starp citu - nosaukums Pleneers bija atbilstoshaaks - jo visu laiku par/ap pleneereeshanu visas runas groziijaas... kaa nomainiija uz spams - taa bladaac - spameri un neapmierinaatie klaat
tieshi taa!!!! man nav nekaadas veelmes spamot. plenereet - gan!
plenerēt, risināt Dansigas dzīvokļa jautājumu, un daudz ko citu, var zem jebkura, šiem nolūkiem it kā neparedzēta topika... sevišķi labi atmiņā palicis Dansigas dzīvokļa projekta aizsākums, Haiduka pirts topikā - bija pārsteiguma moments, bija pārpratums, bija, kam pieleca, bija, kas nesaprata, bija histērija, bija dažu dalībnieku pastiprināta daiļrades apskate, bija jautri, kaut kas no foruma tematikas pazuda......
Tiem, kas šo tēmu apciemo kopš tās dzimšanas, pārāk nesatraucas, vai nosaukumā iekavās pievienots vārds "SPAMS" vai nē. Būtisks ir saturs, nevis nosaukums. Tai pašā laikā tēmas jaunpienācējiem, tādiem kā Annirs, var rasties maldīgs priekšstats par saturu, lasot nosaukumā vārdu SPAM.
alvils:Tiem, kas šo tēmu apciemo kopš tās dzimšanas, pārāk nesatraucas, vai nosaukumā iekavās pievienots vārds "SPAMS" vai nē. Būtisks ir saturs, nevis nosaukums. Tai pašā laikā tēmas jaunpienācējiem, tādiem kā Annirs, var rasties maldīgs priekšstats par saturu, lasot nosaukumā vārdu SPAM.
Alvil, tas ka es kaadu laiku neko nerakstiiju, tas nenoziimee ka esmu jaunpienaaceejs mans teksts bija domaats par JRJ komentaaru
Nesaprotu, ko te daži cepjas par šo topiku. Labestīgākais no visiem Takš, ja negrib, lai never vaļā......nesaprotu kā var kkas traucēt, ja cilvēks ienāk "forumā", tad arī rēķinies, ka būs i sakarīgas tēmas, i nesakarīgas (piem., par Haiduku, Gudri, Anniru, Alloxu utt.....man tās šķiet daudz bezjēdzīgākas par šo). Bet lai nu paliek......es tikai iegriezos paskatīties vai jauns kods nav, jo šā topika rezultātā esmu iepazinusi dažus blogistus, kurus nepazinu (un kurš vēl saka, ka šis ir bezjēdzīgs topiks?)
alvils:vienīgais patiešām sakarīgais topiks šai forumā ir sačakarēts ar nosaukuma maiņu. tāpēc es ierosinu kodu lietas turpināt te: [url=http://www.fotoblog.lv/forum/discussion/8752/kods/
]http://www.fotoblog.lv/forum/discussion/8752/kods/[/url] var rasties problēmas, Ginesa rekorda sasniegšanai.......ja tu ierosini kOdu, tad precizē laiku, un vietu..........skatos Daiga parādījusies, nez kā tad gājis pa Parīzi....
tikai rekorda dēļ.......par to nav runa, runa ir par nejaušu rekordu. kOdu arī nevar piesmiet, komplektā, vārdu kOds, ir jāseko ciparu kombinācijai... līdzšinējā pieredze neliecina, ka no Alvila puses tādi[ cipari ] varētu sekot