laikam tad jaabrauc... es gan paskatiijos to lapu... paarsvaraa eksponeets tas man pilniigi nesaprotamais maakslas zhans, kuru (manupraat!) dievinsh apdaliijis ar jebkaadu jutekliskumu, bet bez taa man dziivee nekas uz priekshu nekustas.....
atkal tuksha muldeeshana... kaapeec nevar konkreeti - vot taa, bljin - ES TUR BUUSHU 13.00. Kas grib redzeet manu feisu - es tur buushu 13.00 Un man POFIG vai juus tur buusiet vai nee.
Annirs:atkal tuksha muldeeshana... kaapeec nevar konkreeti - vot taa, bljin - ES TUR BUUSHU 13.00. Kas grib redzeet manu feisu - es tur buushu 13.00 Un man POFIG vai juus tur buusiet vai nee.
cerams, ka Tavs feiss tur izskatīsies labāk, nekā Tavā profila bildē.
Annirs:atkal tuksha muldeeshana... kaapeec nevar konkreeti - vot taa, bljin - ES TUR BUUSHU 13.00. Kas grib redzeet manu feisu - es tur buushu 13.00 Un man POFIG vai juus tur buusiet vai nee.
cerams, ka Tavs feiss tur izskatīsies labāk, nekā Tavā profila bildē.
mans feiss izskataas gana labi profilbildee. noliecos un ar telefonu nobliezu sevi uz debesu fona Koroche - riit 13.00
Jeeeezu, ku brutāli........te runā lai slēptu savas domas, ne izteiktu PS Akgs - gan jau kādudien saskriesimies...... atpazīšu pēc oļimpusa kaklā.... un šaudīgā skatiena
Jeeeezu, ku brutāli........te runā lai slēptu savas domas, ne izteiktu
bet cik tad ilgi var malt tukshus salmus??? taa kkaa man nav sava fotoaparaata, tad ceru, ka kaadam buus liidzi un shis kaads to visu arii iemuuzhinaas
Jeeeezu, ku brutāli........te runā lai slēptu savas domas, ne izteiktu
bet cik tad ilgi var malt tukshus salmus??? taa kkaa man nav sava fotoaparaata, tad ceru, ka kaadam buus liidzi un shis kaads to visu arii iemuuzhinaas
tukši/pilni/jēga/bezjēga - nu kur gan tā jāsteidzas ar konstatējumiem un birkām...
ar mani ir apmēram tā, es ap 12.00 tieku no Rīgas ārā, bet Ikšķilē palieku bez transporta, būtu jauki, ja varētu ar kādu sarunāt, ka mani pēc pasākuma nogādā līdz vilcienam, jeb, ja no pasākuma kāds dodās Lielvārdes-Jumpravas, tad uz to pusi.