dansiga:taa jau gan irrr .... vot ij domaaju, vai man TO vajaga;-)))
varbūt padomā par Lattelekom pilnu paketi - dig. televīzija + internets[ drīz būs, šur tur jau ir, zvērīgs ātrums] + sarunas lattelekom tīklā par brīvu. IZZI visiem zvana, kam nav slinkums, pievilina...
dansiga:mans optiline, kas man shobriid ir, neraustaas ;-)))
viņi jau arī nemeklēs.... tur viss notiek pa telefonu, ja esi jau kliente. piesaki, viņi atzvana, kad ieradīsies meisters, tas ir apmēram pēc divām ned. un viss mierīgi
daiga35:mans Lattelecom internets neraustās, bet par viņu digitālo TV gan esmu dzirdējusi sliktas atsauksmes...
man ir tā dig. televīzija, un sliktas atsauksmes neesmu dzirdējis. tas jau pofig kāds kuram tas pieslēgums, vienkārši sakarīgāk ņemt visu piedāvājumu paketi pie viena operatora, nekā sadrumstalot pa vairākiem, vienkārši lētāk, un domājot par turpmāko notikumu attīstību laikam jau lattelekom....
dansiga:negativs, nuuu .... a tu nekodiisi?;-p;-))) (par pieredzi paldies .... ja tas buutu viss no sakauma jaanjem - dabiski ka njemtu no viena operatora)
vēl jau nevar zināt, vai ar to Īkšķili kaut kas sanāks - darbā saspringta situācija, kādas četras naktis gulēts pa trīs stundām. nav nemaz jābrauc uz Krāslavu, lai negulētu, un jautrības arī pietiek, ir arī bildes, pa naktīm zīmēju.....
spoguļkasti (kuras darbību dansiga nav nemārutka redzējusi jo visas sejienes bildes no ārpuses bildētas a sāli jau rāda iekšā) tā stingrāk, Ikšķilē izrādīs sestdien
figviņzin... uz spoguļkasti var braukt no 11-18tiem, bet to jau paskatiit pārdesmit minuutes max - a turjau lērums citas lietas skatāmas - izstāde lielumlielā un keramikas ugunsskulptūra u.t.t. (skatiit ikshkiles vai zalassalas majlapaas)
neatradu ne iskhkjiles ne zaljo salu majas lapaa neko (( bet Zaljas salas atrodas pirms Ikshkjiles . Var braukt pa labi no shosejas saulkalnee pa LIivciema ielu apmeeram kaadi 3 km ...un labaja apusee ir koka majau ciematinjsh "zaljaas salas"
Annirs: ja ne graamatu izlasiit, tad vismaz filmu noskatiities - Orvela 1984
Filmu nav jēgas skatīties, ja nav lasīta grāmata. Tieši tāpat, kā "mehāniskajam apelsīnam" - izlasi, var skatīties filmu, ir o.k. Tiem, kas grāmatu nav lasījuši, filmu nesaprast!