Es jau te pie piektdienas vakara tēmas rakstīju, bet ja nu tomēr... Rīt pēcpusdienā braucu trimdā uz vasarnīcu pieskatīt vecmāmiņu... Manējie atgriezīsies tikai svētdien. Varētu aš pa kluso lapenē kādu nelielu kOdu uzrīkot...
ERA:Es jau te pie piektdienas vakara tēmas rakstīju, bet ja nu tomēr... Rīt pēcpusdienā braucu trimdā uz vasarnīcu pieskatīt vecmāmiņu... Manējie atgriezīsies tikai svētdien. Varētu aš pa kluso lapenē kādu nelielu kOdu uzrīkot...
lapene skan forši, bet rīt brauciens uz otru Latvijas galu
Pēc vakardienas kOdiena tikai tagad sāku atžirgt/pamosties. Tātad ERAs vasarnīcas kOds palaists garām... Nu neko, jāiet atpakaļ gultā, rīt varētu uztaisīt individuālo plenēru ar tēmu "pašportrets". Gan jau kaut kad Annirs tomēr to konkurseli uztaisīs!
alvils:Pēc vakardienas kOdiena tikai tagad sāku atžirgt/pamosties. Tātad ERAs vasarnīcas kOds palaists garām... Nu neko, jāiet atpakaļ gultā, rīt varētu uztaisīt individuālo plenēru ar tēmu "pašportrets". Gan jau kaut kad Annirs tomēr to konkurseli uztaisīs!
pašportretu vajadzēja šodien taisīt, lai skaudrāks tēls sanāk. kas tad tas par pašportretu, kurā nolaizīts, izgulējies feiss redzams......
Oi, kāda es saimnieciska Mēs tā klusi un feini divatā noplenērējām un papļāpājām Vakars bija silts, tik žēl līdz smukajam skatam uz Daugavu un Rīgu nepaguvām aiziet Gan jau nākamreiz