šai sadaļai vajadzētu tapt "saskaņošanas" stadijā. vispār, stadijas ir svarīgi ievērot, nesajaucot vietām, turklāt nejaucot projektus. "bērnu projektā" vienmēr būs citādākas stadijas, nekā "bēru projektā". ja sajauc... var visādi gadīties.
daiga35:droši nav nekas... izņemot faktu, ka "bēru projekts" agrāk vai vēlāk būs jebkurā gadījumā...
būt jau būs, bet to aparātu jau vajag izkārtot līdz tam
tad jau atliek pūra un bēru projekti....... pie tam, tie savā starpā var būt pat ļoti saistīti. topošās vecmāmiņas šuplāde mēdz būt mazāk blūraina, nekā pašas topošās skapītis vai ābeļdārzs (bieži vien, vienkārši salmi a.k.a. siens - bērnu projektu veicinošs faktors, bieži vien, īpaši siltās augusta naktīs).
izsakies Tu baigi blūraini..............vienīgais, ko varu piebilst, bērnu projektam piemērots ir jebkurš gadalaiks, kamēr neesi ticis pie jauna fotoaparāta, veco, pirms BŪTNES tramdīšanas, novieto drošā vietā, lai nepiepildās pareģojums par aparāta skrandām procesa laikā......
man paprasīja 35. es vēl domāju, vai nest, vai tomēr pašam mēģināt. jo 35 Ls manuprāt ir astranomiska summa tādam niecīgam darbiņam (ja to pieprot un dara dien dienā, vispār).
alvils:man paprasīja 35. es vēl domāju, vai nest, vai tomēr pašam mēģināt. jo 35 Ls manuprāt ir astranomiska summa tādam niecīgam darbiņam (ja to pieprot un dara dien dienā, vispār).
tie tīrīšanas procesi var būt dažādi, ir primitīvi un ir sarežģītāki. no svara kādu kameru lieto, kādus objektīvus izmanto, kādos režīmos, kas uz bildes parādīsies, kas nē. man pietiek ar to vienkāršo metodi. par to sarežģītāko reiz Portreti forumā ieminējās, viņš arī tīra, un cena laikam arī bija ap 30Ls
ar visām tām matricu būšanām, palaists garām kārtējais daigas profilbildes nomaiņas fakts...............nez ko nozīmē parādīšanās saulesbrillēs........man vienā no iepriekšējām darba vietām, ja grāmatvede atnāca uz darbu tumšās brillēs, visiem bija skaidrs, ka dabujusi pa mizu no veča......
daiga35:daigai saulessbrilles tādēļ, ka spīd saule, pavisam vienkārši
Tev, dažu iemeslu dēļ, jāfotografējas mierīgos gaismas apstākļos, lai tās brilles nav vajadzīgas......, kaut gan brilles, tas ir atkal variants ar niansēm......, kurās te laikam nebūs īstā vieta iedziļināties
kā var aizmirst..................., ja skaļi nebļaustās, tas nenozīmē, ka dziļi sirdī, kādā plauktiņā, rātni neguļ pusatvērta mapīte DELO N# 17 - dansiga............