ar mielastu laikam visi bija apmierināti... ko tad pats sakautrējies?
nesakautrējos, darbs Olainē, objekts pie Carnikavas, ātrumposms uz Madonu.....uz Tavas īzziņas laiku, zive bija nobeigusies, aizsūtīju pīkstienu, cerēju, ka atzvanīsi, bija doma uzaicināt jūs uz vakariņām ~ 19.oo........................................
ehh tad jau es pārpratu to tavu pīkstienu un neatzvanīju bet daži aktīvisti vēl kaut kur palika blandīties, vajag pīkstināt ERAi, jo es ātrāk braucu mājās, kaut ko mēģinu koferī salikt...
dansiga:nu re - daigas deelj palikaam bez vakarinjaam ;-((( ... ekk kaa neiet, kad blakus gaisigas buutne;-((((;-p;-)))
nez ko negatiivs teiktu, ka pie vinja ieveljas 8 kustonji
es jau biju gatavs ielūgt vakariņās [ zvannij užen ], bet Daiga nenoreaģēja uz pīkstienu, jeb negribēja reaģēt........................ tagad vakariņas atliktas...........
taa kaa Daiga tajaa briidii bija manaa mashiinaa, tad tas bija taads mulsuma mirklis - 1 piikstiens... kaa negribeets un kautriigs zvans... zini - gadaas ka pat vislabaakaas meitenes nesaprot taadus maajienus...
Annirs:taa kaa Daiga tajaa briidii bija manaa mashiinaa, tad tas bija taads mulsuma mirklis - 1 piikstiens... kaa negribeets un kautriigs zvans... zini - gadaas ka pat vislabaakaas meitenes nesaprot taadus maajienus...
piespiedu mājiens, jo zivi tikko biju piebeidzis, un tuvumā nebija, kur nopirkt...........
vienīgais zaudējums, ka nepalūkojos uz feisiem, pa to izstādi pavazājos jau pagājušo sestdienu, kad īstenojās plenērs vienatnē...uz spogulenes apskati pieslēdzās Māris, viņa Būtne un vēl kāds nezināms speciālists, tālāk turpinājumā sekoja ierastais < plenērs vienatnē >........
daiga35:nav ko te pīkstēt, jārunā skaidra valoda :P
tāds pīkstiens telefonā, parādoties vārdam, var daudz ko nozīmēt...................................., runa nav tikai par šodienas negadījumu, bet vispārināti apskatot piekstienus telefonos.............
ja ir neatbildēts zvans, tad cita lieta, bet ja telefons tikai iepīkstas vienreiz, secinu, ka nejauši pogu nospieda vai arī pārdomāja... un, ja nē, tad piezvanīs vēlreiz...
daiga35:ja ir neatbildēts zvans, tad cita lieta, bet ja telefons tikai iepīkstas vienreiz, secinu, ka nejauši pogu nospieda vai arī pārdomāja... un, ja nē, tad piezvanīs vēlreiz...
labi, netaisnojies, norāvi < zvannij užen >, un kas tur liels, gan jau telefons vēl iepīkstēsies...........