nezinu kā citi - es mazākā mērā. man vainas konapleksu kopš agras bērnibas mēģināja iedzīt - neizdevās, bet pretīm turēšanās paņēma daudz E, kuru būtu varējis lietderīgāk pielietot!
katedrāli neapmeklēju, kā jau teicu, pa Parīzi šoreiz daudz "netusēju"... bet dažas atklāsmes atnākušas jau sen lai gan šī nav mana atklāsme un domāta vairāk ironiski...
daiga35:katedrāli neapmeklēju, kā jau teicu, pa Parīzi šoreiz daudz "netusēju"... bet dažas atklāsmes atnākušas jau sen lai gan šī nav mana atklāsme un domāta vairāk ironiski...
"domāts vairāk ironiski" - ļoti pareiza pieeja.............arī es to katedrāli pieminēju līdzīgā stilā.......
vēss baltvīns - tas ir labi... bet lai es forumā sāktu stāstīt savus grēkus, man būtu jāizdzer ļoti daudz kaut kā krietni stiprāka, un arī tad drīzāk atlūztu...
baltvīnu oficiāli ≈ 10 c atdzesētu pasniedz, srākanvīnu istabas t. figurē tāds uzskats, ka baltvīnu labrātāk jūzē jaunieši, kuri tā īsti vēl nesaprot, ko sagaida no dzīves, bet tādi nobriedušāki personāži preferē sarkanvīnu.
baltvīnu oficiāli ≈ 10 c atdzesētu pasniedz, srākanvīnu istabas t. figurē tāds uzskats, ka baltvīnu labrātāk jūzē jaunieši, kuri tā īsti vēl nesaprot, ko sagaida no dzīves, bet tādi nobriedušāki personāži preferē sarkanvīnu.
lai mēles labāk raisītos, pēc dažām vīna glāzēm, var tā neuzkrītoši pāriet pie kaut kā stingrāka
daiga35:nevarētu teikt, ka citu "dalībnieku" grēki būtu daudz manāmāki
tas varētu nozīmēt, ka to grēku nav, jeb tos neafišē, klusie grēkotāji.......ja atcerās parunu par klusajiem ūdeņiem......., tad tie grēki varētu būt ievērības cienīgi