Vīrs stāv pie spogulja un pie sevis saka: - Vēl divi centimetri vairāk, un es būtu ķēniņš!! Sieva piebilst: - Divi centimetri mazāk, un tu būtu princese!
alvils:Gabiz, Tava profila bilde man atsauc atmiņā:
Vīrs stāv pie spogulja un pie sevis saka: - Vēl divi centimetri vairāk, un es būtu ķēniņš!! Sieva piebilst: - Divi centimetri mazāk, un tu būtu princese!
alvils:Gabiz, Tava profila bilde man atsauc atmiņā:
tas ir stāsts par lady Gaga jaunību ?
vai varbūt par centimetriem, ko Anniram varētu nogriezt?!
NilsS:būs Tev vien ko jānogriež.........auss, tas būtu banāli. A ko tad......versijas ?
man arī... izņēmuma gadījums varētu būt tāds, ka kāds "pēc pasākuma" mani aizved uz Jelgavu. Bet man Jelgavā jābūt vēlākais puspiecos (iespējams, ka tieši tad būs pasākuma viskarstākais moments).
man arī... izņēmuma gadījums varētu būt tāds, ka kāds "pēc pasākuma" mani aizved uz Jelgavu. Bet man Jelgavā jābūt vēlākais puspiecos (iespējams, ka tieši tad būs pasākuma viskarstākais moments).
Gabiz:nosmējos par un ap 2 cm.. alvils, bildes oficiālais nosaukums ir "Tāds svarīgs sīkums"... un tā ir konkursa bilde, profilā tā nonāca sagadīšanās pēc
zinu. es tik tā, lai piektdienas vakars sākas ar kaut kādu jautrībiņu.
ievilkos no cecha, paskatījos, skaidrības nakādas....... Gabiz, kā jau iepriekš minēju, es rīt strādāju, kad atbrīvošos nezinu, nav gadījums, kad sabāžot batonus var nozust. es tur varētu parādīties ~ 16.oo, ja uz to laiku kompānija vēl būtu uz vietas. ja no šī topika sapratīšu, ka tur neviena nebūs, tad neiebraukšu, jo to spoguļkārbu izpētīju pirms nedēļas