caur košanu var daudz ko izskaidrot, līdzīgi kā ar Darvina teoriju, tāpēc košanas likumsakarības pamazām jāsāk apkopot vienā izdevumā, vai skapītī, ar daudzām atvilknītēm, mūsdienās var izveidot virtuālo skapīti
- Хочешь сохранить бодрость на весь день? Добавь в утренний кофе ложечку коньяку! - Пробовал, не получается. - Неужели не помогает? - Не получается коньяк до утра сохранить.
lai gan pieredze rāda, ka kodieni biežāk paņem, nekā izglābj dzīvības, gribās (kā pastāvīgam kodējam) ticēt, ka šis gadījums ar govi ir īstais un noteicošais, no kura vadīties.
negatIvs:vilka un govs gadījums pierāda, cik pasaule neprognozējama, un ir ļoti pamācoš, jo, pēc loģikas, bez kājas vajadzēja palikt govij........
govs būtu nevis palikusi bez kājas, bet drīzāk tiktu apēsta
'to gadījumu var apskatīt arī kā priekšspēli, cits sāk ar kāju košanu, cits lūpā kož, cits nedaudz zemāk..........priekšspēles plāns, galvenos vilcienos jau gēnos ielikts, bet kā pierāda vilka un govs gadījums, pastāv arī stipri individuālas pieejas, un tas mūs atšķir vienu no otra, padara dzīvi interesantāku.... ja vilks apēstu govi, es tam faktam nepievērstu uzmanību, bet Gobziņa psalms iespiedās atmiņā uz mūžu, jo ir viens no nejaušību teorijas stūrakmeņiem
Gobziņš ar Fredi nav vēži no vienas un tās pašas kulītes. Man Gobziņa daiļdarbi (muzikāli) nepatīk, bet personība izraisa respektu. Fredis ar L.T. šo to arī pat klausāmu ir uztaisījuši, a vot tekstu gan NAV (diemžēl).
alvils:Gobziņš ar Fredi nav vēži no vienas un tās pašas kulītes. Man Gobziņa daiļdarbi (muzikāli) nepatīk, bet personība izraisa respektu. Fredis ar L.T. šo to arī pat klausāmu ir uztaisījuši, a vot tekstu gan NAV (diemžēl).
Gobziņa daiļdarbi TAS IR gandriz 100% Normunds Rutkis tada pusmistiska personiba kura gan pedeja laika pamata mitot ARPUS LV Fredis savukart un vinja banda ir "Pasji puta pasji dega"
viss, kas ir pieminēšanas vērts, ir tā vērts, lai par to parunātu superPLENĒRA topikā. es arī šai topikā esmu daudz pieminēts... bet susurs laikam tomēr vairāk...
ar latviešu populāro un rokmūziku ir tā, ka var reizēm paklausīties, ja nejauši trāpās, bet lai pirktu disku, atlaistos kušetē un klausītos......................ar mani tā nav gadījies........... par susuru, kā no mozaīkas gabaliņiem saliktā informācija liecina, ka viņš ir manīts ar ģitāru rokās, un dziedam.......
m.l. - muļķa laišana, tas ERAI zināšanai. man jau laikam susura dziesmu nesanāks pa rādio dzirdēt, jo darbā cechā skan SWH Rock, palīdz darbam, mašīnā kāds disks, sēžot pie kompja, kāda noteiktam garastāvoklim atbilstoša mūzika, vai interneta rādio
vienīgais norādošais moments ir tas, ka vīņš šodien nav manīts forumā, varbūt kož no paša rīta, bet tas var būt mānīgi, jo viņš ne pirmo reizi nosvīst....
negatIvs:vienīgais norādošais moments ir tas, ka vīņš šodien nav manīts forumā, varbūt kož no paša rīta, bet tas var būt mānīgi, jo viņš ne pirmo reizi nosvīst....
Vo, viltnieks, laikam kožot izvairās no kOda paziņošanas
varbūt esmu kaut ko palaidis garām, varētu piezvanīt, bet lai paliek, ja kaut kas ir palaists garām, tad tas, kaut kas, nav pienācīgi uzsvērts, un tā var būt ir vaininieka iecere