aaaa ;_)))) nu tad shis ir kvartaals, kas saucaas Zaljaas salas ... un es pieljauju varbuutiibu, ka tas pasaakums atrodas garaas ielas preteejaa pusee, jo tas gabals arii vinjiem pieder ...
Annirs: ja ne graamatu izlasiit, tad vismaz filmu noskatiities - Orvela 1984
Filmu nav jēgas skatīties, ja nav lasīta grāmata. Tieši tāpat, kā "mehāniskajam apelsīnam" - izlasi, var skatīties filmu, ir o.k. Tiem, kas grāmatu nav lasījuši, filmu nesaprast!
noskatījos filmu 1984 un, manuprāt, sapratu... zinu, ka filma nav tas pats, kas grāmata, kad tā tiek traktēta pēc režisora versijas, bet tas ne vienmēr traucē saprast domu... ir arī daži gadījumi, kad filma labāka par grāmatu...
paldies, ERA, varbū vēlāk, tagad vēl rinda ar lasāmvielu gaida, un filma atstāja diezgan depresīvu sajūtu, šobrīd negribas vēl arī lasīt grāmatu... bet gan jau kādreiz, tad došu ziņu
alvils:
Filmu nav jēgas skatīties, ja nav lasīta grāmata. Tieši tāpat, kā "mehāniskajam apelsīnam" - izlasi, var skatīties filmu, ir o.k. Tiem, kas grāmatu nav lasījuši, filmu nesaprast!
noskatījos filmu 1984 un, manuprāt, sapratu... zinu, ka filma nav tas pats, kas grāmata, kad tā tiek traktēta pēc režisora versijas, bet tas ne vienmēr traucē saprast domu... ir arī daži gadījumi, kad filma labāka par grāmatu...
atmodas laikaa runaaja, ka Orvels to rakstiijis par PSRS. Tagad arvien vairaak sliecos domaat, ka par aamuriku....
nez - kam taa realitate vairaak liidziiga - matrix vai 84.....
Maris, a es nelielos - es beedaajos, ka taada blondiine ;-pppp Un es nesleepju savu nezinaashanu .... ja sleepj, tad var palikt uz ilgu laiku duraks;-ppp;-) IJ cikos Tu pats tur buusi?
dansiga:Maris, a es nelielos - es beedaajos, ka taada blondiine ;-pppp Un es nesleepju savu nezinaashanu .... ja sleepj, tad var palikt uz ilgu laiku duraks;-ppp;-) IJ cikos Tu pats tur buusi?
tad kuru Tev īsti vajag, Māri vai mani, kuram Tu prasi tikšanās laiku?....
negativs, tu te neriiko tik skaljas greizsirdiibas sceenas, ja? un luudzu nebljau uz mani, ja?;-p;-) A esss .. a es gribu taaa .... sedeet ar tevi stikla buudaa un lai netaalu buutu arii autors;-)))
dansiga:Annirs, nu neuzmet luupu taksh .... vajag lasiit starp rindinjaam ;-)))
daiga, nu bet .... zin kaa var gadiities savadaak?;-)))))
es jau lasu starp rindaam... viens raada man triis pirkstus es redzu videejo. viens prasa kad buus sekss - arii saprotu, ka jaalasa starp rindaam... a starp rindaam vienmeer videejaais reegojas kaa aazha kaaja... man patiik atklaats un skaidrs bazars - kaa maza beerna asara - taa dzidri...
dansiga:Annirs, nu neuzmet luupu taksh .... vajag lasiit starp rindinjaam ;-)))
daiga, nu bet .... zin kaa var gadiities savadaak?;-)))))
es jau lasu starp rindaam... viens raada man triis pirkstus es redzu videejo. viens prasa kad buus sekss - arii saprotu, ka jaalasa starp rindaam... a starp rindaam vienmeer videejaais reegojas kaa aazha kaaja... man patiik atklaats un skaidrs bazars - kaa maza beerna asara - taa dzidri...
Annir, tev pārāk daudz rādās tie vidējie pirksti... jāmaina programma
a kaa tas ir mainiit programmu - taa kaa matrixaa?
da es nezinu.... vakar piedaavaaju skaidru pasaakumu - to nevar realizeet ar nenobriedushiem praatiem, da i man kaut kaa jaunieshi galiigi... nu nez - nav isti man ar vinjiem par ko runaat.....
un bez visaam starprindeem - nesaprotu, kaapeec mees tieshaam nevaram uztaisiit vienu foto mini pasaakumu, kur fotografeetu kaut ko... kas paarkaapj robezhas - un starp citu - tieshi nobriedushu praatu (kaa shajaa kopaa) robezhu peetiishana ir pati interesantaakaaa
es taga nespeeleeju speeles.
manas speeles saucas richu rachu un katanas ieceljotaaji. viss paareejais ir pa iistam.
nu jau divi personāži uz šīs skatuves, kam patīk gausties. līdz šim tikai dansiga laiku pa laikam ieradās, lai paziņotu, ka visi viņu aizmirsuši vai noignorējuši. tagad klāt nācis arī Lāča k-gs.
tas viss ir ok, Annir, bet man jau liekas, ka tādas fotosesijas nenotiek grupā, vismaz pēc manas izpratnes, un, otrkārt, mēs visi varētu tevi vispirms satikt, iepazīties un tad arī runāt tālāk par fotosesijām vai jebkādu citu tēmu...
daiga35:tas viss ir ok, Annir, bet man jau liekas, ka tādas fotosesijas nenotiek grupā, vismaz pēc manas izpratnes, un, otrkārt, mēs visi varētu tevi vispirms satikt, iepazīties un tad arī runāt tālāk par fotosesijām vai jebkādu citu tēmu...
aga... un veel buus cv jaaizsuuta visiem un mediciiniskaa izzinja..... naaksies sestdien vilkties uz ikshkjili.....
Annirs:ka piektdiena neizveershas par birku karinaashanas melno piektdienu... nav tak 13 daatums, kad nabaga templieshi peedeejo reizi tika piesmieti...
un sestdiena par maigās pēršanas dienu, ar tai sekojošo melnās, piedodiet, spoguļkastes atšifrēšanu....
dansiga, es jau nesaku par to "fuij", es tikai konstatēju, ka nu jau Jūs tagad divi. tas varbūt kaut kādā mērā var izskaidrot savstarpējo seksa piedāvājumu...
alvils:dansiga, es jau nesaku par to "fuij", es tikai konstatēju, ka nu jau Jūs tagad divi. tas varbūt kaut kādā mērā var izskaidrot savstarpējo seksa piedāvājumu...
ar savstarpējajiem seksa piedāvājumiem mēs tiksim galā, tikai Tu nesaceries uz reportāžas fotografēšanu