Dansigai laukos tikai pļavas un meži, un, protams, ezers... un kas par skaistu miglu! Pļavā un mežā gan arī visādas zāles aug, bet diezvai tās būtu derīgas pīpēšanai... Tējai gan labu labās
ERA:Dansigai laukos tikai pļavas un meži, un, protams, ezers... un kas par skaistu miglu! Pļavā un mežā gan arī visādas zāles aug, bet diezvai tās būtu derīgas pīpēšanai... Tējai gan labu labās
tējai vākt par vēlu, atliek vien kādu balderjāni zelēt, kamēr dullums piemetās
nu taa jau runaa, ka lielaakoties jaalasa liidz Janajiem ... bet meitas salasiijaas gudru graamatu un tomer kaut kadas zaaliites savaaca teejaam airi ;_)
Redzu ,sāk apsīkt,nu i jāatdzīvina. Ja nu Tu atceries,iesākumā es arī pretendēju uz Tava dzīvokļa pieskatīšanu. Mans fotodivdienieks pa brīvdienām beidzās ar čušš ,kāpēc nepaspamot?!
dansiga:daiga, dorshi vien ;-) vareetu buut saapiigi ;-)))
neagtivs, ej ej ... kadas ta?!?!?
par Tevi drošu ziņu pagaidām nav, bet pieļauju, ka jābūt blakus parādībām, jo tās gandrīz vienmēr pavada lūpas uzmetējas, un var izpausties dažādos veidos, sākot ar variantu par bildi un skaņu, beidzot ar dažādu priekšmetu haotisku mētāšanu........piemēram uzvalki ar visiem pakaramajiem, pa taisno no skapja lido kāpņu telpā.........gadījums piedzīvots uz savas ādas, manas Būtnes izpildījumā, galējā lūpas uzmešanas versijā.....
negativs;-))))) ai da neee ..... nerunaajusi nedeelju es esmu 1x muuzhaa ;-)))) man ta aluupas uzmeshana aatri paariet, ja pareizi ar mani apietaas;-)))) un rokas es vispar nepalaizhu ;-)
dansiga:negativs;-))))) ai da neee ..... nerunaajusi nedeelju es esmu 1x muuzhaa ;-)))) man ta aluupas uzmeshana aatri paariet, ja pareizi ar mani apietaas;-)))) un rokas es vispar nepalaizhu ;-)