forum.gif
spams (SPAM)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / [Slēgts] spams (SPAM)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 149
  5. 150
  6. 151
  7. 152
  8. 153
  9. 154
  10. 155
  11. 156
  12. ...
  13. 322
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 11.08.09 00:48
 citēt
dansiga:ohhhh/....... es ar beidzot maajaas;-))))
citi jau sen mājās, kur tad dauzījies.........
Publicēts: 11.08.09 01:01
 citēt
oii ... vakar bijaam Vecslobodaa - uzkaapaam kalnaa, no kura redz 3 ezerus, tad mana auto kompasku aizvedu pie sava ezera paeest pusdienas, tad bijaam Pasienes bazniicaa - visa kompashka puuta un elsa;-)) tad nakshjnojaam Ludzzaa un shodien 16:00 strteejaam no Reezeknes uz Riigu caur vecpiebalgu un piilju baroshanu un fotografeeshanu ;_)
Publicēts: 11.08.09 01:11 labots
 citēt
Dansiga :) Nu baigi forši jums gājis! Kā kompaškai patika Ubulis? :) Labprāt būtu braukusi ar jums... ;) Bet nogurums pēc Krāslavas plenēra noslēguma bija tāds, ka negribējās neko citu, kā tikai gulēt... Nu bet labs darbiņš, kas padarīts :) Un gandarījums, ka lielākajai daļai pasākums paticis :) Mēs, pēc noslēguma vēl visu vācām nost un tā... Tad Rēzeknē paēdām pusdienas/vakariņas viesnīcas restorānā (starp citu, Klondaikas tai vietā vairs nav!) un caur Madonu un Vecpiebalgu rullējām uz Rīgu :)
Publicēts: 11.08.09 01:19
 citēt
ERA, kompashkai ljooti patikaas .... seedeeja un kaifoja ... iedomaajies - viss ir tukshssss .. telshu nav .. nekaa nav ... seezham pie galda un saktamies uz Ubuli ;-))) Anita teica - naakamgad NOTEIKTI megjinaashu tikt uz shejiemi ;-))) Pacentishos ielikt maajupcelja reportaazhu ;-))) Muusu kompaanijaa jaunais bija Vil .... uhh ku laba mums ija kompanaija, kas vinjam par humora izjuutu ij vispaar - kaa vinjsh ar mani aukleejaas kad es sastiepu kaaju ... ;-)) Jaa - veel viena laba vieta reezeknaa, ir pretii auoostai - galerija+kafeniica ... bet kad zvaniji, neienaaca praataa;-(((
Publicēts: 11.08.09 01:19
 citēt
man pieticīgāk ar maršrutiem... viens gadījums www.fotoblog.lv... , par citiem pārskats nebūs, ja nu vienīgi galerijā kāda bilde, no sērijas < Netālu no..........>, dos kādas norādes par pārvietošanos.......
Publicēts: 11.08.09 01:24
 citēt
nu ja nu ja - to jau es ieverteeju ... kad atkal bez manis notiek actions;-ppp;-((((
Publicēts: 11.08.09 01:26
 citēt
Dansiga :) Nu ja, tā vieta tak nevar nepatikt :) Cerams, nākamgad atkal paņemsi mani līdzi, kā solīji ;) Nu re, un par Tevi arī bija, kas parūpējas :) Nu nekas, viesnīcas vasaras terasei arī nebija ne vainas, samērā fiksi tikām pabaroti, un tā kā bijām riktīgā badā, tad viss likās diezgan garšīgs :D
Publicēts: 11.08.09 01:27
 citēt
dansiga:nu ja nu ja - to jau es ieverteeju ... kad atkal bez manis notiek actions;-ppp;-((((
visur jau nevar paspēt...
Publicēts: 11.08.09 01:35
 citēt
nergativs, neviec nevar paspeet, bet riiko neriktiigaa laikaa;-ppppp BET -= par atpakaljcelju , ceru, ka ne tikai es, bet arii parejaa mashinas komandaa ir staraa;-))))
Publicēts: 11.08.09 01:40
 citēt
dansiga:nergativs, neviec nevar paspeet, bet riiko neriktiigaa laikaa;-ppppp BET -= par atpakaljcelju , ceru, ka ne tikai es, bet arii parejaa mashinas komandaa ir staraa;-))))
ticu, reizēm ceļš turp, vai atpakaļ ir vērtīgāks par pašu brauciena iemeslu[ no pers. pieredzes ]
Publicēts: 11.08.09 01:41
 citēt
negativs, tur jau ari nebija lsikti ;-) pat LABi bija ;_) tik cik nesapazinos ar jaunatni, jo pashpietiekmi bijaam ;-((((
Publicēts: 11.08.09 08:49
 citēt
naakoshgad, ja neiekritiis akal manaa "beerni/juura/laapsta" atvaljinaajumaa - buus jaasanjemas un jaaizbrauc. kameer jus tur pleneereejaat, es paarraku kurzemes juurmalu 20m2 platiibaa - taads minipleneers - es, laapsta un beerni divu nedeelju garumaa www.fotoblog.lv... :D
Publicēts: 11.08.09 08:50
 citēt
es tikmēr peldējos pa ķemeru purvu :)
Publicēts: 11.08.09 10:20
 citēt
Annirs:naakoshgad, ja neiekritiis akal manaa "beerni/juura/laapsta" atvaljinaajumaa - buus jaasanjemas un jaaizbrauc. kameer jus tur pleneereejaat, es paarraku kurzemes juurmalu 20m2 platiibaa - taads minipleneers - es, laapsta un beerni divu nedeelju garumaa www.fotoblog.lv... :D
diez vai tas būtu prāta darbs, bet tas jautājums jāskatās pašam, tā saņemšanās un aizbraukšana.......man piemēram širmis vairāk sliecās uz alternatīvas ievirzes pasākumu, mazā, bet zolīdā kompānijā, negaidot kaut kādus mistiskus nākamā gada datumus, bet par pamatu ņemot zvaigžņu stāvokli attiecībā pret psiholoģisko. potenciālo dalībnieku līkņu krustpunktu vidējais aritmētiskais būs īstais laiks, laiki............
Publicēts: 11.08.09 10:29
 citēt
vēl jau šogad 5 mēneši priekšā :)
Publicēts: 11.08.09 10:37
 citēt
a ko juus teiktu par kaadu minipasaakumu sestdien?
Publicēts: 11.08.09 10:50
 citēt
sestdien puse dienas varētu būt brīva...
Publicēts: 11.08.09 11:06 labots
 citēt
sestdien www.hc.lv...

es ar savu grupu arī tur uzstāšos. :)
Publicēts: 11.08.09 11:08
 citēt
alvils:sestdien www.hc.lv...

es ar savu grupu arī tur uzstāšos. :)
links nepareizs... un lapa vienkaarshi suukaa................... tik tizli, ka nemaz negribas mekleet kur nosleepies kaads jaunieis ar tetoveetaam rokaam
Publicēts: 11.08.09 11:44
 citēt
Annirs, neuzņemos nekādu atbildību par hc.lv kvalitāti. Ne mana kaza, ne druva. No manas puses vienkārši ātrāk sameklējamais informatīvais resurs, kad runa ir par festivāliem, alternatīvās/rok-mūzikas pasākumiem. :)
Publicēts: 11.08.09 11:45
 citēt
alvils:Annirs, neuzņemos nekādu atbildību par hc.lv kvalitāti. Ne mana kaza, ne druva. No manas puses vienkārši ātrāk sameklējamais informatīvais resurs, kad runa ir par festivāliem, alternatīvās/rok-mūzikas pasākumiem. :)
nekaadu atbildiibu Tev arii neuzlieku. vnk lapa izskataas tik tizla, ka i negribaas tur neko meklee.....
Publicēts: 11.08.09 11:47
 citēt
par "palīdziet pjotram" pasākumu jau vairs nav jāmeklē, es jau esmu sameklējis. tik nospied uz mana linka, un izlasi, kur, kad, kāpēc un viss - var ciet, vairāk nekad neatgriezies (ja nepatīk). :)
Publicēts: 11.08.09 11:51
 citēt
tagad links straadaa
Publicēts: 11.08.09 12:11
 citēt
šī sestdiena, piemēram man, galīgi garām - norvēģi namiņu gaida......nākošnedēļ jāsuta prom, pašreiz cechā chaoss un histērija.......
Publicēts: 11.08.09 13:06
 citēt
Man šī sestdiena vismaz pagaidām der...
Publicēts: 11.08.09 14:38
 citēt
Annirs, a kadas idejas par sestdienu?
Publicēts: 11.08.09 14:43
 citēt
kam ir idejas?:)))) man ar brīva sestdiena......
Publicēts: 11.08.09 21:36
 citēt
Annirs ierosināja un nosvīda............Anita bez astes nevar.............mainās niki, astes paliek....
Publicēts: 11.08.09 21:41
 citēt
Sen nebiju ienākusi. Malači, sarakstījuši ne pa jokam. Un tik smukas bildes ERAi, Daigai, ka prieks skatīties:) Alvilam laikam bilde no tā 6dienas plenērā divatā, par ko stāstīji!?
Kas ar kodiem? Cika saprotu sarunas tiek vestas;)
Publicēts: 11.08.09 21:42
 citēt
nee - neesmu nosviidis. idejas varbuut veel uzradiisies!!!!!
Publicēts: 11.08.09 21:46
 citēt
man viena ideja galvā uz šo sestdienu, laicīgi, līdz kādiem 22.oo tikt mājās...............................
Publicēts: 11.08.09 21:53
 citēt
alora:Alvilam laikam bilde no tā 6dienas plenērā divatā, par ko stāstīji!?

Jā, tas no tās svētdienas, par kuru kaut kad rakstīju. :)
Publicēts: 11.08.09 22:02
 citēt
............. www.fotoblog.lv... .....................
Publicēts: 11.08.09 22:35
 citēt
aim'back(b3k)

ko sakodējāt? veselai strīpai vecas profilenes... ei, ei kadta putekļus purināsim?

liekas, ka 15tā Ikshkilē akal dos vaļā
Publicēts: 11.08.09 23:00
 citēt
tad jau būs mums jādodas uz Ikšķili :)
Publicēts: 11.08.09 23:04
 citēt
negatIvs:Annirs ierosināja un nosvīda............Anita bez astes nevar.............mainās niki, astes paliek....

aplami! visas astes pamazām tiek nocirstas.....vismaz kā minimums ar 13 gadus senu virtuālu identitāti...:)
Publicēts: 11.08.09 23:42
 citēt
Anita_, vai tad _ , nav aste?...........
Publicēts: 12.08.09 02:53
 citēt
Maris , a ko pac staigaa putekljains?;-ppppp
Publicēts: 12.08.09 10:10
 citēt
negatIvs:Anita_, vai tad _ , nav aste?...........

ir, ir. aste ir palikusi. un kā ar zvaigzni?
Publicēts: 12.08.09 21:21
 citēt
negatIvs:Anita_, vai tad _ , nav aste?...........

a bez tās astes blogs neļauj nosaukties.....:))))
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 149
  5. 150
  6. 151
  7. 152
  8. 153
  9. 154
  10. 155