alora: atnācu ciemos paskatīties par "plenēra" virzību, bet laikam par ātru. Ok, piekāpšu pēc mēneša šajā topikā
šī meitene tik labi izprot Plenerēšanas kustību, ka ierosinu viņu uzņemt mūsu draudzīgajā pulkā PS a man lai inkognito pievienotos citiem plenerētājiem, būtu jānocūkā viss baltums
man ir ļoti reāls plāns ! Kad spamā sasniegsim 22. lpp - toč kaut ko daram Nu līdz tam, protams, turpinam savus privātos miniplenērus, uz kuriem īpaši liels specis ir N
PLENĒRAM vajadzētu izdoties, jo pamazām sāk izfiltrēties laika zoba pārbaudīts dalībnieku sastāvs, veidojās garīga tuvība, tas nebūs gadījuma rakstura brauciens nenoslīpētā sastāvā, pasākums varētu atstāt nopietnas pēdas plenēru kustībā Latvijā un reportāžu žandra fotogrāfijā, kūleņojoš susurs vien jau ir ko vērts. dubļu cīņas laikam jāizmet no galvas, tas nav mūsu meiteņu profils, jāsāk domāt par kādu viesu namu, bez smalki klāta galda un dejām jau laikam neiztikt. manā traumētajā galvā bīdās viens projekts, gan pagaidām vēl iedīglī, bet, ja tas turpinās bīdīties, tad varētu sekot priekšlikums, kādu no manis diez vai kāds varētu iedomāties sagaidīt............ pagaidām jūs palieciet savās vietās, es palikšu savējā
izklauzās diez gan patīkams pleners. visi met kuļenus, un, to darot, bildē viens otru. visi kūleņo, visi zibsnī ar zibeņiem vai vizmas trokņo ar spoguļu pacelšanās/nolaišanās melodijām savos slr un dslr apratātos. man šķiet, ka to vajadzētu arī nofilmēt ar laicīgi uzstādītu (telpas augšējā stūrī) videokameru.
cāļi drusku netēma, kaut gan ar olām un lieldienām nedaudz saistīti. nez kur Nils kavējās, nav nekādu parametru par susuru, nevar zināt, kas pie mums te iefiltrējās.....:face-plain:
Vai tik šeit nevajag jaunu forumu "plenērs II" - otrā sērija.
Kāmēr daži jau saorganizējas uz kaut kādiem izbraucieniem tikmēr.....hmmmm. bet elektroniskais pelenērs joprojām notiekas - tāds ieildzis, bet kad būs "elektroinskie rezultāti"