iisaa versija latviski (original bija krieviski un gari...)
Maskava. Puisitis spelejot futbolu izsit logu, seetnieks dzenas pakalj ar slotu, puisitis pie sevis domaa - kaa man tas noriebies, buutu tagad ar savu iemiiljoto rakstnieku hemingveju Kubaa un dzertu - ko vinji tur dzer. Kuba, Hemingvejs dzert to, ko nu vinji dzer un domaa - kaa man tas noriebies, netiirie kubieshi, pretiigais dzeerien... buutu tagad pariizee pie Morua, dzertu viinu un sarunaatos ar kurtizaaneem... Pariize, pashi saprotat, Morua, dzer viinu un domaa - kaa man riebj shis viins, stulbaas kurtizaanes... buutu tagad Maskavaa un ar A.Platonovu dzert shnjabi un runaatu par dziives jeegu. Maskava. Platonovs ar slotu rokaa dzenas pakalj puisiitim un domaa - nokjershu - nositiishu.....
Annirs:iisaa versija latviski (original bija krieviski un gari...)
Maskava. Puisitis spelejot futbolu izsit logu, seetnieks dzenas pakalj ar slotu, puisitis pie sevis domaa - kaa man tas noriebies, buutu tagad ar savu iemiiljoto rakstnieku hemingveju Kubaa un dzertu - ko vinji tur dzer. Kuba, Hemingvejs dzert to, ko nu vinji dzer un domaa - kaa man tas noriebies, netiirie kubieshi, pretiigais dzeerien... buutu tagad pariizee pie Morua, dzertu viinu un sarunaatos ar kurtizaaneem... Pariize, pashi saprotat, Morua, dzer viinu un domaa - kaa man riebj shis viins, stulbaas kurtizaanes... buutu tagad Maskavaa un ar A.Platonovu dzert shnjabi un runaatu par dziives jeegu. Maskava. Platonovs ar slotu rokaa dzenas pakalj puisiitim un domaa - nokjershu - nositiishu.....
arī finālā aplis noslēdzās.....viss iet pa apļiem un spirālēm šaj dzīvē
Annirs:iisaa versija latviski (original bija krieviski un gari...)
arī finālā aplis noslēdzās.....viss iet pa apļiem un spirālēm šaj dzīvē
daiga35:starp citu, kubieši esot tīri un mugurā tiem smukas un tīras drēbes, kaut arī apkārtējā vide liktu domāt citādi...
par to jau varēja nojaust pēc vienas reportāžas. man ir viens vīrs pazīstams, kurš pag. gadsimta 60-tajos gados, neoficiāli bija dienējis[ krievu armijā esot ], oficiāli kā speciālists, Kubā. ir viņam dažas bildes no turienes, un lērums stāstu, arī stāsts par mīlas dēku, tai sekojošajām nepatikšanām
negatIvs:arī finālā aplis noslēdzās.....viss iet pa apļiem un spirālēm šaj dzīvē
tikai dazhaadas dziives jeegas....
Oi vecīt , 90 gadu beigās kad sākās krievu "Biezā kīno" uzplaukums bij tāds SUPER kīno kuru nekādi nevar nekur atrast , Sakurovam vai kautkam tadam . Tur bija DZIVES STASTINJI tadi nu lot koloriti kur STORIJS no viena varonja pie otra pargaja PASKATOTIES uz vinju iepriekseja storija varonim . Vislabākais kas tā iespiedies atminja bij Snaipers Killers ar tuksju pudelju tiklinju un vecis kurs tuksja kroga rija Omārus kā maltogalju un "Pija pesnjas" pēc tam Ot sjo ar noblieza ieprieksj minetais snaipers un Stasts nosledzas pa apli
daiga35:starp citu, kubieši esot tīri un mugurā tiem smukas un tīras drēbes, kaut arī apkārtējā vide liktu domāt citādi...
par to jau varēja nojaust pēc vienas reportāžas. man ir viens vīrs pazīstams, kurš pag. gadsimta 60-tajos gados, neoficiāli bija dienējis[ krievu armijā esot ], oficiāli kā speciālists, Kubā. ir viņam dažas bildes no turienes, un lērums stāstu, arī stāsts par mīlas dēku, tai sekojošajām nepatikšanām
Nuuu es Kuba esmu bijis pilnigi oficiali 80 gados un vedis 25kg kontrabandu ar orģinalu nosaukumu "Spec djetalji" VEFam tur savulaik bija FILIALE kur rukaja krievu ofinju sievas kas dzivoja tai pilesetele [~25 tukstoš feisu Ogres izmērā] kas apkalpoja USA spiegojosjo elektroniku , VEF tur razoja SPIDOLA radzinjus Latinamerikas tirgum zem nosaukuma SIBONEY liekas , Latvija visas detaljas tika pakotas katra atseviskji un Kuba tas vecenes os verkjus skruveja kopā Vinam bija viena fiska NEKERA KAPITALISTUS A kaa kontrabanda mums bij pati krutaka pasaule 2x 25Kg "Specdetaljas" ko maskavas muita nu totali negribeja laist BET beigas tomer ne atvera ne aitureja , bija kruta sapakojusji 2 kartas folijas un auksja apaksja Getinakss ar vara parklajumu NEKAS nevareja izsvetjit cauri Ko lai dara ka gadiem tur dzivojosji kolegji PALUDZA tik vienu lietu no "Roģinas" neko citu nevaigot tas bija mes vedam 2x25Kg kastes sapakotus PRASTUS PRIEKULJU KARTUPELJUS , jo vietejas "Sjausmas" tobesj Batates musu krievinjiem ljaunos murgos radijas
daiga35:Luni, vai ir kāda vieta, kur neesi bijis, vai lieta, ko neesi darījis?
viņa kartupeļu afēra liecina, cik stulbi reizēm pasaulē viss iegrozās. arī plašās Padomju Savienības ietvaros visādi fokusi notika. tie paši kartupeļi Uzbekijā maksāja ~ 25rbļ. par spaini, tas ja uz sitiena, pie mums taij pašā laikā 10-20kapeikas, viens dēlis tur 40-50rbļ., pie mums viens kubikmetrs utt............................