alvil - no visa var uztaisiit maakslu - arii no taa. a es te piedaavaaju - tagad jau izziimeejas pasaakums "maigaa peershana", divi modelji jau ir, veel tik vajag fotograafus. NJUS????? Varbuut sakariigs sestdienas pasaakums?
biju tajā kamerā iekšā, tur ir divas, tjipa, sēdvietas. līdz sestdienai jāsadalās pa pāriem, lozējot, vai citu JŪTU vadīti, lai uz vietas nav nekāda aizķeršanās, uz gariem laikiem ar Annira < Heliusu > var mēģināt bildēt, kategorijā māksla bildes aizies, šopu nevajadzēs, Māra kastes objektīvs dos vajadzīgo starojumu, pat Dansigai patiks.......
Annir, aktieri parasti pirms teikt - davai, izlasa scenāriju pagaidām ir tikai nojausma par ideju, tādēļ arī reakcija, kā negatIvs saka - "ar mājieniem"...
daiga35:Annir, aktieri parasti pirms teikt - davai, izlasa scenāriju pagaidām ir tikai nojausma par ideju, tādēļ arī reakcija, kā negatIvs saka - "ar mājieniem"...
ļoti bieži pietiek ar mājienu, vai tikai skatienu, lai saprastu, pēc kura scenārija strādāt, reizēm nevajag pat to, ir vēl biostrāvas.............
Annir, esmu pamanījusi, ka tev patīk cilvēkus pārbaudīt bieži vien tās robežas atkarīgas no vairākiem faktoriem, kā arī lielā mērā no konkrētā brīža "biostrāvām"...
daiga35:Annir, esmu pamanījusi, ka tev patīk cilvēkus pārbaudīt bieži vien tās robežas atkarīgas no vairākiem faktoriem, kā arī lielā mērā no konkrētā brīža "biostrāvām"...
es straadaaju kompaaniaa ar nosaukumu 1984. un beigaas visi saka, ka redz piecus pirkstus. visi. kaut arii ir tikai chetri....