar orģinalu nosaukumu "Spec djetalji" :):) VEFam tur savulaik bija FILIALE kur rukaja krievu ofinju sievas kas dzivoja tai pilesetele [~25 tukstoš feisu Ogres izmērā] kas apkalpoja USA spiegojosjo elektroniku , VEF tur razoja SPIDOLA radzinjus Latinamerikas tirgum zem nosaukuma SIBONEY liekas , Latvija visas detaljas tika pakotas katra atseviskji un Kuba tas vecenes os verkjus skruveja kopā:) Vinam bija viena fiska NEKERA KAPITALISTUS :):) A kaa kontrabanda mums bij pati krutaka pasaule 2x 25Kg "Specdetaljas" ko maskavas muita nu totali negribeja laist BET beigas tomer ne atvera ne aitureja , bija kruta sapakojusji 2 kartas folijas un auksja apaksja Getinakss ar vara parklajumu NEKAS nevareja izsvetjit cauri :):) Ko lai dara ka gadiem tur dzivojosji kolegji PALUDZA tik vienu lietu no "Roģinas" neko citu nevaigot tas bija mes vedam 2x25Kg kastes sapakotus PRASTUS PRIEKULJU KARTUPELJUS , jo vietejas "Sjausmas" tobesj Batates musu krievinjiem ljaunos murgos radijas:):)
Publicēts: 23.07.09 23:08
 citēt
ooo, Lunis arī pievienojies plenēra topikam! :)
Publicēts: 23.07.09 23:11
 citēt
te jau, ne tikai Lunis ieslīd momentiem...
Publicēts: 24.07.09 09:41
 citēt
Luni, vai ir kāda vieta, kur neesi bijis, vai lieta, ko neesi darījis? ;)
Publicēts: 24.07.09 09:54
 citēt
daiga35:Luni, vai ir kāda vieta, kur neesi bijis, vai lieta, ko neesi darījis? ;)
viņa kartupeļu afēra liecina, cik stulbi reizēm pasaulē viss iegrozās. arī plašās Padomju Savienības ietvaros visādi fokusi notika. tie paši kartupeļi Uzbekijā maksāja ~ 25rbļ. par spaini, tas ja uz sitiena, pie mums taij pašā laikā 10-20kapeikas, viens dēlis tur 40-50rbļ., pie mums viens kubikmetrs utt............................
Publicēts: 24.07.09 10:04
 citēt
daiga35:Luni, vai ir kāda vieta, kur neesi bijis, vai lieta, ko neesi darījis? ;)
nav.... :D
Publicēts: 24.07.09 10:15
 citēt
Annir, kā tu to zini? :D
Publicēts: 24.07.09 10:29
 citēt
daiga35:Annir, kā tu to zini? :D
lasu Luni ilgi jau :D
Publicēts: 24.07.09 10:39
 citēt
es nelasu ilgi, bet pietiekami, lai rastos tādas aizdomas...
Publicēts: 24.07.09 10:42
 citēt
daiga35:es nelasu ilgi, bet pietiekami, lai rastos tādas aizdomas...
man liekas, ka Lunis ir muusu forests gamps :D :D :D
Publicēts: 24.07.09 12:10
 citēt
Annirs:
daiga35:es nelasu ilgi, bet pietiekami, lai rastos tādas aizdomas...
man liekas, ka Lunis ir muusu forests gamps :D :D :D

Nu nav tak tā, ka Lunis būtu padumjš veiksminieks ar ātrām kājām?
Publicēts: 24.07.09 12:17
 citēt
Snow:
Annirs:man liekas, ka Lunis ir muusu forests gamps :D :D :D

Nu nav tak tā, ka Lunis būtu padumjš veiksminieks ar ātrām kājām?
naa naa, ar pudimitaati tam nav nekaada sakara - shoreiz vairaak ar to, ka FG bija visur klaat, piedaliijies visos notikumos...
Publicēts: 24.07.09 13:28
 citēt
bet bojeviks neko tā sev par to meža Gampi!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 138
  5. 139
  6. 140
  7. 141
  8. 142
  9. 143
  10. 144