pēdējais Čikāgas Piecīšu koncerts, nu tas , nu tas gan bija lapbpbbbs[ neredzēju, bet stādos priekšā ].............................................................
Diez vai bija labāks par Strike Anywhere koncertu (pavisam nesen Rīgā), redzēju, stādos priekšā, un vēl jo vairāk tas noteikti nebija labāks par Reel Big Fish koncertu (arī Rīgā, nedaudz senāk gan), arī redzēju, arī stādos priekšā (koncertā gan vairāk ārdījos priekšā, nevis stādījos, bet tas nav svarīgi). :face-angel:
vakar sanaca pabut Lustes muizha - smalka vieta izlepusajiem, kam chuukslis nepatik, kur mikropleneeri uztaisiit - varu piedavaties aizvest, bet man taa masinele mazinja - pakaljbenkis tads somu nomesanai - sanak tik viena briva vieta
Dansiga jau pati uz riteņiem. man mašinā pēdēja laikā skan blūza izlase, nokomplektēju pēc pēdējā laika noskaņojuma...........................................
eeeh nu isteniba var aizmugure pat 2 iesedinat, bet tiem frizuras pagalam kaa likts. Lustes muizha ta baigi ilgi nav skatama, (a pamaniju, ka tur pljavam lielas platibas ar kaukadu pukishu lakstiem lien ara (neatshkiru man tas visas margrietinas) pec briza tur vis varetu but narcisees vai siiktulpees kaukadaas), bet var jau izbraukt pa blakusobjektiem ar
gaazam a 2 vagiem uz gonkaam? Forsi. Dansiga drosvien baranku atri negativam atdos, lai pie balzamina tiktu mok vajag businju a negativu pie stures un mes visi piepleneeretos? man vislabak patik visas T.C.P.
17. aprīlī man kaut kas ir jāsvin, neteikšu neko................., bet jūs jau varētu braukt. rīt, varbūt arī parīt es viens pats dežurēšu 'firmā", firma atrodās rūpniecisko graustu rajonā Olainē. tas tāds mājiens...............................šoreiz apkopējas nebūs